- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.561
Yiyerek zayiflauanlar olarak tarihe gecicezbende cok severimaynen ona benzedi birazda oh yairn olsada yisem
Bende 20 dk spor yaptim ama yazmicem çünkü dinlenerek yaptım bayayeni liste 23.49
SPOR LİSTESİ(07/14)
PEMBE TAKİM
(158)SekerPancarı71:35+ 32+43+48
()selcanmehmetcan:
(95)edan18:45+50
(150)Poncikbirgelincik:30+120
(65)Kova01:30+35
MOR TAKİM
(195)hedef52:60+20+20+35+60
(100)htc71 :20+50+30
(100)munter :20+20+20+20+20
(80)elaalemi:80
(160)sarraf:60+100
PEMBE TAKİM:468
MOR TAKİM:635
Ayy annem onun incesini tereyagli ypiyodu ne yiyodum yaa bi oturusta 5 6 taneValla güzel bende pek severim
Bende 20 dk spor yaptim ama yazmicem çünkü dinlenerek yaptım baya
ben hem tereyagi hemde tulum peynir koyar yerdimAyy annem onun incesini tereyagli ypiyodu ne yiyodum yaa bi oturusta 5 6 tane
Yanıne kadar dinlendin iki hareket yapip 5 dakika mi dinlendin
Peynirli hiç denemedim bakben hem tereyagi hemde tulum peynir koyar yerdim
Yaaa noldu ki kuzum niye moralin bozukBurdayim canimkaptinn yoruldum dun misafir bugun hem gezme hem misafir artik bittimm dun bacaklarimin agrisindan gec yattım o sira sizin yazilarinizi okurken uyumusum yine geçmiş yarim kaldi
Yorgunum moral yok birazz dun cok sıkıcı gun oldu benimm içinnn...
inşallah kötü bişey yoktur canımBurdayim canimkaptinn yoruldum dun misafir bugun hem gezme hem misafir artik bittimm dun bacaklarimin agrisindan gec yattım o sira sizin yazilarinizi okurken uyumusum yine geçmiş yarim kaldi
Yorgunum moral yok birazz dun cok sıkıcı gun oldu benimm içinnn...
son 3 kiloPeynirli hiç denemedim bakbugün nisanlima disarda sayıyorum 54 e düşünce şunu yiyelim bunu yiyelim bundan da yiyelim diye bıktı cocuk
Sonrada hedefimi 52 yapcam benden kurtulamazsinizson 3 kilo
Ay çok dagiliyo öyle ev dimi bnm yegenlerde evi alt üst ediyolarCanmkaptinn ben de burdayıım. Ablamlar dün bizde kaldılar,bugun dışarı cıktık. Daha az once gittiler annemle evi toparladık biraz,şimdi geldim. bu arada regl oldum akşam. hafif hafif karnım ağrıyo
Bende yiyordum baya eskiden de şimdi maalesef tadımlık yiyorum ancaAyy annem onun incesini tereyagli ypiyodu ne yiyodum yaa bi oturusta 5 6 tane
Ayy ufak bizimki de 15 aylık. Pıt pıt yürüyo her şeyi dağıtıyoAy çok dagiliyo öyle ev dimi bnm yegenlerde evi alt üst ediyolarağrı kesici iç kuzum yada sıcak su torbası koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?