- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.581
kız iskelet torbasimi oluyummmSonrada hedefimi 52 yapcam benden kurtulamazsinizsende hedef azalt eksiye inelim
Amin cnm cok sag ol Allah razi olsunmunter canım gözünuz aydın hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah..
Yok canim kotu birsey yok gecer yorgunum heral dun haliyle esim taraf iki gorumcemgil kizi gil kaynim geldi iyiydi eltim gelmedi cekemediginden gereksiz bi durum du üzüldüm heral herseyi iyi olsun istemem dusunmem neyse rabbim herkesin gonlune gore versinn.. bu ayri meseleinşallah kötü bişey yoktur canımyoruldun icinmi
Yok canim kotu birsey yok gecer yorgunum heral dun haliyle esim taraf iki gorumcemgil kizi gil kaynim geldi iyiydi eltim gelmedi cekemediginden gereksiz bi durum du üzüldüm heral herseyi iyi olsun istemem dusunmem neyse rabbim herkesin gonlune gore versinn.. bu ayri mesele
Vee çocuk istiyorum her aksilik üst üste geliyor var bundada bir hikmet her ay baska bi mesele çıkıyor ve 12 yil oldu((
munter canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin..
Cok Sağol canim sabirla bekliyorum bebegi bazen takatimin bittigi anlar oluyor o da bunlar toparlanirim yarina biseyim kalmaz hayat devam ediyor evet rabbim bu cocuklari bize bahsetti yani bağışladı hamd senalar olsun rabbim onlara hayırlı uzun ömürler versin..ne kadarda iyi olsun guzel olsun diye ugrassanda herkesi memnun edemezsin sen kendin mutlu ol yeyer yinede seni bilen bilen bilir cekemezsse kendine hasedi hiç takilma ne kadar guzel kalpisinçocuklarına bakiyorsun allah seni bagislasin onlara inşallah basindan eksik olma o yavrucaklarin sanada en yakın zamanda nasip olsun innnsalllahhh bizim bi yakinin 16 yıl sonra oldu tedavi gördü olmadi birakti sonradan kendiliginden oldu hemde şimdi 2. oldu vakti geldimi olucak allahin izniyle
Ya simdilik 75 yazdim ama 65 yeter bana yaa dur bakalim senin gibi 65 olunca 60 olucanmnda diyebilirimhedefin kaçtı canım ben 62 de karar verdim
Ben tadimlik baslayinca devami geliyoBende yiyordum baya eskiden de şimdi maalesef tadımlık yiyorum anca
Bizimkide sabahlariAyy ufak bizimki de 15 aylık. Pıt pıt yürüyo her şeyi dağıtıyoSabah gelmiş peh peh yapıyo saçıma uyandırıyo İlaç aldım canm yoksa hiç dayanamıyom çok sancım oluyor
Bnm kisacik boyum vaaarr çok kilo vermem lazım dahakız iskelet torbasimi oluyummmbende verme bitsin korumada yine burdayim bende gitmiyom
Kuzuumm eltine üzülme içi kötü demek ki.. seninogluslarin yok mu zaten bebegim onlarda mi tüp tedavisiyle olduYok canim kotu birsey yok gecer yorgunum heral dun haliyle esim taraf iki gorumcemgil kizi gil kaynim geldi iyiydi eltim gelmedi cekemediginden gereksiz bi durum du üzüldüm heral herseyi iyi olsun istemem dusunmem neyse rabbim herkesin gonlune gore versinn.. bu ayri mesele
Vee çocuk istiyorum her aksilik üst üste geliyor var bundada bir hikmet her ay baska bi mesele çıkıyor ve 12 yil oldu((
munter canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin..
Bende geliuiimmm yooluuuyyyIyi geceler kizlar bende hazirlik yaptim sabah kahvaltiya arkadasim gelecekbol kalorili bigun olacagi keain. Hamur isleri kizartmalar cikolatali pasta abartmayacagim hepsinden tadimlik alcemm
Sabah erken kalkacagim icin uyumaliyim opuldiniz
Pizza dilimi gibi kofte nası oluyomus kızDevami pardon yanlislik oldu
Aksam
Pizza dilimi gibi kofte
1 kasik zeytinyagli pirasa
3 kasarli mantar
Ara sekersiz cay kahve
2 catal laz boregi
Günaydın beybiiiGunaydin kizlar
Gunaydin kizlar
gunaydin kızlar ve hoşgeldin +500Günaydın beybiii
Oh oh maşallahhh bugün hafif besleniciiiz demek kigunaydin kızlar ve hoşgeldin +500yine iyi o kadarla kalmış
ben hep yasitlarimdan iriydim hep arka sıralara koydular beniBen tadimlik baslayinca devami geliyo
Bizimkide sabahlariböyle bakıyo sonra uyandirmadan uyanincada bagirmaya basliyo
Bnm kisacik boyum vaaarr çok kilo vermem lazım daha
Kuzuumm eltine üzülme içi kötü demek ki.. seninogluslarin yok mu zaten bebegim onlarda mi tüp tedavisiyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?