- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.521
Ben 172 boyundayim 52 olursam kimse beni goremez ucarim ruzgarli havalarda
O kesin canımşeapmasam onubence gormeyelim şok yaptım ben şoookkk yarın ben tartinin üstünde şok olacamm ne gülerim
56 kiloyum ben beybiBen 172 boyundayim 52 olursam kimse beni goremez ucarim ruzgarli havalarda
Sen bana yapan bence kutudaki ben
tamam keptinO kesin canımtm madem bi daha olmasin
DidimmmmAyy demeee
Borek pismediydiiii kuzuuuuAksam yemegi yerine istedigin kadar börek yiyeydin keşke kuzummm
Su yuruyuşte pek hoooss
ayyy ins cnmm inssssssssohh afiyet olsun kuzum dohtorda kalp atiskarini duymussun ne güzel dimibiraz daha büyüsün fırt firt dönecek ultrasonda goruceksin kolları bacaklari minnak minnak pek tatlı
Cok ekmekli gunnnSabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta zeytin peynir
Aksam: mantar yemeği 1 dilim ekmek
Su içemedm bugün sabahtan çok geç yediğim için öğle yemeği de yok ay çok saçma bi menu
Börek vardı onun yanında pek iyi benceDidimmmm
Borek pismediydiiii kuzuuuu
ayyy ins cnmm insssssssscok degisik bi hisss
Cok ekmekli gunnn
Demek kaçamak yokKKK tebrik ediyoreeKizlar annemlerdeyimkacamagim yok menumu yazicam birazdan
He giz makarna vardi yimedim vallaDemek kaçamak yokKKK tebrik ediyoreeannengile çok selam süle
Sende o lapalardan yapiyon bende istiyorum yaaaMenüm
Sabah 1 ceviz 5 mini kuru üzüm nescafe
Kahvalti:2 yumurta az sucuklu, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 2 tatli kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf, 2 ceviz az kuru üzüm üstüne süt kariştirip yedim
Ara: Yarim elma
Akşam: 1 buçuk kase yesil mercimekli corba, yarim tabak bamya yemegi,yogurt
Spor 30 dk twist shape
Makarna borek kek bizi hep bunlar bitirdiHe giz makarna vardi yimedim vallasoyledim onlarin da slmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?