- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.761
İvit cok gizil yimikk
ama ben sadece börek yidimdi
bn zor zayıfliiim
ilk defa duydum benEvde taze naneniz var ve sen kahvaltida hic yimedin miayy bayilirim peynirlee
onu bende seviyim lorla özellikleben maydonozcuyum pek severim peynirle
Ben çok kolay zayıflıyorum yaa zaten
Abs yazanda karın icin canim o da karni muthis yapiyo benim problem kalca bacak ve alt karin hepsini mikimmil yapiciz insallahbide benim bacakalrim çok proplemli değil tatlim biraz üst ic bacak var usttende belimin yanları kaldı çok az
Supersin canimSelam kızlar..
Cuma: 84
Bugün: 83
Giden 1 kilo..reglin üçüncü günü ödem gitti inşallah..tabi yediklerimi de dikkat ettim.
kendime hedefler koydum 55 e düşünce kunefe 54 e düşünce tantuni yicem
O da guzel tabi kurutmakilk defa duydum benben onları koparıp koparıp kurutuyodum
baslayim kız bulayim da indireyim bugün
Hayiirrr gabil itmeeemmmm diye bagirsaydin ni demek tombisimpoooffff incecik olaciiiizzzgeçen nişanlım diyo ki kaç kilo olursan ol tombişim olacaksın hayır dedim bana kuru kız de
poooffff incecik olaciiiizzzgeçen nişanlım diyo ki kaç kilo olursan ol tombişim olacaksın hayır dedim bana kuru kız de
3 günde 1 kiloSelam kızlar..
Cuma: 84
Bugün: 83
Giden 1 kilo..reglin üçüncü günü ödem gitti inşallah..tabi yediklerimi de dikkat ettim.
bacak inceltiyo mu o kuzu bnm indirdiğimde iyi ama bacak için olan biraz zayıf kalıyo sanırımAbs yazanda karın icin canim o da karni muthis yapiyo benim problem kalca bacak ve alt karin hepsini mikimmil yapiciz insallah
Temem gabilama 55.0
bende akşam iş çıkışı yerim akşam yemeği yemem yeni bi yer açılmış orda denicemAy canim kunefe cekti bende 51 olim öğün yerine yicem ikindi vakti
Beni ekleme cnm regl olcm ben zaten 63 olmadan yapmicammm kbkma ben soyledim ama oyle dusundmspor listesine sporları ekleyin kızlaarrr bugün sonnn.
@munter bebeğim seni listeden cıkartayım mı spor yapmak zorunda hissetmeni istemiyorum
ama kalmk istiyosan başımın üstünde yerine var
@ParteMoralll senide ekliyorum bu hafta
Evet yapildi geceleri takicam salakca bisey nasil uyucaksam onla ben pff nyseTakilcak mi bugun kuzum insallah hemencik takilir agri sızı yapmadan
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?