Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O da guzel tabi kurutmak ama yarin yii tazecik hatta ben salatalarima da katiyombayadr almiyom bak onu farkittim ayy ben yazi daha cok seviyorum sanki yemek konusunda yesillikler salatalik domates falan kahvalti daha keyifli oliyii yazi ozledimmmmm
evet yaaa domates salatalık her ögün yiyodum ben yyaz gelsiiiinn. kuzum eksene sende uzun bi saksıya bizde var yaz kış yeşil kalıyo suyunu verdikce
ben arka balkonu bahce olarak kullanıyorm yazın domatesler biberler salatalık nane maydanoz hepsinden ekiyorum sakasılara bu sene marul dere otu da ekcem

bacak inceltiyo mu o kuzu bnm indirdiğimde iyi ama bacak için olan biraz zayıf kalıyo sanırım
Ölcülerimizi almıştık ya kuzu daha ölçmedim ama incelmek icin kilo da vermek lazim benim yaptigim program bence incelmekten daha cok bacaklari fit yapiyo sıkı şekilli ve seksii nasil desem 3 boyutlu yapiyo bence bacak onleri bombeli duruyo kastan dolayi ama kot falan giydiginde o kadar fit duruyo ki bacak kalcada yukari kalkiyo fitlesiyo o da

Beni ekleme cnm regl olcm ben zaten 63 olmadan yapmicammm kbkma ben soyledim ama oyle dusundm

Evet yapildi geceleri takicam salakca bisey nasil uyucaksam onla ben pff nyse
:) kendimede
Aa kendin gece takip geri sabah çıkarcan mi bende hep durucak sandim rahatsiz ediyi mii

valla di o zaman 55 e ineyim bende ona başlarım senin öle mi oldu simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…