Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bide yeni bi spor gelistirdim kendime benim twist shapenin lastikleri var kollarda çalışsın diye ama onunla zor oluyo diye ben kullanmiyodum gecen o lastikleri kanepenin ayagina gecirdim kol ve gogus calistim bide ayaklarima takip kalca calistim gizil oldu artik onlari da katicim sporuma

olsun tatliss. Hem sizi eksi yonde etkilemeyeyim ben menumle yazarim sporumii

Ben hastanedeyim kizlar dr hanimi bekliyorum tartilmadm tabisi annemde. Esimle geldk beklioreeeee.. kesn artidayim hemde fena
Tatlim ne yaptin dr hanim geldimi dislerine cenene baktimi

hee bütün gece cok zor öliii 40 dk anca zıplayabiliyom sende alsana denesene
Benim gızım oyuncak eder oni ayy ben twist shapedan cok mennunum benim bacak ve kalcayi o da cok guzellestiriyo sadece squatlar degil kirilana kadar onunla devam

yoktan var ediyon resmne

olsun tatliss. Hem sizi eksi yonde etkilemeyeyim ben menumle yazarim sporumii

Tatlim ne yaptin dr hanim geldimi dislerine cenene baktimi
eksi olsn beybi alıştık zaten mor olmaya ama sen yürüyüş yapıyosun ya fazla zorlama kendini diye dedim i

görmemişler gibi zayıflıgımızla övünyoz bu yaz cok güzel geçicek bn tshirt giymiyorum ama fit gömlekler giycem
Ben gecen yaz 51 dim cik gizildi ama bu kadar spor yapmiyodum o yuzden bu yaz daha guzel olacak ben cok sivirim kot tişört gezmeyii

Ben gecen yaz 51 dim cik gizildi ama bu kadar spor yapmiyodum o yuzden bu yaz daha guzel olacak ben cok sivirim kot tişört gezmeyii
ben anca piknikte yada evde falan giyiym tshirt yoksa sehir içinde sevmim gömlke daha cool bence
bnm fikrimce
spor cok farkediyo bence sporsuz 51le sporlu 51 arasında cok fark olcaktır eminim

ben anca piknikte yada evde falan giyiym tshirt yoksa sehir içinde sevmim gömlke daha cool bence
bnm fikrimce
spor cok farkediyo bence sporsuz 51le sporlu 51 arasında cok fark olcaktır eminim
Ama cok gizil tişörtler var kiz bende gomlekle rahat edemimmama sevirim gomlekde spor gomlekler falan bence spor cok farkediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…