- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.041
Ayy hic bakmiyom ben survivore paramparçayi izliyom bendeSurvivor var ilhan izlicem az susun beee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hic bakmiyom ben survivore paramparçayi izliyom bendeSurvivor var ilhan izlicem az susun beee![]()
Yuhh dicikOha dicik bu ne dicik wuhhuuu dicik![]()
Afiyet olsun beybi gayet guzelmenüm
sabah
az yağda 3 yumurta (kizimla yeriz diye kirdim yemedi bende ziyan olmasın dedim yedim hepsini)ama başka bişey yemedim pek yarım dilim ekmek 1cay kasigi bal o kaaa
ara
1 bardak sut
öğlen
1 kase mercimek çorba 3yk yoğurt
ara
yarım elma yarım portakal
akşam
2 yk bulgur pilavı firinda karnabahar sarimsakli yoğurt
spor sekerin dedigi programdakikeri yaptım 5 dakika başka yokonlar bitti tam leslie basladim Annem geldi kaldı
su 2 ye yada 2.5 a tamamlarim
ama ben birinci seviyeden başladım ya kuzum 10 tekrar çoğu arka arkaya yaptım bitti hemenAfiyet olsun beybi gayet guzelkiz 5 dk mi sürdü yaptiklarin 3 uygulamayi da indirip yaptin mi
ben 3 ünü yaptigimda en az 18-20 dk suruyi
![]()
Aa evet sen birinci seviyeden basladiydin deamiiama ben birinci seviyeden başladım ya kuzum 10 tekrar çoğu arka arkaya yaptım bitti hemenbide baslamadan önce hepsine göz attım bakmak için durmadim hiç
TatlisCanlarrr![]()
Bugün yine vardı kuzum ilaçla sıcak su torbasıyla geçti şimdi iyiyim inşallah yarın olmazz sen napıyosun canmmTatlisnasil oldun agrin vardi hafifledi mi regl agrilarin
![]()
Kac gun boyle sürüyo agrisi canim gerci bekarken bende aglayarak gecirirdim regl gunlerimiBugün yine vardı kuzum ilaçla sıcak su torbasıyla geçti şimdi iyiyim inşallah yarın olmazz sen napıyosun canmm
İlk 2 gün çok sancılı oluyor ben de aynen ağluyorum artık canmKac gun boyle sürüyo agrisi canim gerci bekarken bende aglayarak gecirirdim regl gunlerimibende iyyim balim kizimi yatirdim spor yapicim
![]()
İvitt bunlarEki Görüntüle 1953388 hele bak bunlar ışte![]()
Ayy cok agrili oluyo o da yaa benimkine de ilac fayda etmezdi aklima geldii bakkkİlk 2 gün çok sancılı oluyor ben de aynen ağluyorum artık canmoh oh gelsin sporlarrr
![]()
Ossun eve gecince guzel menülerinle halledersin hemen senRegl olmadm vok fenayimmmm hemde ikigundur yemek konusu cok kotu gecti ama neyse ki eve gidicem 1 2 saate. Bu hafta benden eksi yok size![]()
Oyle dimiOssun eve gecince guzel menülerinle halledersin hemen sen![]()
Tabiki hem arada bizde sokluyoz kendimizi cok yiyerekOyle dimitmmmmm
hafif geldi sayılır dur bide yarın turuncuyu yapimİvitt bunlarkiz sende spor yapiyodun ya hep acaba sende mi ikinci seviyeden yani turuncu yildizdan baslasan
bugun yaptigin seni yordu mu yoksa hafif mi geldi