- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.201
Beni gordun kisami duruyom top gibi suan ?ay bn kısa druuyom ndiiiinnnyalan diyon sen uzunsun
bni kandırmaaaaa
Vallahi 160im kiz niye yalan soylimm ama kilolu olsamda topac gibi durdugumu dusunmuyorumay bn kısa druuyom ndiiiinnnyalan diyon sen uzunsun
bni kandırmaaaaa
Beni gordun kisami duruyom top gibi suan ?
bni de gördün 61 kilo halimiVallahi 160im kiz niye yalan soylimm ama kilolu olsamda topac gibi durdugumu dusunmuyorum60 kende topac gibi durmuodm oyuzden didim.
Hahahahaha oyuzden diyorum ben oyle dusunuyorummm cunku onaylamana sevindimm kuzucum ama 160imişte ondan diyom beni kandirma diye
Hahahahaha oyuzden diyorum ben oyle dusunuyorummm cunku onaylamana sevindimm kuzucum ama 160imhahahaha
Timizlik yaptimm yulafli chiali meyveli yogurt yaptim onu yidim
Biz kutlamiyiz babam anneme pasta ve gül göndermisay cok cınım sıkıliiyyy sevgililer günü ama ne gelen var ne gideenn
Ben hic giymedim çünkü bana yakişicani hic düşünmedimBayadr beyaz dar pantln giymiyodum. Bu sene alicam.
Yirtik eşim giydirmiyi menenası alcan yırtık pırtıl olmasn bak
ay babamı arıcaktım bende cicek alsın diyeBiz kutlamiyiz babam anneme pasta ve gül göndermisbu nasil adalet
bende kendim giymek istemiyim cok mu geri kafalıyım ben acabaYirtik eşim giydirmiyi mene
iyi kuzum calışıyorum yogun bi şekilde. sen napıyosunNiğdiyonuz kızlar
Pirasa yapiyorum akşamaNiğdiyonuz kızlar
Ama eşime dedim bu evlilik yıldönümümüzde guzel biseyler bekliyorum senden yiter artik dedimay babamı arıcaktım bende cicek alsın diye
Ben severin aslindabende kendim giymek istemiyim cok mu geri kafalıyım ben acaba
Bende meraklaniyom yarin tartilsam mi cumayi mi beklesembn tartılmadım tartılaydım keşke yaaa
bigünde cok iyi gitmiş bence beybi
ay bende dogum günü seviyimmmm yıl dönümünde de güzel güzel mesajlar atıyoz birbirimize yetiyoAma eşime dedim bu evlilik yıldönümümüzde guzel biseyler bekliyorum senden yiter artik dedimsevgililer gunu bana uymuyo zaten ben dogum gunu ve yildonumlerini kutlamayi seviyorum
Evlilik yıldönümü ayri oluyi gizay bende dogum günü seviyimmmm yıl dönümünde de güzel güzel mesajlar atıyoz birbirimize yetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?