Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bni de gördün 61 kilo halimi kocaaman bacaklarrrr büyük bi göbekkkk
Amaan abartmaaa gi
ay cok cınım sıkıliiyyy sevgililer günü ama ne gelen var ne gideenn
Ah cnmmmm guzel sozlerde mi duymadn :)
Timizlik yaptimm yulafli chiali meyveli yogurt yaptim onu yidim yogurtla daha cok seviyom ben yulafi sanirsam cok lezizdi
Afiyet olsnnn
Ben hic giymedim çünkü bana yakişicani hic düşünmedim ama bu sene istiyorummm
Ay niye yakismasn bende 6 sene once giyiyodum yine giyicem :) dusun ben giyicem diyorum ahahah
ay bende dogum günü seviyimmmm yıl dönümünde de güzel güzel mesajlar atıyoz birbirimize yetiyo
yil donumu cok ayridir ama evlilk

Amaan abartmaaa gi

Afiyet olsnnn

Ay niye yakismasn bende 6 sene once giyiyodum yine giyicem :) dusun ben giyicem diyorum ahahah

yokkkk bide resim atmış sevgililer günü gevur icadıdır diye üstüme gelme istersen daha fazla dedim sustu

yokkkk bide resim atmış sevgililer günü gevur icadıdır diye üstüme gelme istersen daha fazla dedim sustu
Ahahahahhahahagahhahajajajajahahah ayni benim goca benimkide bir hafta onceden basladi gunahlarini saymaya tamam bende sevmiyom sacma zaten diyom yohh susmiyiiiilla ispatlicak

Amaan abartmaaa gi

Afiyet olsnnn

Pirasa vağ yiyek gel ayy gecen senede aklimdaydi beyaz pantul ama kismet olmadi bu sene insallah nidin taş gibi popin bacagin vag sana coh yakışır zati

Ahahahahhahahagahhahajajajajahahah ayni benim goca benimkide bir hafta onceden basladi gunahlarini saymaya tamam bende sevmiyom sacma zaten diyom yohh susmiyiiiilla ispatlicak

ahahahhahahahah maksat hediyeleşmek zaten o da sünnet sonucta yani bence günah değil sevgililer günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…