- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.221
ay deme kız zaten zor duruyomBende meraklaniyom yarin tartilsam mi cumayi mi beklesem
niye yakışmasınBen hic giymedim çünkü bana yakişicani hic düşünmedimama bu sene istiyorummm
sen neler yapıyonda hıEvlilik yıldönümü ayri oluyi gizevlenince ona daha da onem verirsin
iyi kuzum calışıyorum yogun bi şekilde. sen napıyosun
Pirasa yapiyorum akşamayaninada mantar yapcam biraz sevze biraz protein sen napiyosun kuzum var mi kutlaama felan
Amaan abartmaaa gibni de gördün 61 kilo halimikocaaman bacaklarrrr büyük bi göbekkkk
Ah cnmmmm guzel sozlerde mi duymadn :)ay cok cınım sıkıliiyyy sevgililer günü ama ne gelen var ne gideenn
Afiyet olsnnnTimizlik yaptimm yulafli chiali meyveli yogurt yaptim onu yidimyogurtla daha cok seviyom ben yulafi sanirsam cok lezizdi
Ay niye yakismasn bende 6 sene once giyiyodum yine giyicem :) dusun ben giyicem diyorum ahahahBen hic giymedim çünkü bana yakişicani hic düşünmedimama bu sene istiyorummm
yil donumu cok ayridir ama evlilkay bende dogum günü seviyimmmm yıl dönümünde de güzel güzel mesajlar atıyoz birbirimize yetiyo
kazak mı ördünBende çalısıyorum kuzuuu
Yook yaa uzaktan uzağa hediye göndermiş ben daha gönderemedim kazak ördüm bitti pazartesi günü sarma da yapıp göndericemmm
Amaan abartmaaa gi
Ah cnmmmm guzel sozlerde mi duymadn :)
Afiyet olsnnn
Ay niye yakismasn bende 6 sene once giyiyodum yine giyicem :) dusun ben giyicem diyorum ahahah
yil donumu cok ayridir ama evlilk
Hahaahahahahaha anaaaaaammmm olmadiii buuuuuyokkkkbide resim atmış sevgililer günü gevur icadıdır diye üstüme gelme istersen daha fazla dedim sustu
Hahaahahahahaha anaaaaaammmm olmadiii buuuuu
tabikide kuzuumm kaç kg sın su anKaptancimkaptinn benim.hedefim 75 di cok yaklastim hedefimi 69 a cekmek istiyorum mumkunmu acaba
76.9 falan cnimtabikide kuzuumm kaç kg sın su an
tm beybi maşallah sanaHedefi biraz uzaklastirayim dedim biraz salacak gibi hissettim kendimi de ilk hedefe yaklasinca
Ya burasi bana cok iyi geldi sagolasin senin de hakkini odeyemem her sikintima cevap veriyorsuntm beybi maşallah sana69 yapalım senin hedefi
Ahahahahhahahagahhahajajajajahahahyokkkkbide resim atmış sevgililer günü gevur icadıdır diye üstüme gelme istersen daha fazla dedim sustu
Ya burasi bana cok iyi geldi sagolasin senin de hakkini odeyemem her sikintima cevap veriyorsun
Pirasa vağ yiyek gelAmaan abartmaaa gi
Ah cnmmmm guzel sozlerde mi duymadn :)
Afiyet olsnnn
Ay niye yakismasn bende 6 sene once giyiyodum yine giyicem :) dusun ben giyicem diyorum ahahah
yil donumu cok ayridir ama evlilk
Ahahahahhahahagahhahajajajajahahahayni benim goca benimkide bir hafta onceden basladi gunahlarini saymaya tamam bende sevmiyom sacma zaten diyom yohh susmiyiii illa ispatlicak
Sizinkilerde yaniiAhahahahhahahagahhahajajajajahahahayni benim goca benimkide bir hafta onceden basladi gunahlarini saymaya tamam bende sevmiyom sacma zaten diyom yohh susmiyiii illa ispatlicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?