- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.161
ben bugün tartılmadımGunaydin kuzum arti msnnbence hergun tartilma canim insanin morali bozuluyo
heee tamam öyleyseekiz bejimki pek spor sayilmaz ise yuruyerek gidip geliyomm onu yaziyom
Iwet ta kendisi
ayyyy hadi ya haahahahahahaYapiciksin di ayy icinde olmayinca yapmiyilar yaa icden gelecek romantiklik benimkinde sifir dogum gunumu geceden hatirlatiyom bak sabah soylemem unutursan kuserim diyom hatirliyo sabah hediye falan aliyo sukur o oliyoo
günaydın cııınnnııımmGünaydınlaqr herkese:)) güzel bir salı bizlerin olsun :)))
günaydın cııınnnııımmsporun harika bu hafta biz yendik sanırım
son ana kadar beklicem haksızlık olmasınson anda spor ekleyen çıkmazsa evet
gunaydin canım spor harikaGünaydınlaqr herkese:)) güzel bir salı bizlerin olsun :)))
bn tartılmadım tartılaydım keşke yaaagunaydin kızlar- 7001.5 kilonun 700 gr gitmiş bugün
yarinada bi 500 gr bekliyorumbn tartılmadım tartılaydım keşke yaaa
bigünde cok iyi gitmiş bence beybi
Yok canim daha gun alicaz dun tahlillerini yaptirdikda babasinin uygun oldugu bi vakit yaptiricaz onumuzdeki hafta gibiYarin bi gecsin denicem bi hatirlat imi canim persembe senin bebis sunnet yaptirdinizmi
Ustunedde bi kupa yesilcay icersin canisiturşunun kendisini yesekcok tuzlu kız o ödem yapar
Teşekkür ettim,gunaydin canım spor harika
ayy hadi inşallah iki haftadır moruzgünaydın cııınnnııımmsporun harika bu hafta biz yendik sanırım
harika çok sevindim snn adınagunaydin kızlar- 7001.5 kilonun 700 gr gitmiş bugün
günaydın kuzuuummmmGünaydın tatlışlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?