- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.241
Ya evet ama ben bi kur yapiyorum o mu ise yariyo yoksa veresim mi var bilmiyorum denemek isteyen herkese anlatabilirimcanııımm destek olan insanlar oldukca insan daha da hevesleniyo
keşke bizde senin gibi zayıflayabilsek hemencik
Ay nilleer diysin oyleeePirasa vağ yiyek gelayy gecen senede aklimdaydi beyaz pantul ama kismet olmadi bu sene insallah nidin taş gibi popin bacagin vag sana coh yakışır zati
Ben romantiklik bilmiyom diyo kabillendim artik yeni evliyken cok zorlardim aman dedim sonra icinden gelmedikten sonraSizinkilerde yaniihahahahah ben guzel sozler kaptim sabah
Gavur icadi ya baska gün yapilirmis sanki yapacak baska gunahahahhahahahahmaksat hediyeleşmek zaten o da sünnet sonucta yani bence günah değil sevgililer günü
İyle mi hiiniye yakışmasınsporda yapıyon inceciksin ni gizil durur
Pasta yapiyom bensen neler yapıyonda hı
ne kürü kuzu arastırdın mı iyice çinkilim emziriyosun senYa evet ama ben bi kur yapiyorum o mu ise yariyo yoksa veresim mi var bilmiyorum denemek isteyen herkese anlatabilirim
ahahahahaha erkek aklı hep aynı demekBen romantiklik bilmiyom diyo kabillendim artik yeni evliyken cok zorlardim aman dedim sonra icinden gelmedikten sonraama hareketleriyle ve yaptiklariyla sevgisini fazlasiyla belli eder hep once beni düşünür yeğim onu ben dogum gunumde ben gul istemistim hediye almaya gitti guya gizli almamis gül yiyecek biseyler ve pembik havlu almis gül almadim gursamızdan gecsin didim diyo getir yiyek didim getiggggggg
akşam deki yarın hediyemi getirGavur icadi ya baska gün yapilirmis sanki yapacak baska gun
bana daha yakışmıyoİyle mi hiiayy dime
ahahahahahahPasta yapiyom benesimde hediye aliyo sonrasi ozel
Limon maydonoz yarim bardak su blendirdan cekip sabah kahvaltidan 15 dk once iciyorsun 15 gun sureyle 1 hafta bosluk sonra bir 15 gun dahane kürü kuzu arastırdın mı iyice çinkilim emziriyosun sen
he biliyorum onu annem yapıyo ben kokusundan içemiyomLimon maydonoz yarim bardak su blendirdan cekip sabah kahvaltidan 15 dk once iciyorsun 15 gun sureyle 1 hafta bosluk sonra bir 15 gun daha
Cok kotu degil kiz tadi ben saglikli desinler herseyi yer icerim.he biliyorum onu annem yapıyo ben kokusundan içemiyom
Cok kotu degil kiz tadi ben saglikli desinler herseyi yer icerim.
hahahahahahahahaha ay suan esim bana baya romantik geldi suanBen romantiklik bilmiyom diyo kabillendim artik yeni evliyken cok zorlardim aman dedim sonra icinden gelmedikten sonraama hareketleriyle ve yaptiklariyla sevgisini fazlasiyla belli eder hep once beni düşünür yeğim onu ben dogum gunumde ben gul istemistim hediye almaya gitti guya gizli almamis gül yiyecek biseyler ve pembik havlu almis gül almadim gursamızdan gecsin didim diyo getir yiyek didim getiggggggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?