Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pilav 4 değil iki kaşık olsa çok güzel olurdu sanki

ben menünü beğendim çok gibi görünüyor ama yediğin şeyler kötü değil çoğu sağlıklı şeyler

poğaça hariç çok beğendim o da çok değil çeyrek zati

Bencede ama işte kuzu sen bu hafta kilo vermış olursan listeye girceksin haber olsun vermeye çalış ve daha çok aktif ol
şu an çok fena gaza geldim kaptan haftanın devamında kaçamak yapacağımı sanmıyorum öğlen zor ama akşamları aktif olmaya çalışıyorum fırsat ve internet bulursam okuldan da yazmaya çalışacağım bende incecik olmak istiyorum herkes ah ne güzel fiziği var desin istiyorum o yüzden no kaçamak yes diyet

evet bugünkü menüm
sabah: bir avuç ceviz ve iki dilim bol tahıllı ekmek
öğle: bir tabak gerçi bir tabak bile değildi olsa olsa yarım tabak o da bir diyelim mantı iki kaşık yoğurt ile
akşam : közlenmiş patlıcan bir tabak 3 kaşık yoğurt ile bugünlük bu kadar

Ayy bende bugun sunnet olacak die gittik tahlil falan uğraştik yarn sabah 8de hastanede olacagiz sunnet olacak inş...
Ayrıca iki gun vc sorunum vard 1,5 sb turşu suyu ictim ise yaradi kizlar sikinti cekenler denesin muhakkak...
Cok sevindim faydasi olduguna bizim de tahliller olduda bekliyoruz gun alicaz sag salim atlatir insallah seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…