- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.261
Ahahaah bosa para sayyolar çiçeğiahahahahaha erkek aklı hep aynı demekbende babama cicek al anneme dedim pata alayım hep beraber yeriz diyo
Ahahahahhahahahahahahahahaha ay suan esim bana baya romantik geldi suanossundu oda sevgi gostergesu
akşam deki yarın hediyemi getirD :
Ayy hem bu cok faydali dimiii biliyorum bi ara bende yapmistimmLimon maydonoz yarim bardak su blendirdan cekip sabah kahvaltidan 15 dk once iciyorsun 15 gun sureyle 1 hafta bosluk sonra bir 15 gun daha
110 daha mesaj miibu kadar ne konustunuzz
Guzel bi menu olmus canim afiyet olsunMenüm
Sabah 1 ceviz 5 mini kuru üzüm nescafe spora enerji
Kahvalti: 2 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta az sucuklu, maydanoz biber ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 1 tatli kaşığı chia, 2 kaşik yulaf, yarim elma, 1 küçük kivi, 3 kaşik yogurt karistirip yidim
Akşam: yarım tabak pırasa, 3 kaşik mantar, 1 kaşik besamelli sebze, yogurtlu salata
Spor
30 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1953834 Eki Görüntüle 1953835 Eki Görüntüle 1953836
50 thigh master
Lastikle kol ve göğüs çalışma(bunlari aksam yapcam)
Bende esime yediriyordum cnmmKizlar kendinizin yiyemedigi seyleri baskalarina yedirmeye calisiyormusunuz bende oyle bi psikoloji olustu islak kek yaptim az once ogluma yedirmeye calisiyorum kendim yiyo gibi haz aliyorum
Vuuuu yine cok iyiii menu ve sporMenüm
Sabah 1 ceviz 5 mini kuru üzüm nescafe spora enerji
Kahvalti: 2 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta az sucuklu, maydanoz biber ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 1 tatli kaşığı chia, 2 kaşik yulaf, yarim elma, 1 küçük kivi, 3 kaşik yogurt karistirip yidim
Akşam: yarım tabak pırasa, 3 kaşik mantar, 1 kaşik besamelli sebze, yogurtlu salata
Spor
30 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1953834 Eki Görüntüle 1953835 Eki Görüntüle 1953836
50 thigh master
Lastikle kol ve göğüs çalışma(bunlari aksam yapcam)
Kiz benimkilerde zayif degil yedirmemem lazim biri.bana dur desinBende esime yediriyordum cnmmama benim esim zayif degil artik yemiyooo
14 subat 2017 menum
Sabah
Pirasali 1 yumurtali omlet
1 yemek kasigi tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay sekersiz
Ara yesilcay
Aksam
Etli nohut yemegi
Tursu
Ara sekersiz cay
Su 2 .5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?