- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.761
Olur kuzum bence de çünkü böyle olunca ben de yazamıyorum diye üzülüyorum ama elimden de bir şey gelmiyorO zaman seni izine ayiralim kuzum haziranda dönersin stresli bi dönemdesin çünkü burda aklın kalmasın ama yinede gel tabiki. Çünkü böyle tolere ettiğim zaman herkes ayni seyi bekliyo sınavların bitip rahatladiginda dönersin. Sınav tabikıde önemli anliyorum ben seni
O zaman hedefini 52 ye çekeriz bizde olamazsin mezunOlur kuzum bence de çünkü böyle olunca ben de yazamıyorum diye üzülüyorum ama elimden de bir şey gelmiyoryine burdayım tabiki dee kurtulamassınız diyete devam bakarsın yaza 55 olurum mezun olurum
Hamarat kizAyy yine ne cok konusmussunuzyaptim baklava dayanamdim gocama
Aboo mezun olamıyoz ölene kadar diyetO zaman hedefini 52 ye çekeriz bizde olamazsin mezuntm madem yarın bildirim yaparsın izine çıkarsn ama aksamlari uğramaya calisirsin yine çünkü sürekli aklimdasin yoksun diye merak ediyorum
Becerikli hatun :) eşine de süpriz olur ne guzel..Ayy yine ne cok konusmussunuzyaptim baklava dayanamdim gocama
BahanesiiAyy yine ne cok konusmussunuzyaptim baklava dayanamdim gocama
Yarın tartıdan sonra ye aman diyeyim..ama yok yaa sen o kadar yemezsin tadına bakar bırakirsın.8 dilim fazla yemem
Saka kizYarın tartıdan sonra ye aman diyeyim..ama yok yaa sen o kadar yemezsin tadına bakar bırakirsın.
Ay dayanamadim sonra canimiz istediginde disardan aliriz dedim o da yok benim canim senin yaptigindan çekmişti deyinceBecerikli hatun :) eşine de süpriz olur ne guzel..
12 den vurmuş :)Ay dayanamadim sonra canimiz istediginde disardan aliriz dedim o da yok benim canim senin yaptigindan çekmişti deyinceipler koptu yapicim timim dedim belki de beni gaza getirdi yapiyim diye ahahahh
Çoh cani çehmişBahanesii
Aynen boğaz olunca söz konusu12 den vurmuş :)
Ayy bende de tam tersi oldu biliyo msn kiz ben hamilelikde biraz da dikkat ederek ilerlememe ragmen 24 kilo aldim ama emzirirken ne bulsam yedim gece uykudan uyanip uyanip tatli falan yiyodum ayy karnim ezildi diyeBen hamileyken 5 kilo almıştım..onemli olan emzirme dönemi tamm 15 kilo aldım
şokk neyim mi yapacan yoksamAyy bakın gecen haftadan beri tek bi kacamagim bile yok haftasonu dahil ve ben yarin yine 53.5 çıkıcam biliyorum resmen diyetimle kilo koruyorum ancayarin tatliyi yisinde canlansin acik
SeninkileğBenimkiler belimde Kıvırcık ve gür
Yarı şok diyelim aksam corba salata 5 bucukdan sonra visey yemicem oğlen tatlişokk neyim mi yapacan yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?