- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.801
super dusunmussun canimm tebriklerBu hafta sonu voleybola yazdıricaz boy uzaması için de faydali olur diye düşündük..aynen biz çekiyoruz onlar çekmesin hep sağlıklı olsunlar inşallah..
seni etiketlemistnmmm acabasi gordunmhBibigim
Ha iyi bari kız zaten yoruldun yapana kadarYok kiz yarin yicez baklavayiahahahajkakakajahajajajhahajajajajahah
Evvet kuzumm inşallah dua ettSinavlarin mi var kuzum insallah hepsi cookk guzel gecer
Bildirimlere hic bakmadim hemen bakiyorum acabasisuper dusunmussun canimm tebrikler
seni etiketlemistnmmm acabasi gordunmh
Yarina artikHa iyi bari kız zaten yoruldun yapana kadarneyse kapatalm bunu
Evvet kuzumm inşallah dua ett
Aynen kiz ama ben çoğu zaman saglikli besleniyorum(ki bence sende protein agirlikli guzel besleniyosun) yaa bazi zamanlar kendimi kaybettigim oluyo ama iki senedir kilomu koruyorum 3 assa 5 bes yukari spor da yapiyorum ara ara biraksamdaBakiyorumm instagramdan falan millet manken gibi zayif. Cop gibi hala da saglikli besleniyorlar spor yapiyorlar bizzzz de anca yiyelimm aman 20 25 kg verdik aman da yorulduk bilmem neee.
Yok yaaa hayatt felsefesi olucak bu bizim hayat felsefemizSekerPancarii hamurisi
Tamam ama oyle degil biz yanip ttutusuyoz borek corek yesek diye bunlar sevmiyomu be n anlamiyorm yaaaa kupkurularrrr napiolar axaba aclik grevimiAynen kiz ama ben çoğu zaman saglikli besleniyorum(ki bence sende protein agirlikli guzel besleniyosun) yaa bazi zamanlar kendimi kaybettigim oluyo ama iki senedir kilomu koruyorum 3 assa 5 bes yukari spor da yapiyorum ara ara biraksamdabende instos kizi olacam banane
Ahh kuzum yaa canin cekiyosa disarda bi yerdeye bari mantiafiyet olsun cnm guzel 1 catalcik helva superr
Hic elde acmayi denemedim be Kuzu benim anneler bu mantiyi yapamiy yaslilar
Att bekliyimmmmm merak ettim heves edersem alir kocisim kosturturum onu
Guzel cnm afiyet olsun
Bol corbali menu olmus afiyet ossun cik iyii
Ayy bence herkes oyle bakma sen o pozlaraTamam ama oyle degil biz yanip ttutusuyoz borek corek yesek diye bunlar sevmiyomu be n anlamiyorm yaaaa kupkurularrrr napiolar axaba aclik grevimitukendim yeter uleeeeen
Tmmda ben zayiflasamda hayatmdan cikaramam onlar benim bebeklerimmmmmAyy bence herkes oyle bakma sen o pozlaratabiki yemiyolar ve spor yapiyolar ama herkes sever kiz yemeyi yalancii onlarrr essah değallll
Ayyy baklavamii bende yaparim bende is yok bu ara usandim tatli neymm gormek istemim baklava hassas nokta sen ne sekil veriyorsun ben Muska sobiyet ve kekli baklava bide gazetede sarma yapariz coh cesitleri varda Muska ve kekli baklava coh kolay 11ser 11ser açarım sindi annem gördü annemde öyle yapiyor gerci annem baklava ustası tamm..amann gece gece bogaz anlatıyorum :))Ayy yine ne cok konusmussunuzyaptim baklava dayanamdim gocama
sagol cnm. valla istikrarliyim. 2 haftada 2 kilo verdim. diyetisyene gidiyorum. o zaman beni de alın bu gruba kizlar. benim amacim 52 ye düsmek.Canim katilmak istediğin gruba katilabiliyosun eğer istikrarliysan buyur bizimle devam et. Daha önce hiç bi takıma katılmış miydin ilk defa mi yarisicaksin
aman yarebbim dogru gruba mi geldim ben :)Ayyy baklavamii bende yaparim bende is yok bu ara usandim tatli neymm gormek istemim baklava hassas nokta sen ne sekil veriyorsun ben Muska sobiyet ve kekli baklava bide gazetede sarma yapariz coh cesitleri varda Muska ve kekli baklava coh kolay 11ser 11ser açarım sindi annem gördü annemde öyle yapiyor gerci annem baklava ustası tamm..amann gece gece bogaz anlatıyorum :))
Aboo mezun olamıyoz ölene kadar diyettamam canm yarın sabahtan yaaprım bildirmi. sen de benim aklımdasın kıvırcıkımm
8 dilim fazla yemem
o zaaman sen kendni bize tanıt cnım kaç kilosun boyun kaç evli misin calışıyo musun cocugun var mı :)))bu arada 2 haftada
sagol cnm. valla istikrarliyim. 2 haftada 2 kilo verdim. diyetisyene gidiyorum. o zaman beni de alın bu gruba kizlar. benim amacim 52 ye düsmek.
canım yine son haftada vermişsin kiloGünaydın kızlar.
Geçen hafta:62.6
Bu hafta:62.4
Fark:-200
%0,32
Ayy eminim benimki seninkini tutmaz bebegim sen ustasindirAyyy baklavamii bende yaparim bende is yok bu ara usandim tatli neymm gormek istemim baklava hassas nokta sen ne sekil veriyorsun ben Muska sobiyet ve kekli baklava bide gazetede sarma yapariz coh cesitleri varda Muska ve kekli baklava coh kolay 11ser 11ser açarım sindi annem gördü annemde öyle yapiyor gerci annem baklava ustası tamm..amann gece gece bogaz anlatıyorum :))
Gunaydin canimmmGünaydın kızlar.
Geçen hafta:62.6
Bu hafta:62.4
Fark:-200
%0,32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?