Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen kiz ama ben çoğu zaman saglikli besleniyorum(ki bence sende protein agirlikli guzel besleniyosun) yaa bazi zamanlar kendimi kaybettigim oluyo ama iki senedir kilomu koruyorum 3 assa 5 bes yukari spor da yapiyorum ara ara biraksamdabende instos kizi olacam banane

Tamam ama oyle degil biz yanip ttutusuyoz borek corek yesek diye bunlar sevmiyomu be n anlamiyorm yaaaa kupkurularrrr napiolar axaba aclik grevimi tukendim yeter uleeeeen

Ahh kuzum yaa canin cekiyosa disarda bi yerdeye bari manti

Tamam ama oyle degil biz yanip ttutusuyoz borek corek yesek diye bunlar sevmiyomu be n anlamiyorm yaaaa kupkurularrrr napiolar axaba aclik grevimi tukendim yeter uleeeeen
Ayy bence herkes oyle bakma sen o pozlara tabiki yemiyolar ve spor yapiyolar ama herkes sever kiz yemeyi yalancii onlarrr essah değallll

Ayy yine ne cok konusmussunuz yaptim baklava dayanamdim gocama
Ayyy baklavamii bende yaparim bende is yok bu ara usandim tatli neymm gormek istemim baklava hassas nokta sen ne sekil veriyorsun ben Muska sobiyet ve kekli baklava bide gazetede sarma yapariz coh cesitleri varda Muska ve kekli baklava coh kolay 11ser 11ser açarım sindi annem gördü annemde öyle yapiyor gerci annem baklava ustası tamm..amann gece gece bogaz anlatıyorum :))

bu arada 2 haftada
Canim katilmak istediğin gruba katilabiliyosun eğer istikrarliysan buyur bizimle devam et. Daha önce hiç bi takıma katılmış miydin ilk defa mi yarisicaksin
sagol cnm. valla istikrarliyim. 2 haftada 2 kilo verdim. diyetisyene gidiyorum. o zaman beni de alın bu gruba kizlar. benim amacim 52 ye düsmek.

aman yarebbim dogru gruba mi geldim ben :)

bu arada 2 haftada

sagol cnm. valla istikrarliyim. 2 haftada 2 kilo verdim. diyetisyene gidiyorum. o zaman beni de alın bu gruba kizlar. benim amacim 52 ye düsmek.
o zaaman sen kendni bize tanıt cnım kaç kilosun boyun kaç evli misin calışıyo musun cocugun var mı :)))

***14. TAKİM 504. ETAP***

kova01( 62.6/62.4/0,2/%0,32)mezun olmak istiyor.
elaalemi( 59,5///%)
hedef52( 56,3///%)sabit
selcanmehmetcan(76///%)
moonlii(65.4///%)
bildirimde bulunmadı
htc71(65///%)hedef 60 olarak revize edildi
edan18(62.3///%)bildirimli izine ayrılıyor
06derya(77.5///%)hedef 69 olarak revize edildi
ParteMoralll (67 ///%)
poncikbirgelincik(60///%)
sarraf(84///%)
495.etapta ücretsiz izne ayrılan üye hastalık nedeniyle kilo alarak geri döndü
senad(69,2///%) yeni üye başlangıcı hedef 52

14. Takim ortalamasi:%

Ayy eminim benimki seninkini tutmaz bebegim sen ustasindirben klasik baklava yapiyorum genelde canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…