Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menunde sporun da fevkaladenin fevkinde

Canim menun guzel afiyet olsun sen su sporlari yapda bi bende yapicam ins

yeni liste 21.17
SPOR LİSTESİ(14/21)

PEMBE TAKİM
(125)SekerPancarı71:64+61+57
()selcanmehmetcan:
()edan18:
(80)Poncikbirgelincik:80
(70)Kova01:30+40

MOR TAKİM
(100)
hedef52:30+40+30+30
(60)htc71 :20+20+20
(60)munter:20+20+20
()elaalemi:
(120)sarraf:120

PEMBE TAKİM:275
MOR TAKIM:370

Hayat felsefem içinde mantıkla lahmacunlar ve baklavalar var

Kızlar devamlılığı saglamayan üyeler için konuşuyorum gerçekten bozulmaya başladım emek veriyoruz bütün gün burda olmaya çalışıyoruz ama herkes aynı şekilde değil malesef. Haksızlık oluyo hiç değilse günde 5 mesaj kuralına uyulsun.. ve cok ciddi söylüyorum diskalifiye etmek zorunda kalicam

Merhaba canm. Lafın bana da geliyor mu?

Biraz. Ama senin ders çalıştığını biliyoruz o yüzden sana bisey diyemiyorum canım sınava kadar idare edicem ben seni sorun yok
Canm aslında haklısın. ben de bir şey diyemiyorum. söz veremem şu an çünkü sınav önemli. sınavdan sonra yine eskisi gibi olur ama hazıran sonunda da bir sınavım var. ne olursa olsun boşlamak istemiyorum 2.senem. Aralarımda giriyorum okuyorum aslında ama muhabbet benlik olmuyor bazen o yüzden de yazmıyorum. kızlar napıyosunuz yazınca muhabbet olmuyor. açılana kadar da benm aram bitiyo bu sefer cee diyip kaçmış oluyorum. onu da ben sevmiyorum. yani istersen canm listeden çıkart beni. ben yine buraya gelirim zaten kopamam sizden. ama kimsenin hakkını yememiş olurm en azından

O zaman seni izine ayiralim kuzum haziranda dönersin stresli bi dönemdesin çünkü burda aklın kalmasın ama yinede gel tabiki. Çünkü böyle tolere ettiğim zaman herkes ayni seyi bekliyo sınavların bitip rahatladiginda dönersin. Sınav tabikıde önemli anliyorum ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…