- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.841
Senin hedef 52 degil mi gizhedefime 2 kilo kaldıaaheyy aheeeyyyyy lililililililiii
yok 54 dediydim benSenin hedef 52 degil mi giz
evet sende bi karışıklık yaptım bende onun farkındayım: sadece 6 yazıyodu bende 60 tır dedm öle yaptıydm kaçtın kuzu düzeltip yapıver bildirimini
4. gün ekmek diyo nası yani
Beni artı çıkarmak için yapıyon hep böyle ben biliyom
Saf proteinle başliyoz sonra hergun baska besinler ekleniyo o yuzden sıkmıyo kiz4. gün ekmek diyo nası yani
Hani adın hedef52 ya ondan didim benyok 54 dediydim bensonra 52 yaparım dediydim galiba öle değil miydi nerde yazıyodu bu hedefler bi şüphelendim şimdi
Supersin beybi***14. TAKİM 504. ETAP***
kova01( 62.6/62.4/0,2/%0,32)mezun olmak istiyor.
elaalemi( 59,5///%)
hedef52( 56,3///%)sabit
selcanmehmetcan(76///%)
moonlii(65.4///%) bildirimde bulunmadı
htc71(65///%)hedef 60 olarak revize edildi
edan18(62.3///%)bildirimli izine ayrılıyor
06derya(77.5///%)hedef 69 olarak revize edildi
ParteMoralll (67 ///%)
poncikbirgelincik(61,7/60,8/0,9/%1,45)
sarraf(84///%)495.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye hastalık nedeniyle kilo alarak geri döndü yüzdesi 10a bölündü
senad(69,2/68.6/0.6/%0.87) yeni üye başlangıcı hedef 52
14. Takim ortalamasi:%
Supersin beybi
Kiz ben bütün hafta diyet yaptim 5 bucukdan sonra agzima bisey surmedim hic kacamagim da olmadi artidayimmYaaa ne süper ama bu kadar uğraşa 900 gram çok az
Haftada bir yerik bebeklerimizi yeterTmmda ben zayiflasamda hayatmdan cikaramam onlar benim bebeklerimmmmm
Kiz ben bütün hafta diyet yaptim 5 bucukdan sonra agzima bisey surmedim hic kacamagim da olmadi artidayimmben nedemmm
ayy dur şimdi karışık geldi bana buSaf proteinle başliyoz sonra hergun baska besinler ekleniyo o yuzden sıkmıyo kizben bunu bi ara kilom durdugunda yapmistim 5 gün 1.700 gr vermistim
Hani adın hedef52 ya ondan didim benbilmiyom ki kiz nerde yaziii
Böyle yakalarım işte hedefine ulaştırmıyorum seni ben artık eksi çıkıcam
bayada fark varmış yalnız arada
Yok yulaf bende yemiyom yulaf kepegim yok cunku karisik degil ki bir gün onceden ne yiceklerimizi konusuruz beraberayy dur şimdi karışık geldi bana buyulaf şart mı ben onu sevemedim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?