- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.861
Yaaa ne süper ama bu kadar uğraşa 900 gram çok az
Yok yulaf bende yemiyom yulaf kepegim yok cunku karisik degil ki bir gün onceden ne yiceklerimizi konusuruz beraber
Benim sadece 31 günüm kaldıaz diyo yaa kız millet 100 gr a seviniyo sen 900e az mı diyon her hafta böyle sıkı tutsan 1 aya 4 kilo vermiş olcan
yakarım buralarıBa ba ba benle dalga geçiyokeserim bak kendimi
tm kuzum ben tavuk aldırayım babama madem bende yine para yok alamıcamYok yulaf bende yemiyom yulaf kepegim yok cunku karisik degil ki bir gün onceden ne yiceklerimizi konusuruz beraber
yemiceksin tabikiiiiiBenim sadece 31 günüm kaldıAnnem eve koca kavanoz nutella almış nerelere gidem
tartiya takilmaaaaaaDukana basvurdum kilo gitmeyinceuff ya efkarliyim
hala regli olmadimmmmmm 12 13 u olmam lazimdive artidayimmm regldenmi bilmiyorum oooooooofffffffffffrr
68 ciktim yine yaaaaaaa 1 kg artidayim
bebekiimmm üzülmeee sen yiyerek almadın sonucta o kiloyu hem ödem o haftaya -1 cıkarsın kesinGoguslerm sisssss karnim ssissss
Ayyy regl olsaydin kalmazdi bisey kuzum yaa bak benim bu ay reglim gecikdi nasil sismistim gecikdikce iyce sisiyo insan odemdir oohala regli olmadimmmmmm 12 13 u olmam lazimdive artidayimmm regldenmi bilmiyorum oooooooofffffffffffrr
68 ciktim yine yaaaaaaa 1 kg artidayim
Yarin bir gun olursun hic bisi kalmassGoguslerm sisssss karnim ssissss
yemiceksin tabikiiiii
annende masus mu yapıyomus sor bakımDireniyorumBen yemezsem o ben yiyene kadar kalır
bence onu şimdilik göremicen bi yere kaldırsın annenMasus yapıyo bence
bence onu şimdilik göremicen bi yere kaldırsın annen
o zaman millette seni göbeğini takip edipte bulurGözüm dönerse ben onu kokusundan bulurum
Ya ben yesem bile cumaya sabitliyorum kilomu ama sistim resmen karnim sis gorsen sinir oldum ya gogsum ble agriyo ama hala tik yokbebekiimmm üzülmeee sen yiyerek almadın sonucta o kiloyu hem ödem o haftaya -1 cıkarsın kesininşallah senden başka artı cıkmaz
pff insallah olurummmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaAyyy regl olsaydin kalmazdi bisey kuzum yaa bak benim bu ay reglim gecikdi nasil sismistim gecikdikce iyce sisiyo insan odemdir oo
Yarin bir gun olursun hic bisi kalmass
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?