- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.881
ben öyle zamanlarda aspirin içiyorum ama tabi kimseye tavsiye etmiyorum iyi bişey değillllYa ben yesem bile cumaya sabitliyorum kilomu ama sistim resmen karnim sis gorsen sinir oldum ya gogsum ble agriyo ama hala tik yok
pff insallah olurummmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa
Noluyoo icincee ben bilmiyorumben öyle zamanlarda aspirin içiyorum ama tabi kimseye tavsiye etmiyorum iyi bişey değillll
Ay aspirin reglken yogunlastiriyo onu biliyorum olmayinca oldurma etkisi varsa hemen atayim patlicam yoksaben öyle zamanlarda aspirin içiyorum ama tabi kimseye tavsiye etmiyorum iyi bişey değillll
Bugun gunes acmisssssssss ne kadar guzel yaaaaaa icim isindiiii bir enerji geldiiii ustumeeee. Az daha sicak olsaydi yuruyuse giderdimmmmmmmmmmkahve iciyorummm. Kizlarrrrrr keske beraber icseydik kaptinn @SekerPancari71
kanı sulandırıyo kuzum regl olmayı kolaylastırıyo yaniNoluyoo icincee ben bilmiyorum
Kiz senin isin yokmu dun dicektimay dimi şöyle oturup karşılıklı
ama ben cok calışıyomne kaa cok işim var bi bilsen wc ye gidemiyom ama size her türlü laf yetiştiriyom
Tamam bugunluk icicem. Ben bekarken agridan geberiyodum yine agri kesici almiyodumkanı sulandırıyo kuzum regl olmayı kolaylastırıyo yani
ahahahKiz senin isin yokmu dun dicektimher dk laf yetistiriosun evde olsan benim gibi yemek yaparken dahi yazarsin ama isyerinde.ne bilem
1 tane yetiyo banaTamam bugunluk icicem. Ben bekarken agridan geberiyodum yine agri kesici almiyodumoyle bir psikopatim gerci suanda farksiz ama bu sefer icicem aspirin bitane dimiiiii:)
Haffta sonu mevlut var kayinpederimin ogun balon olmak istemiyorum
Tabuuuu cnmmmm tabiiiiahahahvarda ben heer yere yetişiyom aslında cok yogunum bu ara gercekten işlermim var ama burayı da boşlamıyorum ne vefakar kaptanım
bitane sadece ixiyomusun ? Normal bildigimiz asprin? Olucem sanki icsem1 tane yetiyo banabende sevmiyodum kullanmıyodum taa ki migrenim cıkana kadar ama antibiyotık hala kullanmıyorum
valla ben içiyorum kuzum öle 1 tane]
Tabuuuu cnmmmm tabiiii
bitane sadece ixiyomusun ? Normal bildigimiz asprin? Olucem sanki icsemiyice ogreniyim.
Nette kasikla ezip suya karistirmis fallan gordumde ondan soruyyorm
ölursem sorumlusu sensinvalla ben içiyorum kuzum öle 1 taneama arastır istersen sen yine. normal beyaz aspirin hani şı beyazlı yeşilli bi kabı var üstünde aspirin yazıyo
***14. TAKİM 504. ETAP***
kova01( 62.6/62.4/0,2/%0,32)mezun olmak istiyor.
elaalemi( 59,5///%)
hedef52( 56,3///%)sabit
selcanmehmetcan(76///%)
moonlii(65.4///%) bildirimde bulunmadı
htc71(65///%)hedef 60 olarak revize edildi
edan18(62.3///%)bildirimli izine ayrılıyor
06derya(77.5/76.3/1.2/%1.55)hedef 69 olarak revize edildi
ParteMoralll (67 ///%)
poncikbirgelincik(61,7/60,8/0,9/%1,45)
sarraf(84///%)495.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye hastalık nedeniyle kilo alarak geri döndü yüzdesi 10a bölündü
senad(69,2/68.6/0.6/%0.87) yeni üye başlangıcı hedef 52
14. Takim ortalamasi:%
1.2 daha gitmis canlarim tebrikleri alayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?