- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.901
o zaman içmeee hiç bi şekilde sorumluluk kabul etmiyorum benölursem sorumlusu sensinya evde var ama tarihi gecmis 02.2017 dusun bu kadar ilaci seviyorum tarihi bile gecmid hahahahaha
kuuzum izine ayrıldın ya cıkn yüzden tekrar 10 a bölüncekti ben üstte yapmiştm bak***14. TAKİM 504. ETAP***
kova01( 62.6/62.4/0,2/%0,32)mezun olmak istiyor.
elaalemi( 59,5///%)
hedef52( 56,3///%)sabit
selcanmehmetcan(76///%)
moonlii(65.4///%) bildirimde bulunmadı
htc71(65///%)hedef 60 olarak revize edildi
edan18(62.3///%)bildirimli izine ayrılıyor
06derya(77.5///%)hedef 69 olarak revize edildi
ParteMoralll (67 ///%)
poncikbirgelincik(61,7/60,8/0,9/%1,45)
sarraf(84/82.8/1.2/%1.42)495.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye hastalık nedeniyle kilo alarak geri döndü yüzdesi 10a bölündü
senad(69,2/68.6/0.6/%0.87) yeni üye başlangıcı hedef 52
14. Takim ortalamasi:%
Sağol canım..ben bölünme işini unutmuşum kusura bakma yazdım hemen..kuuzum izine ayrıldın ya cıkn yüzden tekrar 10 a bölüncekti ben üstte yapmiştm bak
ama cok iyi kilo vermişsin yine
Sağol canım..ben bölünme işini unutmuşum kusura bakma yazdım hemen..
o zaman içmeee hiç bi şekilde sorumluluk kabul etmiyorum ben
hem ben sana iç demedim hani nerde yazıyo
Yapamiyom yaa takiliyom tartiyaa ama vericem direnicemm 50 olcam bentartiya takilmaaaaaa
Tamam kuzum mantarda aldir istersen cesit olartm kuzum ben tavuk aldırayım babama madem bende yine para yok alamıcam
Bende bulurum iz surerimmm kurtulamazzGözüm dönerse ben onu kokusundan bulurum
beni bglamaz. Bende ki sansa bak ya nolurdu 03.2017 olsaydi of of
Ama belli odem var kuzum sen en olmadi sabit çıkarsın uzulme haftaya guzel bi eksi görürsün balimYa ben yesem bile cumaya sabitliyorum kilomu ama sistim resmen karnim sis gorsen sinir oldum ya gogsum ble agriyo ama hala tik yok
pff insallah olurummmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa
Bizim bura da bi açiyo bi kapaniyi kararsiz bi havaBugun gunes acmisssssssss ne kadar guzel yaaaaaa icim isindiiii bir enerji geldiiii ustumeeee. Az daha sicak olsaydi yuruyuse giderdimmmmmmmmmmkahve iciyorummm. Kizlarrrrrr keske beraber icseydik kaptinn SekerPancarii
yeriz affetmeyizBende bulurum iz surerimmm kurtulamazzajahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?