- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.441
kesinlikle öyle bu hafta herkes daha dikkatli olcak ben öyle hissediyorumTesekkur ederim kaptancim ama tek olmak istemiyorum ben takimcak bi silkelenmemiz lazim
Ayyy hosgeldin canimm anlatiklarin ayni bennn bende tedavi sonucu cok kg aldim ben buraya basladigimda sen yaslarinda ve bi yas buyudum burda :)) burda hep birlikte asacagiz bu kglari verecegiz burda arkadaslarimiz sayesinde..ben geldim
kendimden bahsedeyim kısacık 1 laparaskopi 3 tüp bebek tedavisi gördüm arada diyetisyene gidip 6 kilo verdim ama kullandığım gıda takviyeleri ve tedavim sonrasın da geri aldım kilolarımı 2 haftadır kendime ait bir topikte paylaşım yapıyorum ama biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi ...
boy :1,60
kilo 75,90
hedef :65 şimdilik
Pattisleri elma dilim kesiyorum ustune biraz sizma zeytingi gezdiriyorum iki diş sarimsak rendeliyorum kekik karabiber pulbiber zerdecal atiyorum harmanlıyorum hepsini sonra tepsiye dizip fırınlıyorum iyce kizarana kadar tutuyorum firindasarımsak hiç aklıma gelmemiştisos mu hazırlıyosun nası yapıyosun
Ben regl oluyumda 4 gun borcum var istersen beraber tutalım sana eslik ederim gunler icee uzamadancuma günü subat hedeflerii paylaşcam görcez bakambende oruc tutcakm arkadasım tutmadı diye tutamadım
bende masa başında çalışıyorum muhasebeciyim dışrı ile pek işim olmuyor stajerler olunca ... büroda sürekli kalkıp dolanıyorum hareket olsun diye onun dışında belediye ile gidip geliyorum 2 durak önceden binmeye çalışıyorum hem sabah hem akşam iyi de oluyor oturacak yer bakımından ... zaafım çikolata eskisi kadar tüketmiyorum eskiden günde 3 tane yerdim birde eve geçince yerdim şimdi 1 lokmaya kadar azalttım buna tarçınlı sütün etkisi oldu diyebilirim .. iş yerinde 1,5 2 litre su içiyorum ... evde de squat yapıyorum hergün 5 arttırarak arada farklı egzersizlerde yapıyorum
Dedigim gibi ciddiye almak lazim burayi bence ben ciddiye aliyorum ve cogu zaman sifir kacamakla bitiyo gunum sende verirsin canim azimli olursançok iyi vermişsin canım
oy kuzuuummmKayinpederinde ni merahliymis beraber oturmaya dimekki adam seviyy seni sindiki kaynapar aman ayri otursunlar mutlu olsunlar derler..
SekerPancarii gul gul öldüm davet etmeyince gelmiyler haaaaahaaha bende benimkileri davet ede ede olurum hiç gelmezler buda iyi heralde :)))
kaptinn neden sogan halkalari zararlimi olugy ben firinda pisirince coh severim zararimi var benide aydinlatin lütfen. .
Ama ben varya dogum yapsam kp kv gelmesini istemem rahat edemem ama şuan dogum yapsam soz sesimi cikarmamm tek olsunda bebisim de gelsinler :))
Bende patitiz elma dilimleri seklinde dograyip tepsiye yag ve tuzlar harmanlanmis sekilde diziyorum ustune sogan halkalaroda hafi yag ve tuzla karismis olup patitizin üzerine sonra ayiklanmis bi avuç samirsagi tum olarak aralarina tek tuk dagitiyorum istege bagli uzereine biber ve domates dilimleri yapi firana ver immhhh guzel oliy bazen cogunda tepsini yarisina sade yagli patates diger yarısına sogan halkalari yapip afiyet olsun imhh bugün sabah böyle yaptim ben bi dilim patetes yidim ama sogan coh severemmsarımsak hiç aklıma gelmemiştisos mu hazırlıyosun nası yapıyosun
tostta olur t.b ekmeği kullandıgın sürece ama ben yumurta zeytin peynir klask kahvaltıdan yanayımkv göndermişti 6 tane eşim yicekti sözde ben yemicektimsabahları genelde 1 tost yerim gün içinde başka ekmek tüketmiyorum ya da soğuk sandivç peynirli bol yeşillikli
ben daha calışıyorumben spora gidiyirimmmm
Ayy vallami darisi bana iştahsızlık litfennn allahim..
birde sonucu pozitif göreydik iyi olacaktı ... yine de güzel vermişsin darısı benim de vermeme
Yok kizz eyyle dime kiyamaz saana hatta sen yorulma die kendi emzirmesinn saka saka hele bi torunu olsunda gör sute gelir valla kaynanan :)) benimki geldiydi süte hass torununa..
Ay guldum yaa sen cok yaşa olmazsin insallah kp seni mi seviyo yoksa calistigin icinmi seni seviyo devreler yandioy kuzuuummm
rabbim inşallah nasip etsinde sülalecek gelsinler sana dokunmaz o
kız sogan halkası deince bnm aklıma hep yagda pişirilen geliyo ondan öle dedim
bnm kp beni cok sever ama parayı daha cok sever malum bende calışıyoree
bu kadr lafa bi deşifre olursam bittim bn
Pattisleri elma dilim kesiyorum ustune biraz sizma zeytingi gezdiriyorum iki diş sarimsak rendeliyorum kekik karabiber pulbiber zerdecal atiyorum harmanlıyorum hepsini sonra tepsiye dizip fırınlıyorum iyce kizarana kadar tutuyorum firinda
olur kuzum bnde olcam bu ara haftaya denk gelirse eger tutalım beraberBen regl oluyumda 4 gun borcum var istersen beraber tutalım sana eslik ederim gunler icee uzamadan
ayyyBende patitiz elma dilimleri seklinde dograyip tepsiye yag ve tuzlar harmanlanmis sekilde diziyorum ustune sogan halkalaroda hafi yag ve tuzla karismis olup patitizin üzerine sonra ayiklanmis bi avuç samirsagi tum olarak aralarina tek tuk dagitiyorum istege bagli uzereine biber ve domates dilimleri yapi firana ver immhhh guzel oliy bazen cogunda tepsini yarisina sade yagli patates diger yarısına sogan halkalari yapip afiyet olsun imhh bugün sabah böyle yaptim ben bi dilim patetes yidim ama sogan coh severemm
Amin canım inşallah biliyosun sabır işi bunlar..bana doktorum ne dedi biliyo musun duvarın çocuğu olur senin olmazbirde sonucu pozitif göreydik iyi olacaktı ... yine de güzel vermişsin darısı benim de vermeme
valla ikiside diyelimAy guldum yaa sen cok yaşa olmazsin insallah kp seni mi seviyo yoksa calistigin icinmi seni seviyo devreler yandi
akşam yemeklerinden sonra krizim tutyor aranıyorum birşeyler yemek için diyetisyenim bunun için vermişti o dönemler bayağıda azalmıştı krizler özellikle aklıma çikolata bile gelmiyordubnde gün içinde hareketsizim ama bnm servis sokağın önünden aldıgı için yürüyemiyorumda
çikolata bitter yersen daha zararsız olur sanki su da cok iyi içiyosun yazın 2,5 olur otarcınlı süt ne içiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?