- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.461
kendine dikkat et bebeğim daha hafif ilaçlar kullanAyy kizlar ben msjlari okuyamadim yetisemim sindi yemek hazirlicam aksama misafirim var hazirlik yspacam gece ya yarinmi gorusecegizz ayyyy bilemedim sindi sohbet pek tatliydi yaa .sabah annemgil vardi kahvaltida öğlen bi bas ağrısı tuttu ilac ictim zagar agir geldiki burnum kanadi sindi iyi oldum hafifledim sanki..hadi görüşürüz ugramaya calisacagim mucuk mucukk opuldunizz..
çok kararlıyım bu sefer kendim için istiyorum o yüzden azmim daha çokDedigim gibi ciddiye almak lazim burayi bence ben ciddiye aliyorum ve cogu zaman sifir kacamakla bitiyo gunum sende verirsin canim azimli olursan
Canim bu beraber oturma istekleri yenimi ortaya cikti istersen cevap vermeyebilirsin tabide hani nisanlisinizya bunlarin sanki basta belli olmasi lazim gibi geldi banavalla ikiside diyelimama calışmıyo olsam bu kadar sever miydi bilmiyorum
haşlanmış yumurta yemeyenlerdenim yutamıyorum ... bol bahartlı omlet olursa yiyorum zeytin yağında hafta sonu tercihimtostta olur t.b ekmeği kullandıgın sürece ama ben yumurta zeytin peynir klask kahvaltıdan yanayım
teşekkür ederim tatlım ...Ayyy hosgeldin canimm anlatiklarin ayni bennn bende tedavi sonucu cok kg aldim ben buraya basladigimda sen yaslarinda ve bi yas buyudum burda :)) burda hep birlikte asacagiz bu kglari verecegiz burda arkadaslarimiz sayesinde..
ne kadar acımasız oluyo bu insanlar ya ne çirkin bişey söylemiş bide bnu söyleyen okumus etmiş bi doktorAmin canım inşallah biliyosun sabır işi bunlar..bana doktorum ne dedi biliyo musun duvarın çocuğu olur senin olmazşimdi iki kızım var bir ara el öptürmeye doktora götürcektim al bak diye..
hmm denerim bende kuzum cok teşekkür lerakşam yemeklerinden sonra krizim tutyor aranıyorum birşeyler yemek için diyetisyenim bunun için vermişti o dönemler bayağıda azalmıştı krizler özellikle aklıma çikolata bile gelmiyordu
bende seni yerimm grubumuzun citirii cok mutlu oldummmm yorumuna canisiiberaber buyutces dimii benim bingil kilolarida beraber verces dimii pesinizi hic birakmicimmmmKiz yerim senii sen hep burdasin takimi niye kötü etkiliyesin susami beraber büyütücez dogum sonrasi geri listedesin
Ohh sevindim etkilemedigimeeecanıım sen izindesin şimdi hiç bi şekilde etkilemiyosn takımı merak etme
evet cok geriledik ve herkesin az da olsa etkisi var bunda malesef..
susamın tahminen 2 gr olmuş öyle yazıyo açıklmada her yorum yaptıgında oraya dikkat ediyorm da ben
nişanlandıktan sonra söylediler bana daha doğrusu nişanlım söyledi ben istemedim aileme söylemiş ailesi onlarıda önden tembihlemiştim yok deyin diye onlarda olmaz dedi en son vazgeçtiler.Canim bu beraber oturma istekleri yenimi ortaya cikti istersen cevap vermeyebilirsin tabide hani nisanlisinizya bunlarin sanki basta belli olmasi lazim gibi geldi bana
gerçekten ha geldi ha gelecek hiç ses yok bu kızdan bekliyorum sabah beri @ParteMoralllAyy bide @ParteMoralll cok merak ettim iyisindir ins ses soluk yokk partecimm
bende tavada daha cok seviyorumhaşlanmış yumurta yemeyenlerdenim yutamıyorum ... bol bahartlı omlet olursa yiyorum zeytin yağında hafta sonu tercihim
bnde de cuma vardı ama bn bastıramadım malesefBiraz önce şekersiz türk kahvesi içtim tatlı isteğini baya bastırdı..bende de var bu ara o krizlerden offf..
bana donasyon önerdi eşim başka öneriniz var mı deyinceAmin canım inşallah biliyosun sabır işi bunlar..bana doktorum ne dedi biliyo musun duvarın çocuğu olur senin olmazşimdi iki kızım var bir ara el öptürmeye doktora götürcektim al bak diye..
önce beni everinbende seni yerimm grubumuzun citirii cok mutlu oldummmm yorumuna canisiiberaber buyutces dimii benim bingil kilolarida beraber verces dimii pesinizi hic birakmicimmmm
Ohh sevindim etkilemedigimeeeins grup toparlayack ben inaniyorum sizlereee
Ahh cnm susamcigimii takip ki edermiss appasiiiio bilgiler yaziyorya bigun benimde olacakmi diye dusunurdum ara ara ve Allah nasip etti ins seninde susamini buyutces burdaaa birlikteee
Sen simdi susamcığına dikkat et tatlım çok kilo alırım diye strese girme hamur işinden uzak dur yeter..kaşar ve zeytin bebişe güzel yarıyo söyleyeyim dedim.bende seni yerimm grubumuzun citirii cok mutlu oldummmm yorumuna canisiiberaber buyutces dimii benim bingil kilolarida beraber verces dimii pesinizi hic birakmicimmmm
Ohh sevindim etkilemedigimeeeins grup toparlayack ben inaniyorum sizlereee
Ahh cnm susamcigimii takip ki edermiss appasiiiio bilgiler yaziyorya bigun benimde olacakmi diye dusunurdum ara ara ve Allah nasip etti ins seninde susamini buyutces burdaaa birlikteee
bende tersi beyazı sevemedim 1 aydır beyazını yiyorum yumurtanın düşün yaşım 32bende tavada daha cok seviyorumhaslanmışın sarısını yiyemiyorum
sabahları 1 yumurta 2 dilim ekmek hiç değişmez bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?