Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kendine dikkat et bebeğim daha hafif ilaçlar kullan

Amin canım inşallah biliyosun sabır işi bunlar..bana doktorum ne dedi biliyo musun duvarın çocuğu olur senin olmaz şimdi iki kızım var bir ara el öptürmeye doktora götürcektim al bak diye..
ne kadar acımasız oluyo bu insanlar ya ne çirkin bişey söylemiş bide bnu söyleyen okumus etmiş bi doktor
sende git bence bi gün bırak bu meslegi bi halttan anladıgın yok de

akşam yemeklerinden sonra krizim tutyor aranıyorum birşeyler yemek için diyetisyenim bunun için vermişti o dönemler bayağıda azalmıştı krizler özellikle aklıma çikolata bile gelmiyordu
hmm denerim bende kuzum cok teşekkür ler bende öle zamanlarda bol bol su içiyorum

Kiz yerim senii sen hep burdasin takimi niye kötü etkiliyesin susami beraber büyütücez dogum sonrasi geri listedesin
bende seni yerimm grubumuzun citirii cok mutlu oldummmm yorumuna canisiiberaber buyutces dimii benim bingil kilolarida beraber verces dimii pesinizi hic birakmicimmmm

Ohh sevindim etkilemedigimeee ins grup toparlayack ben inaniyorum sizlereee
Ahh cnm susamcigimii takip ki edermiss appasiiii o bilgiler yaziyorya bigun benimde olacakmi diye dusunurdum ara ara ve Allah nasip etti ins seninde susamini buyutces burdaaa birlikteee

Canim bu beraber oturma istekleri yenimi ortaya cikti istersen cevap vermeyebilirsin tabide hani nisanlisinizya bunlarin sanki basta belli olmasi lazim gibi geldi bana
nişanlandıktan sonra söylediler bana daha doğrusu nişanlım söyledi ben istemedim aileme söylemiş ailesi onlarıda önden tembihlemiştim yok deyin diye onlarda olmaz dedi en son vazgeçtiler.
ama şimdi bi korku sardı içimi yaza ev değiştircez 2 ev arıcaz kiralık dediler ya büyük ev bulup yine beraber oturalım derseler diyorum kendi kendime

haşlanmış yumurta yemeyenlerdenim yutamıyorum ... bol bahartlı omlet olursa yiyorum zeytin yağında hafta sonu tercihim
bende tavada daha cok seviyorum haslanmışın sarısını yiyemiyorum
sabahları 1 yumurta 2 dilim ekmek hiç değişmez bnm

Amin canım inşallah biliyosun sabır işi bunlar..bana doktorum ne dedi biliyo musun duvarın çocuğu olur senin olmaz şimdi iki kızım var bir ara el öptürmeye doktora götürcektim al bak diye..
bana donasyon önerdi eşim başka öneriniz var mı deyince sonra yazdıklarımı okumuş bana sitem etmişsin diye fianlide donasyonla bile olmz diyerek yaptı atlatmaya çalışıyorum .. ben olsam mail atardım resimde eklerdim

önce beni everin inşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn

Sen simdi susamcığına dikkat et tatlım çok kilo alırım diye strese girme hamur işinden uzak dur yeter..kaşar ve zeytin bebişe güzel yarıyo söyleyeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…