- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.481
Insallah ayni evde otur.azsiniz canim hatta insallah yakinda olmaz evleriniz dunyanin en iyi insanlarida olsa yakin olunca zor olur benimkiler uzakta il disinda hattanişanlandıktan sonra söylediler bana daha doğrusu nişanlım söyledi ben istemedim aileme söylemiş ailesi onlarıda önden tembihlemiştim yok deyin diye onlarda olmaz dedi en son vazgeçtiler.
ama şimdi bi korku sardı içimi yaza ev değiştircez 2 ev arıcaz kiralık dediler ya büyük ev bulup yine beraber oturalım derseler diyorum kendi kendime
bende tersi beyazı sevemedim 1 aydır beyazını yiyorum yumurtanın düşün yaşım 32
aynen öyle bende onladan en uzağa gitmek için ugrasıyorumInsallah ayni evde otur.azsiniz canim hatta insallah yakinda olmaz evleriniz dunyanin en iyi insanlarida olsa yakin olunca zor olur benimkiler uzakta il disinda hatta
Kaptancigim yumurtayi sucuklu yemissin cikolata istegini de bastirmamissin kuslar soyledi yarin bende yicem sucuklu yumurta imam naparsa cemaat onu yapar yaniibeyz güzel ya hem asıl orası faydalıymış
bn yumurtayı cok severim sabah yedim mesela sucuklu ama kızlara dime sakın
aramızdabeyz güzel ya hem asıl orası faydalıymış
Kaptancigim yumurtayi sucuklu yemissin cikolata istegini de bastirmamissin kuslar soyledi yarin bende yicem sucuklu yumurta imam naparsa cemaat onu yapar yanii
Herseyi kendimiz yapiyoruz dedin ya emin ol oyle olmasi daha guzel kimseye kfaniza kaktiricak birsey yaptirmayin maddi sikinti yasayin ama kafaniz rahat olsun biz oyle yaptik istedigimiz herseyi gonlumuzce aldik kimse de bunu nden aldiniz diyemediaynen öyle bende onladan en uzağa gitmek için ugrasıyorumevimin huzurunu kimseye bozduramam şimdiden onlar yüzünden aramız acılıyo evlenince kim bilir nolur
Tamam bende cok yemem sucugundan oglusuma yediririm sucuklarini napimmmay aşk olsun ama
ayrı günlerdeydi onlar hem tatlıyı az yedim yumurtanında sucugundan cok yemedim ki
valla benim kizim olsan bu sartlarda seni evermezdimm soyleyeyimmönce beni everininşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Sagol canim. Elimden geldigince hamur isinden uzak durmaya calisiyoruz zeytini cok severek bolcana tuketiyorum lasar yiyemiyom ama zorlayayim kendimi 1 iki basliyim sag ol cmm. Tecrubelerinizi paylasmaniz beni mutlu eduyorSen simdi susamcığına dikkat et tatlım çok kilo alırım diye strese girme hamur işinden uzak dur yeter..kaşar ve zeytin bebişe güzel yarıyo söyleyeyim dedim.
beyz güzel ya hem asıl orası faydalıymış
Buyumustur dimi teysesiii
öyle olcak zaten kuzum bn aileme aldırcaktım ama baktım onlar almıyo bende vazgectim ödencekse hepsi birlikte ödenir dedim işte bunlar doldu taştı bende patladım bi yerde sakinlşince oturup konusucam nişanlmla gerekirse salonlarıda biz ödeyelim dicemHerseyi kendimiz yapiyoruz dedin ya emin ol oyle olmasi daha guzel kimseye kfaniza kaktiricak birsey yaptirmayin maddi sikinti yasayin ama kafaniz rahat olsun biz oyle yaptik istedigimiz herseyi gonlumuzce aldik kimse de bunu nden aldiniz diyemedi
ay ye kız sen hiç kaçamak yapmıyon zaten yeTamam bende cok yemem sucugundan oglusuma yediririm sucuklarini napimmm
valla benim kizim olsan bu sartlarda seni evermezdimm soyleyeyimmmesajlarin hepicigini okudum sakinnn diyim sakin kabul etme ayni evi hangi devirde yasuyoruz hem ikiniz calisiyonuz niye ayni evde oturacaksiniz en guzel donemlerinde olmaz kesinlikleee ben cok kotuyum galibaa
Sagol canim. Elimden geldigince hamur isinden uzak durmaya calisiyoruz zeytini cok severek bolcana tuketiyorum lasar yiyemiyom ama zorlayayim kendimi 1 iki basliyim sag ol cmm. Tecrubelerinizi paylasmaniz beni mutlu eduyor
Buyumustur dimi teysesiii
yok kuzum beynimi yemedim henüz
ay evet sabah yaptım öle bi hata cok pişmanım
MAŞALLAH canım allah kucağına almayı da nasip etsin bana da bol bol dua et benimde olsun :) inan hepimiz için o döngü böyle devam ediyor tek fark rakamlarSchonerDuft tatlim aramiza hosgeldin. Insallah kilolarimizi verecegiz gerci ben hamis oldum alacagim ama sonra birlikte yine vericez bu dongu boyle gidicek sanirim benim icin
Hah iyi sevindim
Ne anasinin gozu cikti senin bu kv kp
Son pismanlik neye yarar... her seyin bedeli var..
Ederim canim etmem mii Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Bizlerede hayirlisiyla kucagimiza alabilmeyiMAŞALLAH canım allah kucağına almayı da nasip etsin bana da bol bol dua et benimde olsun :) inan hepimiz için o döngü böyle devam ediyor tek fark rakamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?