- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.501
Hayinnn kv kpneler cekiyom ben size anlatıp rahatlıyorum arada
hii bana vurdu dua et
Hee gis kendileri hic demezler geliyoh diye bek seviyom o huylarınıKayinpederinde ni merahliymis beraber oturmaya dimekki adam seviyy seni sindiki kaynapar aman ayri otursunlar mutlu olsunlar derler..
SekerPancarii gul gul öldüm davet etmeyince gelmiyler haaaaahaaha bende benimkileri davet ede ede olurum hiç gelmezler buda iyi heralde :)))
kaptinn neden sogan halkalari zararlimi olugy ben firinda pisirince coh severim zararimi var benide aydinlatin lütfen. .
Ama ben varya dogum yapsam kp kv gelmesini istemem rahat edemem ama şuan dogum yapsam soz sesimi cikarmamm tek olsunda bebisim de gelsinler :))
Olucaazzvalla ben naptım hiç bilmiyorum su 1 hafta karışık beslendim 53olamıcam o kesinde
kilolar önemli değil tatlım sağlıklı bir şekilde beslenmen önemli hamur işleri kızartma yeme canın istemedikçe gerisi hallolurEderim canim etmem mii Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Bizlerede hayirlisiyla kucagimiza alabilmeyi
Ayy rakamlar
Vucut kilo vermeye alisincada vermuyor artik kg lar gram gram gitmeyebbaskuyor aralikta geldim buraya verebildigim kilo 1.5
hoş geldin canımKizlar ben çıkıyorum opuldunuz yarin gorusmek uzere muckss
Tabi canim simdi cok hizli buyuyovalla benim kizim olsan bu sartlarda seni evermezdimm soyleyeyimmmesajlarin hepicigini okudum sakinnn diyim sakin kabul etme ayni evi hangi devirde yasuyoruz hem ikiniz calisiyonuz niye ayni evde oturacaksiniz en guzel donemlerinde olmaz kesinlikleee ben cok kotuyum galibaa
Sagol canim. Elimden geldigince hamur isinden uzak durmaya calisiyoruz zeytini cok severek bolcana tuketiyorum lasar yiyemiyom ama zorlayayim kendimi 1 iki basliyim sag ol cmm. Tecrubelerinizi paylasmaniz beni mutlu eduyor
Buyumustur dimi teysesiii
Hoşgeldin canimmm kimsin nesin necisin anlat bakalım biraz :) bende yarın sana kurallardan bahsedeyimMerhaba kızlar :)
Bende katılmak istiyorum
Yaş 23
Boy 160
Kilo 60
Hedef 48
7. Haftamiz bitti valla ins iyidir susamimizzTabi
Tabi canim simdi cok hizli buyuyo
TM caniimm tebrik ediyorum
Ne aldin carsidann bakim keptinnnKızlar eve gittim yürüys yaptum sonra carsiya çıktım bittim resmennnnn
Evet cnm haklisin saglikla beslenip en guzel sekilde atlatmak istiyorum hayirlisiyla ins. Hamur isininpek severim biliyin mikilolar önemli değil tatlım sağlıklı bir şekilde beslenmen önemli hamur işleri kızartma yeme canın istemedikçe gerisi hallolur
Merhaba cnm hosgeldin. 48 cok az degil miMerhaba kızlar :)
Bende katılmak istiyorum
Yaş 23
Boy 160
Kilo 60
Hedef 48
Tmm izin ciktiay ye kız sen hiç kaçamak yapmıyon zaten ye
Hoşgeldin canimmm kimsin nesin necisin anlat bakalım biraz :) bende yarın sana kurallardan bahsedeyim
Evet cnm haklisin saglikla beslenip en guzel sekilde atlatmak istiyorum hayirlisiyla ins. Hamur isininpek severim biliyin mi
Merhaba cnm hosgeldin. 48 cok az degil mi
Kuzu biz daha sunnet olamadik.yirtiyo benimki surekli antibiyotuk kullanmistik dktor 1 hafta.sonra yapalim dedi beklemedeyiz7. Haftamiz bitti valla ins iyidir susamimizz
Senin oglusun sunnet sonrasi nasil gecti cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?