Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee gis kendileri hic demezler geliyoh diye bek seviyom o huylarını sogan halkasini nasil yaptigina bagli bebegim ben bi büyük bi küçük halkayi iç içe koyuyorum arasina kaşar sıkıştırıp bi una bi yumurta bide paneye batırıp kizartiyorum o yuzden benim yaptigim tarz diyete uygun diillondan ben yemicem

Ederim canim etmem mii Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Bizlerede hayirlisiyla kucagimiza alabilmeyi
Ayy rakamlar
Vucut kilo vermeye alisincada vermuyor artik kg lar gram gram gitmeyebbaskuyor aralikta geldim buraya verebildigim kilo 1.5
kilolar önemli değil tatlım sağlıklı bir şekilde beslenmen önemli hamur işleri kızartma yeme canın istemedikçe gerisi hallolur

Tabi
Tabi canim simdi cok hizli buyuyo

Menum
Sabah
2 dilim beyaz peynir 5 siyah zeytin
1 haslanmis yumurta 1 dilim tb ekmegi

Ara ceviz 2 tane 1 kutu sut yarim avuc leblebi

Ogle ceyrek kofte ekmek

Ara yarim cubuk kraker

Aksam
1 kase dolu dolu yayla corbasi
1 tabak taze fasulye yemegi
4 5 kornison yidimm
yarim kase yogurt

Birazdan portakal ve ayva yerim sonra yatarimm
20 dk spor
2 lt su olmustur ins su cok zor iciyom

kilolar önemli değil tatlım sağlıklı bir şekilde beslenmen önemli hamur işleri kızartma yeme canın istemedikçe gerisi hallolur
Evet cnm haklisin saglikla beslenip en guzel sekilde atlatmak istiyorum hayirlisiyla ins. Hamur isininpek severim biliyin mi
Merhaba kızlar :)
Bende katılmak istiyorum
Yaş 23
Boy 160
Kilo 60
Hedef 48
Merhaba cnm hosgeldin. 48 cok az degil mi

Hoşgeldin canimmm kimsin nesin necisin anlat bakalım biraz :) bende yarın sana kurallardan bahsedeyim

Hoşbulduuk, melek ben 7 aylık evliyim evlenmeden önce 48 kiloydum evlenirken 50 evlendikten sonra müthiş bir hızla 10 kilo aldım, çocuk gelişimi okuyorum son senem inşallah , bu şekilde çoğunlukla evdeyim ve leslie sansone yürüyüşlerini yapmaya çalışıyorum bazen de squat, evlendkten sonra bacaklarım çok çatladı çok çirkin görünüyor bu yüzden zayıflamak istiyorum

Evet cnm haklisin saglikla beslenip en guzel sekilde atlatmak istiyorum hayirlisiyla ins. Hamur isininpek severim biliyin mi

Merhaba cnm hosgeldin. 48 cok az degil mi

Hoşbulduk :) değil değil :) bekarlığım boyunca kendimi bildim bileli 47-48 kiloydum fazlalığım yoktu ama sıkı da değildi vücudum inşallah sporla beraber ideal kiloma sıkı bir vücutla ulaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…