- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.541
50 tl ye çakma Nike buldum orjinalle bire bir aynı aylıkta da onu alcamafiyet olsun cnm cok begendim.
yidim vallaa ceyrek yedim normalde ben yarim bitiririm
menumu begenmene sevindim bebiskoooooo
Su benim kilom fazlaya daha cok icmim lasimm
Ayy dimeeee deli olurummmm indirimeeee kaliteyeeeee ufff gule gule kullan tatlissssss
Biz topkum olarak cok gaddarlastik valla cok fena olmusuzz
Hepsi minnakti küçücüktü acıkırm diye yidimkoz haji ekmek yemiyidinn 3 dilim okudumm
aynen katiliyomm gule gule kullan bebisko ben markaya takintiliyimdirr yaa50 tl ye çakma Nike buldum orjinalle bire bir aynı aylıkta da onu alcam
Marka takintim yok ama bunları çok sevdim yürüyüş için çok güzel rengi falan şahane
Kışın olmuyo kuzum icilmiyo çok yaza inşallah istedigin kadar içersin
Bence de çok gaddar olduk ikili ilişkiler büyüklere saygı sıfır aile içi ve cocuklara yapilan şiddeti söylemiyorum bile
Hmm taaam o saman guselllHepsi minnakti küçücüktü acıkırm diye yidim
aynen katiliyomm gule gule kullan bebisko ben markaya takintiliyimdirr yaa
Hmm taaam o saman guselll
İnşallahh rabbim herkese hayırlı huzurlu yuvalar nasip etsinnİnşallah istedigin kiloya burda bizimle beraber gelirsin evlenince düzen değişiyor illaki kilo alınıyo. Bende daha nisanliyim inşallah evlenicem
Evet cok acimasiz konusanlar var .. millet saldirmaya hazir dusunmeden konuşuyorlar karsi tarafıKizlar şu bdv de acilan konulara yapilan yorumlari okuyomda insanlar coook acimasiz ya tuylerim tiken tiken oluyyoooooo
yaa o minnacik amblem o parayi ediyooo isteeeNişanlımda da marka takıntısı var çok kızıyorum bnm 30 lira verceem gömleğe o 150 lira veriyo
Aynen ya dalga gecen mi ararsin kucumseyenmii ne kadar basit olmus kalp kirmakEvet cok acimasiz konusanlar var .. millet saldirmaya hazir dusunmeden konuşuyorlar karsi tarafı
Ayy canim benim yok kafama birsey takmadim benim migrenim yok ama feci bi baş ağrısı boyun ağrısı çekiyorum şuan bilmiyorum ben ilactan diye suphelendim yanildim galiba bas agris cekerken kanadi neyse önemli birsey yok maşallah hep güzel hsberlerini okuyorum susamimiz fasulye yaklaştı galiba büyümüş gunler tez geciyor bi okuyacagim 3-4 aylik :)) olmuş vayyy beee sen sağlıklı beslen annengil kv gil hamileligini duyunca nasil tepki verdiler merak etmistim kaçırdım galiba o sayfalari..BitmeyenUmidim tatlim sen cok yoruluyon burnun neden kanadi acab yorgunluktan mi yoksa kafana biseymi taktinn dikkat ent kendibee
Bende burda oyle burasi cok farkli birbirimizi gormesekte burda taniyarak bi baci olduk ben burayi sizleri cok seviyorum bazen hep şikayet etsemde mizmizlansamda kahrimi çektiğiniz sikayetlerimi dinlediginiz icin hakkınızı helal edin canlarimm benimm..neler cekiyom ben size anlatıp rahatlıyorum arada
hii bana vurdu dua et
Himmm ana degisikmis seninki ayy benim ess sogan yemez ben kendime firinda yada isteyken tavada kavurup bazen icine et yada yumurta kirip yiyodum..ama senin verdigin tarifi hayal ettimde peh guzel haa immhHee gis kendileri hic demezler geliyoh diye bek seviyom o huylarınısogan halkasini nasil yaptigina bagli bebegim ben bi büyük bi küçük halkayi iç içe koyuyorum arasina kaşar sıkıştırıp bi una bi yumurta bide paneye batırıp kizartiyorum o yuzden benim yaptigim tarz diyete uygun diill ondan ben yemicem
Bardak ne kiz merah ettim baa nii söylemedin cocugun seyinimi kapatiyonuz ben anlamadim bilmimm coh cahalimmEvet evet hele o bardkla cok rahat oluyor dene muhakkak rahat edersin.
Hosgeldin melek :)) takimimiza acik lisemi okuyon cocuk gelişimi kacinci senen üniversite mi yoksa..İnşallah teşekkür ederim motivasyon için
Hoşbulduummm :) anadolu üniversitesi açıköğretim den ikinci ve son senem inşallah uzamazsaHosgeldin melek :)) takimimiza acik lisemi okuyon cocuk gelişimi kacinci senen üniversite mi yoksa..
Oyyy selcanimmmm yerimmmm seniiiiAyy bide @ParteMoralll cok merak ettim iyisindir ins ses soluk yokk partecimm
geldimmmmmmmmmmmgerçekten ha geldi ha gelecek hiç ses yok bu kızdan bekliyorum sabah beri @ParteMoralll
burdymmmmmm hamişimmmmm
bide 40 gün mü kaldıcoh sabırlısın ben istemem o kadar herkes kendi evinde kalsın
Hosgeldinnnnnnnnnnnn aramizaaaa daim ol insallah :)takım üyelerini nasıl görebilirim kim kaç kilo ne kadar vermiş görmek istiyorum
Bumuuu yaniii
Canim kesinlikle kabul etme hastalik vs yoksa.nişanlandıktan sonra söylediler bana daha doğrusu nişanlım söyledi ben istemedim aileme söylemiş ailesi onlarıda önden tembihlemiştim yok deyin diye onlarda olmaz dedi en son vazgeçtiler.
ama şimdi bi korku sardı içimi yaza ev değiştircez 2 ev arıcaz kiralık dediler ya büyük ev bulup yine beraber oturalım derseler diyorum kendi kendime
hahahshahahaha.Kizlar ya cok utanaraktan cekinerekten soyluyommmHamilelikte gaz bombasi oldum wc ye gidip gelmekten saftim kaydi
yaa o minnacik amblem o parayi ediyooo isteeeaz olsun ama yeterki kaliteli ossun prensip buu bende
Aynen ya dalga gecen mi ararsin kucumseyenmii ne kadar basit olmus kalp kirmak
kız kıyamam ben sanaaaaKizlar ya cok utanaraktan cekinerekten soyluyommmHamilelikte gaz bombasi oldum wc ye gidip gelmekten saftim kaydi
oy kuzuuuumm helal olsun asıl sen helal etBende burda oyle burasi cok farkli birbirimizi gormesekte burda taniyarak bi baci olduk ben burayi sizleri cok seviyorum bazen hep şikayet etsemde mizmizlansamda kahrimi çektiğiniz sikayetlerimi dinlediginiz icin hakkınızı helal edin canlarimm benimm..
bize niye yazmıyon merak ettiriyonCanlarimmmmm napiyosunuzz bakalimmmmm cumartesiden beri yazamadimmm biliyorum bu bir
Cunku bensiz olmazz
Cumartesi kv gittim yardima sarma flan icin cok israr ettilerkaldikkkkk hic kalmiyoruz da neyse dedim islerde var kaldik pazarda kayinpederimin yili vardi soylemistimmm ogun baktim mi hatirlamiyorum bile aksami anneme gectik bu aksam donduk eve
Oyuzdeeeeeen simcik gelebiildim
BitmeyenUmidim kaptinn munter @SekerPancari71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?