Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

50 tl ye çakma Nike buldum orjinalle bire bir aynı aylıkta da onu alcam
Marka takintim yok ama bunları çok sevdim yürüyüş için çok güzel rengi falan şahane
Kışın olmuyo kuzum icilmiyo çok yaza inşallah istedigin kadar içersin
Bence de çok gaddar olduk ikili ilişkiler büyüklere saygı sıfır aile içi ve cocuklara yapilan şiddeti söylemiyorum bile

aynen katiliyomm gule gule kullan bebisko ben markaya takintiliyimdirr yaa

Hepsi minnakti küçücüktü acıkırm diye yidim
Hmm taaam o saman guselll

Nişanlımda da marka takıntısı var çok kızıyorum bnm 30 lira verceem gömleğe o 150 lira veriyo
yaa o minnacik amblem o parayi ediyooo isteee az olsun ama yeterki kaliteli ossun prensip buu bende

Evet cok acimasiz konusanlar var .. millet saldirmaya hazir dusunmeden konuşuyorlar karsi tarafı
Aynen ya dalga gecen mi ararsin kucumseyenmii ne kadar basit olmus kalp kirmak

BitmeyenUmidim tatlim sen cok yoruluyon burnun neden kanadi acab yorgunluktan mi yoksa kafana biseymi taktinn dikkat ent kendibee
Ayy canim benim yok kafama birsey takmadim benim migrenim yok ama feci bi baş ağrısı boyun ağrısı çekiyorum şuan bilmiyorum ben ilactan diye suphelendim yanildim galiba bas agris cekerken kanadi neyse önemli birsey yok maşallah hep güzel hsberlerini okuyorum susamimiz fasulye yaklaştı galiba büyümüş gunler tez geciyor bi okuyacagim 3-4 aylik :)) olmuş vayyy beee sen sağlıklı beslen annengil kv gil hamileligini duyunca nasil tepki verdiler merak etmistim kaçırdım galiba o sayfalari..

neler cekiyom ben size anlatıp rahatlıyorum arada
hii bana vurdu dua et
Bende burda oyle burasi cok farkli birbirimizi gormesekte burda taniyarak bi baci olduk ben burayi sizleri cok seviyorum bazen hep şikayet etsemde mizmizlansamda kahrimi çektiğiniz sikayetlerimi dinlediginiz icin hakkınızı helal edin canlarimm benimm..

Himmm ana degisikmis seninki ayy benim ess sogan yemez ben kendime firinda yada isteyken tavada kavurup bazen icine et yada yumurta kirip yiyodum..ama senin verdigin tarifi hayal ettimde peh guzel haa immh

Canlarimmmmm napiyosunuzz bakalimmmmm cumartesiden beri yazamadimmm biliyorum bu bir
Cunku bensiz olmazz

Cumartesi kv gittim yardima sarma flan icin cok israr ettiler kaldikkkkk hic kalmiyoruz da neyse dedim islerde var kaldikpazarda kayinpederimin yili vardi soylemistimmm ogun baktim mi hatirlamiyorum bile aksami anneme gectik bu aksam donduk eve
Oyuzdeeeeeen simcik gelebiildim

BitmeyenUmidim kaptinn munter @SekerPancari71

bide 40 gün mü kaldı coh sabırlısın ben istemem o kadar herkes kendi evinde kalsın
oda neeeeee benim annem kaldi 20 gun sonra haftada bie ugradi 40gun okadar.
Bence gerek yok kendin bakiyosun gecede yalnz kalmadigim ic no prblem
takım üyelerini nasıl görebilirim kim kaç kilo ne kadar vermiş görmek istiyorum
Hosgeldinnnnnnnnnnnn aramizaaaa daim ol insallah :)
Ben bir cocuk annesiyimm 1 seneyi gecti bu gruptayim demirbas oldum artik
Ben gecen sene ocak 4 de 88 kilo ile basladim mayis basi 69 kusurdum.

Sonra ramazan falan derken 68 66 fln sabitledim ama mayistan cok cok ince oldum cunku kilo oturdu. Sonra korumaya aldimm okadar kilo verince bir yorgunlk bikkinlik oldu ancak korudum bazem arti bazen eksi yuvarlanip gidiyorum :)
Nisan mayis ne.olursa hedefim 58 :) insallahhhh

Bumuuu yaniii bu ne kiz tohati hakettin bu etap arasi hani ben.
Canim kesinlikle kabul etme hastalik vs yoksa.
Nisanlin ne diyor? Neden hala korkuyosun ki birkere hayir denmis? Neden hala korkuyosun tavrini koyarsin sende ne istedigini biliyosundur kimse seni zorlayamaz herhalde

Kizlar ya cok utanaraktan cekinerekten soyluyommm Hamilelikte gaz bombasi oldum wc ye gidip gelmekten saftim kaydi
hahahshahahaha. cok normallll bebeeekimm yaaa fasulye yapiyi hahahaaj

yaa o minnacik amblem o parayi ediyooo isteee az olsun ama yeterki kaliteli ossun prensip buu bende

Aynen ya dalga gecen mi ararsin kucumseyenmii ne kadar basit olmus kalp kirmak

indirimde olursa alırım da normalde vermem o parayı mimkinatı yooohh
Kizlar ya cok utanaraktan cekinerekten soyluyommm Hamilelikte gaz bombasi oldum wc ye gidip gelmekten saftim kaydi
kız kıyamam ben sanaaaa

oy kuzuuuumm helal olsun asıl sen helal et katılıyorum sana burası cok farklı yani bn buraya sadece zayıflamak için değil sizin içinde geliyorum

bize niye yazmıyon merak ettiriyon
nası geçti hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…