- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.581
herkese günaydın bugün kahvaltımda değişiklik yaptım
3 ceviz içi / maydonoz / yarım kırmızı biber / 20 gr kadar kaşar / 1 bardak tarçınlı süt
hareket olsun diye bugün farklı dolmuşa bindim 15 dakika kadar yürüdüm .. sabah wcden sonra 10 mekik çektim 10 ar kere bacaklarımı çalıştırdım biraz kabızlık çekiyorum regli olcam bu hafta belirti arasında malesef kabızlıkta mevcut ....
günaydın beybi senin kilonu takip edemiyorum ben artıkGunaydin kizlareve gelince tartildim hemen sabah 53.8 çıktım cuma 53.7ydim cumartesi 54.6ydim o yuzden iyi sankim
Sabah sarma mi yidin gizayy cok severim bi tencere yiyebilirim -500 gr super tatlis
gündüz bana söz verip akşam sarma mı yidin sennnDünkü menüm;
Sabah:5-6 tane küçük boy zeytınyaglı sarma
Öğlen: Çorba, tavuklu yemek
Akşam: 4 tane sarma 2 3 çatal taze fasulye
2 -2 4 tane kepekli bisküvi yedim aralarda 2 litre su ve şekersiz çay tükettim
Düne göre -500
niye ağrıyo ki acabaAyy kizlar spor yapiyorum suan ama sol ayak bilegim agriyo spora ara mi versem gecene kadar
gündüz bana söz verip akşam sarma mı yidin sennn
ama -500 güzel tabiii nasıl olduysa o
bnde cok severiiimm nişanlıma yapıyorum arada o yerkene ciğere bakan kedi gbi bakıyorumkız direniyorum 4 tane yedim nolcak ondan dişimin kovuğuna yetmedi
bnde cok severiiimm nişanlıma yapıyorum arada o yerkene ciğere bakan kedi gbi bakıyorum
Adetaaa zıplıyorum o kilodan bu kiloyaGüne cok güzel başlamışsın kuzum
kabızlık için kuru incri suda bekletip suyunu içip sonra kayısıları emeni öneririm
günaydın beybi senin kilonu takip edemiyorum ben artık
bende başladım mı duramam diye hiç bulaşmıyorumBen öyle hiç tadına bakmazsam canımın istediği bişeyin sonradan gözümün döndüğü bi an oturup fazlaca yiyebiliyorum
O yüzden canım isterse acıcık tadına bakıyorum
bende bi değişiklik yapsam diyorum yaa kitabımda gelmedi başlayamıyorum karataya sıkıldım sacma sapan beslenmektenAdetaaa zıplıyorum o kilodan bu kiloyabu hafta spor yapamicam ayak bilegim agriyo bu sirada baya hafif beslenip 52 olmam lazimmm
bende başladım mı duramam diye hiç bulaşmıyorum
sevdiğim seylere dayanamam
bende bi değişiklik yapsam diyorum yaa kitabımda gelmedi başlayamıyorum karataya sıkıldım sacma sapan beslenmekten
sen 52 ol ben 53 1 hafta kaldı subat hedeflerine
duramıyoruuummmmHahahaha başlarsan duramazsın
subat hedeflerı ne canım yıne takımlar arası sıralama mı olacak;?
duramıyoruuummmmayak üstüü reklamda yaptık ahahaha :
cumaya kadar güzel beslen bak -500 diyosun cok iyi bence -1kg yap onu hadı
☆Şubat Sonu Hedefleri ☆
( mart ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@ParteMoralll 67.9=>63
@SekerPancari71 53=>50
@hedef52 57.2=>53
@kova0163.8 =>62
@poncikbirgelincik60.9=> 58
@selcanmehmetcan75.5=> 69
@06Derya 82.3=>75
@htc7166.5=> 62.5
@edan1862.5=>60
@munter73.4=> 67.5
hayaller hayatlar
kuzu -1 olursa geçen cumaki kilom oluyo zaten
şimdi cumaya hedefım -1,5 bugünden itibaren tuvalet sorunumda var çıkarsam gider diye düşünüyorum
kaç haftadır cuma 56,3 pazartesi 57 diye dönüp duruyorum bu cuma 55 lere düşmek istiyorumcidden hayaller hayatllar
bende artık 50 lere düşmek istiyorumkaç haftadır cuma 56,3 pazartesi 57 diye dönüp duruyorum bu cuma 55 lere düşmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?