- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.561
hakketeen yanlış listeymiş buoda neeeeee benim annem kaldi 20 gun sonra haftada bie ugradi 40gun okadar.
Bence gerek yok kendin bakiyosun gecede yalnz kalmadigim ic no prblem
Hosgeldinnnnnnnnnnnn aramizaaaa daim ol insallah :)
Ben bir cocuk annesiyimm 1 seneyi gecti bu gruptayim demirbas oldum artik
Ben gecen sene ocak 4 de 88 kilo ile basladim mayis basi 69 kusurdum.
Sonra ramazan falan derken 68 66 fln sabitledim ama mayistan cok cok ince oldum cunku kilo oturdu. Sonra korumaya aldimm okadar kilo verince bir yorgunlk bikkinlik oldu ancak korudum bazem arti bazen eksi yuvarlanip gidiyorum:)
Nisan mayis ne.olursa hedefim 58 :) insallahhhh
Bumuuu yaniiibu ne kiz tohati hakettin bu etap arasi hani ben.
Canim kesinlikle kabul etme hastalik vs yoksa.
Nisanlin ne diyor? Neden hala korkuyosun ki birkere hayir denmis? Neden hala korkuyosun tavrini koyarsin sende ne istedigini biliyosundur kimse seni zorlayamaz herhalde
hahahshahahaha.cok normallll bebeeekimm yaaa fasulye yapiyi hahahaaj
Yogunnn hic bsy anlamadimmmmbize niye yazmıyon merak ettiriyon
nası geçti hafta sonu
Yogunnn hic bsy anlamadimmmmamaaan bitti basbasayiz
Canlarimmmmm napiyosunuzz bakalimmmmm cumartesiden beri yazamadimmm biliyorum bu bir
Cunku bensiz olmazz
Cumartesi kv gittim yardima sarma flan icin cok israr ettilerkaldikkkkk hic kalmiyoruz da neyse dedim islerde var kaldik pazarda kayinpederimin yili vardi soylemistimmm ogun baktim mi hatirlamiyorum bile aksami anneme gectik bu aksam donduk eve
Oyuzdeeeeeen simcik gelebiildim
BitmeyenUmidim kaptinn @munter SekerPancarii
hoşbuldum canım ne güzel sabitlemişsin darısı başıma :)oda neeeeee benim annem kaldi 20 gun sonra haftada bie ugradi 40gun okadar.
Bence gerek yok kendin bakiyosun gecede yalnz kalmadigim ic no prblem
Hosgeldinnnnnnnnnnnn aramizaaaa daim ol insallah :)
Ben bir cocuk annesiyimm 1 seneyi gecti bu gruptayim demirbas oldum artik
Ben gecen sene ocak 4 de 88 kilo ile basladim mayis basi 69 kusurdum.
Sonra ramazan falan derken 68 66 fln sabitledim ama mayistan cok cok ince oldum cunku kilo oturdu. Sonra korumaya aldimm okadar kilo verince bir yorgunlk bikkinlik oldu ancak korudum bazem arti bazen eksi yuvarlanip gidiyorum:)
Nisan mayis ne.olursa hedefim 58 :) insallahhhh
Bumuuu yaniiibu ne kiz tohati hakettin bu etap arasi hani ben.
Canim kesinlikle kabul etme hastalik vs yoksa.
Nisanlin ne diyor? Neden hala korkuyosun ki birkere hayir denmis? Neden hala korkuyosun tavrini koyarsin sende ne istedigini biliyosundur kimse seni zorlayamaz herhalde
hahahshahahaha.cok normallll bebeeekimm yaaa fasulye yapiyi hahahaaj
Ayy biz sogan cok severiz eşimle ozellikle firinda pismis soganHimmm ana degisikmis seninki ayy benim ess sogan yemez ben kendime firinda yada isteyken tavada kavurup bazen icine et yada yumurta kirip yiyodum..ama senin verdigin tarifi hayal ettimde peh guzel haa immh
Hosgeldin canimmmHoşbulduummm :) anadolu üniversitesi açıköğretim den ikinci ve son senem inşallah uzamazsa
Hosgeldin askitosusisjsjakjakanajklCanlarimmmmm napiyosunuzz bakalimmmmm cumartesiden beri yazamadimmm biliyorum bu bir
Cunku bensiz olmazz
Cumartesi kv gittim yardima sarma flan icin cok israr ettilerkaldikkkkk hic kalmiyoruz da neyse dedim islerde var kaldik pazarda kayinpederimin yili vardi soylemistimmm ogun baktim mi hatirlamiyorum bile aksami anneme gectik bu aksam donduk eve
Oyuzdeeeeeen simcik gelebiildim
BitmeyenUmidim kaptinn @munter SekerPancarii
Gunaydin kizlareve gelince tartildim hemen sabah 53.8 çıktım cuma 53.7ydim cumartesi 54.6ydim o yuzden iyi sankim
Ayy kizlar spor yapiyorum suan ama sol ayak bilegim agriyo spora ara mi versem gecene kadar
Sabah sarma mi yidin gizDünkü menüm;
Sabah:5-6 tane küçük boy zeytınyaglı sarma
Öğlen: Çorba, tavuklu yemek
Akşam: 4 tane sarma 2 3 çatal taze fasulye
2 -2 4 tane kepekli bisküvi yedim aralarda 2 litre su ve şekersiz çay tükettim
Düne göre -500
Evet canim biraktim 13 dk yapip ayak bilegim sızlıyo daha kötü yapmayimmbence yüklenme ara ver canım sonra daha kötü sonuçlar doğurabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?