- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.521
Yaa daha olmadiniz mi sanki sira mi bekliyordunuz oyle okuduydum karistirmis olabilirim .Kuzu biz daha sunnet olamadik.yirtiyo benimki surekli antibiyotuk kullanmistik dktor 1 hafta.sonra yapalim dedi beklemedeyiz
Hoşbulduuk, melek ben 7 aylık evliyim evlenmeden önce 48 kiloydum evlenirken 50 evlendikten sonra müthiş bir hızla 10 kilo aldım, çocuk gelişimi okuyorum son senem inşallah , bu şekilde çoğunlukla evdeyim ve leslie sansone yürüyüşlerini yapmaya çalışıyorum bazen de squat, evlendkten sonra bacaklarım çok çatladı çok çirkin görünüyor bu yüzden zayıflamak istiyorum
Hoşbulduk :) değil değil :) bekarlığım boyunca kendimi bildim bileli 47-48 kiloydum fazlalığım yoktu ama sıkı da değildi vücudum inşallah sporla beraber ideal kiloma sıkı bir vücutla ulaşırım :)
Guzel cnm hele temizlige bayildimm20 subat 2017 menum
Sabah
Cok az yagda 2 yumurta birinin sarisini oglum yedi
5 zeytin
1 kk peynir
Sekersiz yesilcay
1 dlm tb ekmegi
Ara sekersiz turk kahvesi
Oglen
5 yk Yesil mercimek yemegi
Tursu
Ara az sekerli dibek khvesi
Aksam
Mercimek yemegi
Salata
Ara sekersiz cay icerim
Su 2 yi gecti
Spor 5 saat ev temizligi
Bilyorun canim soyledi bi kac arkadas birde ufak ya cabuk iyilesir diyorlar insallahYaa daha olmadiniz mi sanki sira mi bekliyordunuz oyle okuduydum karistirmis olabilirim .
Sunnet sinrasi Bardak kullanmayi biliyomusun cnm
Sagol canim ama bitmedi yarin devam edicen cok yoruldumGuzel cnm hele temizlige bayildimm
Evet evet hele o bardkla cok rahat oluyor dene muhakkak rahat edersin.Bilyorun canim soyledi bi kac arkadas birde ufak ya cabuk iyilesir diyorlar insallah
Yaa cok kilo almissin kisa surede uzulme cabuk gider kilolarin yeniya uzerine yapismamis daha . Sıkilasmak zayiflamaktan daha onemli bencce ve seninde yasin genc basarirsin hic merak etme
Köfte ekmek yemisiz pek severim bendeMenum
Sabah
2 dilim beyaz peynir 5 siyah zeytin
1 haslanmis yumurta 1 dilim tb ekmegi
Ara ceviz 2 tane 1 kutu sut yarim avuc leblebi
Ogle ceyrek kofte ekmek
Ara yarim cubuk kraker
Aksam
1 kase dolu dolu yayla corbasi
1 tabak taze fasulye yemegi
4 5 kornison yidimm
yarim kase yogurt
Birazdan portakal ve ayva yerim sonra yatarimm
20 dk spor
2 lt su olmustur ins su cok zor iciyom
Sezon sonu indirimden bot aldım kendimeeNe aldin carsidann bakim keptinnn
Kizlar şu bdv de acilan konulara yapilan yorumlari okuyomda insanlar coook acimasiz ya tuylerim tiken tiken oluyyoooooo
İnşallah istedigin kiloya burda bizimle beraber gelirsin evlenince düzen değişiyor illaki kilo alınıyo. Bende daha nisanliyim inşallah evlenicemHoşbulduuk, melek ben 7 aylık evliyim evlenmeden önce 48 kiloydum evlenirken 50 evlendikten sonra müthiş bir hızla 10 kilo aldım, çocuk gelişimi okuyorum son senem inşallah , bu şekilde çoğunlukla evdeyim ve leslie sansone yürüyüşlerini yapmaya çalışıyorum bazen de squat, evlendkten sonra bacaklarım çok çatladı çok çirkin görünüyor bu yüzden zayıflamak istiyorum
Hoşbulduk :) değil değil :) bekarlığım boyunca kendimi bildim bileli 47-48 kiloydum fazlalığım yoktu ama sıkı da değildi vücudum inşallah sporla beraber ideal kiloma sıkı bir vücutla ulaşırım :)
Oo küçük beyimiz 1 hafta daha kazanmisKuzu biz daha sunnet olamadik.yirtiyo benimki surekli antibiyotuk kullanmistik dktor 1 hafta.sonra yapalim dedi beklemedeyiz
Menü güzel begendimm spora da bayıldım20 subat 2017 menum
Sabah
Cok az yagda 2 yumurta birinin sarisini oglum yedi
5 zeytin
1 kk peynir
Sekersiz yesilcay
1 dlm tb ekmegi
Ara sekersiz turk kahvesi
Oglen
5 yk Yesil mercimek yemegi
Tursu
Ara az sekerli dibek khvesi
Aksam
Mercimek yemegi
Salata
Ara sekersiz cay icerim
Su 2 yi gecti
Spor 5 saat ev temizligi
Öğle yemegini kaldirinca ben nasi olcam acabaMenüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, yeşillik..
Ara: şekersiz kahve..
Akşam: tavuk suyu çorba bir tabak pırasa, bir kase yoğurtlu karnabahar..
Leslie yaptım birazdan yeşil çayımı içerim böyle işte :)
afiyet olsun cnm cok begendim.Menüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, yeşillik..
Ara: şekersiz kahve..
Akşam: tavuk suyu çorba bir tabak pırasa, bir kase yoğurtlu karnabahar..
Leslie yaptım birazdan yeşil çayımı içerim böyle işte :)
yidim vallaa ceyrek yedim normalde ben yarim bitiririmKöfte ekmek yemisiz pek severim bende
Suyu ben 2 litre bile yapamıyorum kuzum sen yine iyi iciyosun menünü de pek begendim
Ayy dimeeee deli olurummmm indirimeeee kaliteyeeeee ufff gule gule kullan tatlissssssSezon sonu indirimden bot aldım kendimee
Biz topkum olarak cok gaddarlastik valla cok fena olmusuzzsorma kuzum sorma bende şaşırıyorum kendi yaşamayan bilemez diyolar ya aynı o hesap
koz haji ekmek yemiyidinn 3 dilim okudummSabah: Sucuklu yumurta 2 dilim ekmek 2 çatal peynir
Ara: kahve
Öğle: 3 kaşık çorba 2 izmir köfte 1 dilim ekmek
Ara:kahve
Aksam: koca bi tabak çorba küçük bi tabak ıspanak yemeği
1.5 litre su içtim çok tok hissediyorun çorba fazla geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?