Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya kayısı yedim baya ama sevmıyorum zor tukettım kayısı cayı ıcıcem onun yerıne bugun cıkamazsam bu aksam

masallah kuzum inşallah benimde geçer
spor da yapıyosun aslında olmaması lazım cok mu katı gıda tüketiyosun ki
inşallah geçsin beybi yaşadıgım için zorlugunu biliyorum anlıyorum seni

kuzu -1 olursa geçen cumaki kilom oluyo zaten

şimdi cumaya hedefım -1,5 bugünden itibaren tuvalet sorunumda var çıkarsam gider diye düşünüyorum
Canim kayısılı form çayını sabah aç karnina ic kesin işe yarar buu

Günaydin kızlar..
Şimdi kahvaltimı yapıyorum sonra doğru spora :)

kahvaltıda tabi tam diyet kahvaltıdır dimi
yersem kahvaltı da kepekli yiyorum canım, bide balık olursa onu ekmeksiz yiyemiyorum
o zaman niye kilo alıyosun sen tatlıyı bıraktın mı
Ayy ne zaman incilecek diye bekliyodum zaten benim bilekler cok dayaniksiz
bnmkiler odun gibi çok iri kemiklerim var
o zaman dinleniyoruuuz ve bol bol ssüt içiyoruz

kahvaltıda tabi tam diyet kahvaltıdır dimi

o zaman niye kilo alıyosun sen tatlıyı bıraktın mı

bnmkiler odun gibi çok iri kemiklerim var
o zaman dinleniyoruuuz ve bol bol ssüt içiyoruz
Ayy ben ilk jillian yaparken sakatladim kendimi hatam bileklerim agrimasina ragmen spora devam etmem oldu simdi cok dayaniksiz oldular el bileklerimde ayak bileklerimde hemen inciliyo sanki bir hafta yapmasam vucudum bozulacakmis gibi geliyi insallah 2 3 gune gecer

Ya kayısı yedim baya ama sevmıyorum zor tukettım kayısı cayı ıcıcem onun yerıne bugun cıkamazsam bu aksam

masallah kuzum inşallah benimde geçer
akşam yatmadan süt içmeyi dene birde kefir içebiliyorsan gün içinde 1 bardak iç yok içemem dersen sabah kahvaltıdan önce kimyonlu su iç 1 çay bardağı ılık olsun tüm kimyon ile yapabilirsin hem gaz çıkarmada faydalı hemde wc için 1 hafta yap farkı görürsün

sende değişmedin dimi 1 aydır aynıyız
Ayy evet yaa ama bu ay iyiydim bence yaa veremedimm veremeyince motivem düştü kacamagim oldu kii haftada bir kez ben normaldede kacamak yapardim ama 1 1 bucuk kilo verirdim bence vucudum degisiklik istiyo aslinda ben kalori sayarak guzel kilo veriyorum ama hic canim istemiyo kalori saymak dukan express yapicaktim ama o da yalan oldu ne gibi bi degisiklik yapsam Bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…