- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.601
kayısı incir ikisini bir denesene sen beybi bnm maşallah diyim geçti sorunum hiç bişey yapmadan
sen ekmek yemiyosun dimi kuzubende artık 50 lere düşmek istiyorum
spor da yapıyosun aslında olmaması lazım cok mu katı gıda tüketiyosun kiYa kayısı yedim baya ama sevmıyorum zor tukettım kayısı cayı ıcıcem onun yerıne bugun cıkamazsam bu aksam
masallah kuzum inşallah benimde geçer
sen ekmek yemiyosun dimi kuzu
spor da yapıyosun aslında olmaması lazım cok mu katı gıda tüketiyosun ki
inşallah geçsin beybi yaşadıgım için zorlugunu biliyorum anlıyorum seni
Ayy ne zaman incilecek diye bekliyodum zatenniye ağrıyo ki acaba
bencede bugünlük en azından dinlen kuzu
Yaa ben hep 53üm kiii☆Şubat Sonu Hedefleri ☆
( mart ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@ParteMoralll 67.9=>63
@SekerPancari71 53=>50
@hedef52 57.2=>53
@kova0163.8 =>62
@poncikbirgelincik60.9=> 58
@selcanmehmetcan75.5=> 69
@06Derya 82.3=>75
@htc7166.5=> 62.5
@edan1862.5=>60
@munter73.4=> 67.5
hayaller hayatlar
kayısı yiyemiyorum inciri deneyebilirim teşekkür ederimGüne cok güzel başlamışsın kuzum
kabızlık için kuru incri suda bekletip suyunu içip sonra kayısıları emeni öneririm
günaydın beybi senin kilonu takip edemiyorum ben artık
Canim kayısılı form çayını sabah aç karnina ic kesin işe yarar buukuzu -1 olursa geçen cumaki kilom oluyo zaten
şimdi cumaya hedefım -1,5 bugünden itibaren tuvalet sorunumda var çıkarsam gider diye düşünüyorum
Günaydin kızlar..
Şimdi kahvaltimı yapıyorum sonra doğru spora :)
o zaman niye kilo alıyosun senyersem kahvaltı da kepekli yiyorum canım, bide balık olursa onu ekmeksiz yiyemiyorum
bnmkiler odun gibi çok iri kemiklerim varAyy ne zaman incilecek diye bekliyodum zatenbenim bilekler cok dayaniksiz
sende değişmedin dimi 1 aydır aynıyızYaa ben hep 53üm kiii
bi yere incir bi yere kayısı yazmışımkayısı yiyemiyorum inciri deneyebilirim teşekkür ederim
Canim kayısılı form çayını sabah aç karnina ic kesin işe yarar buu
kahvaltıda tabi tam diyet kahvaltıdır dimi
o zaman niye kilo alıyosun sentatlıyı bıraktın mı
bnmkiler odun gibi çok iri kemiklerim var
o zaman dinleniyoruuuz ve bol bol ssüt içiyoruz
bu hafta sonları içinde bişeyler düşüncem benHafta sonu bigün yedim ya, bide tuvalete çıkamadım o yüzden + çıktım
Ayy ben ilk jillian yaparken sakatladim kendimi hatam bileklerim agrimasina ragmen spora devam etmem oldu simdi cok dayaniksiz oldular el bileklerimde ayak bileklerimde hemen inciliyokahvaltıda tabi tam diyet kahvaltıdır dimi
o zaman niye kilo alıyosun sentatlıyı bıraktın mı
bnmkiler odun gibi çok iri kemiklerim var
o zaman dinleniyoruuuz ve bol bol ssüt içiyoruz
akşam yatmadan süt içmeyi dene birde kefir içebiliyorsan gün içinde 1 bardak iç yok içemem dersen sabah kahvaltıdan önce kimyonlu su iç 1 çay bardağı ılık olsun tüm kimyon ile yapabilirsin hem gaz çıkarmada faydalı hemde wc için 1 hafta yap farkı görürsünYa kayısı yedim baya ama sevmıyorum zor tukettım kayısı cayı ıcıcem onun yerıne bugun cıkamazsam bu aksam
masallah kuzum inşallah benimde geçer
Ayy evet yaa ama bu ay iyiydim bence yaa veremedimm veremeyince motivem düştü kacamagim oldu kii haftada bir kez ben normaldede kacamak yapardim ama 1 1 bucuk kilo verirdim bence vucudum degisiklik istiyosende değişmedin dimi 1 aydır aynıyız
Ben eskiden keptinkenbu hafta sonları içinde bişeyler düşüncem benherkes fazla kacırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?