- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.761
Kiz nihayet gemissin gece sana msj atcadim tel elimde uyumusum ruyamda attigimi gordumm nasil bilincaltima isleiyseeOyyy selcanimmmm yerimmmm seniiiiiyiyimm cnmm sen nasilsinnnnn
geldimmmmmmmmmmm
burdymmmmmm hamişimmmmm
yaa bakliyatta yimem lazim ne edecem bennoda neeeeee benim annem kaldi 20 gun sonra haftada bie ugradi 40gun okadar.
Bence gerek yok kendin bakiyosun gecede yalnz kalmadigim ic no prblem
Hosgeldinnnnnnnnnnnn aramizaaaa daim ol insallah :)
Ben bir cocuk annesiyimm 1 seneyi gecti bu gruptayim demirbas oldum artik
Ben gecen sene ocak 4 de 88 kilo ile basladim mayis basi 69 kusurdum.
Sonra ramazan falan derken 68 66 fln sabitledim ama mayistan cok cok ince oldum cunku kilo oturdu. Sonra korumaya aldimm okadar kilo verince bir yorgunlk bikkinlik oldu ancak korudum bazem arti bazen eksi yuvarlanip gidiyorum:)
Nisan mayis ne.olursa hedefim 58 :) insallahhhh
Bumuuu yaniiibu ne kiz tohati hakettin bu etap arasi hani ben.
Canim kesinlikle kabul etme hastalik vs yoksa.
Nisanlin ne diyor? Neden hala korkuyosun ki birkere hayir denmis? Neden hala korkuyosun tavrini koyarsin sende ne istedigini biliyosundur kimse seni zorlayamaz herhalde
hahahshahahaha.cok normallll bebeeekimm yaaa fasulye yapiyi hahahaaj
indirimde olursa alırım da normalde vermem o parayı mimkinatı yooohh
kız kıyamam ben sanaaaa
hahahahahahAy öldürcek bizi gelince
hahahaha :) ayyy yerim seniiiiiiii cicisimKiz nihayet gemissin gece sana msj atcadim tel elimde uyumusum ruyamda attigimi gordumm nasil bilincaltima isleiysee
Bu nee boyleesanırım bitti.. ara verdik biz kızlar şu an öyle kötüyüm ki..
Yiii beniiiihahahahahah
hahahaha :) ayyy yerim seniiiiiiii cicisim
Men gelmişemhamburger yapcam diyodu resim attırcam bakam nası olcakSekerPancarii duy foto istiyokkk.
tatlı yapcakmış temizlikte yapcak tabi perti cıkar yavrum kıyamam
Zayif kiz tıkınıyo
Benim bi kac detoks yapmisligim var kuzum ben yazarim sana yarin temem miii
Hic ama hic begenmedimMenum sabah
kalkar kalkmaz 300 ml ilik su 2 gun kurusu yidim
1 sade pastahane pogacasi 1 kutu sut (ise gec kaldim ondan)
Yarim havuc 1.5 ceviz
Oglen 1 ayran 1 tavuk durummm nefistiiii canim cektiii
Ara
Yarimdan daha az ayva
1 havuc
Aksam
1 kase yayla corbasi
1.5 ceviz
1 isirik borek
Birazdan portakal yiyecegim birde yogurt miktarlari az olacakk kislarrr
Bugun sirf spor icin avm ye gittim tempolu bir sekilde 50 dk dolastim
2 lt su tamamlicemm
Zayif kiz tıkınıyoayy bugun pek guzel beslenemedim msjlari okuyamadim bildirimlere bakiyom beni dürten var mi diye
hos gelmissen citirellaa kiz neler yapmissin iyle msalallah sana hamburgeri bende merak ediyom sogan halkasinida atarmisin oda cok guzel geldi gozumeMen gelmişemtemizlik yaptim balkonları yikadim yemek yidik en son tuvaleti yikadim simdi banyo yaptircam kizimi sonra banyoyu yikicam sonra kizim uyku ben keyif yorulmuşam
İvittt yarin hamburgerimin fotosunu aticim size özelama kadayif yapmicam gocam almayi unutmus ne yapsam tatli onu düşünüyom revani yaparim belkim
Benn okadan mesaji okudum biliyin miZayif kiz tıkınıyoayy bugun pek guzel beslenemedim msjlari okuyamadim bildirimlere bakiyom beni dürten var mi diye
Tatlussss hic bi yerini mi begenmedinnnnn hic mi hic miiiiiHic ama hic begenmedim
hakkinda konustuk
Hayiirr bu nasil hamile menusuTatlussss hic bi yerini mi begenmedinnnnn hic mi hic miiiii
Kendimin ekmegini küçük yapacummmYemesinde
yer o herseyi diyete uygun yapcakmış firinda ve ev ekmeğiyle
Size de yaparim en kalorilisindenHee ozaman tmmm olabilir yapar benim pnpikimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?