Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa bakliyatta yimem lazim ne edecem benn

indirimde olursa alırım da normalde vermem o parayı mimkinatı yooohh

kız kıyamam ben sanaaaa

Yilmadim yikilmadim okudum geldim ve ne goreyim herkes arazi olmus bu kadar mi sanssiz olur bi insan hepijize tohattt

Sayfalari okuyacam diye acliktan bayilcammm ben yeemee gidiyomm

Keptinnn benim dunden bi 20 dk sporum vardii ben unuttum sonuc degisiyimii bilmim degisise sana zahmet eklermisin kuzucugumm

@hedef52 tatlis evlenmeden once ailesi icin seni uzen insan evlensikten sonra degismez sende kafani bir dinle bir toparlan ayriliraanizda surekli cefa cekmektense boyle bir kac gun ay uzulmek daha mantikli bence. Seni seven adam sevgisine sahip cikar bahanelerde baskilarda boyle ara verelimler yapmaz ne kaybettigini idrak edemiyoo o nisanlinn coook sinirlendimmm

Menum sabah
kalkar kalkmaz 300 ml ilik su 2 gun kurusu yidim
1 sade pastahane pogacasi 1 kutu sut (ise gec kaldim ondan)

Yarim havuc 1.5 ceviz

Oglen 1 ayran 1 tavuk durummm nefistiiii canim cektiii

Ara
Yarimdan daha az ayva
1 havuc

Aksam
1 kase yayla corbasi
1.5 ceviz
1 isirik borek

Birazdan portakal yiyecegim birde yogurt miktarlari az olacakk kislarrr

Bugun sirf spor icin avm ye gittim tempolu bir sekilde 50 dk dolastim
2 lt su tamamlicemm

hamburger yapcam diyodu resim attırcam bakam nası olcak SekerPancarii duy foto istiyokkk.
tatlı yapcakmış temizlikte yapcak tabi perti cıkar yavrum kıyamam
Men gelmişem temizlik yaptim balkonları yikadim yemek yidik en son tuvaleti yikadim simdi banyo yaptircam kizimi sonra banyoyu yikicam sonra kizim uyku ben keyif yorulmuşam
İvittt yarin hamburgerimin fotosunu aticim size özel ama kadayif yapmicam gocam almayi unutmus ne yapsam tatli onu düşünüyom revani yaparim belkim

Hic ama hic begenmedim
Zayif kiz tıkınıyo ayy bugun pek guzel beslenemedim msjlari okuyamadim bildirimlere bakiyom beni dürten var mi diye
hakkinda konustuk

hos gelmissen citirellaa kiz neler yapmissin iyle msalallah sana hamburgeri bende merak ediyom sogan halkasinida atarmisin oda cok guzel geldi gozume

Zayif kiz tıkınıyo ayy bugun pek guzel beslenemedim msjlari okuyamadim bildirimlere bakiyom beni dürten var mi diye
Benn okadan mesaji okudum biliyin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…