Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O yiyip sasirtma detoksu yapio hahahahahaha
şok o şok sen anlaman biz iyi biliyok
2 hafta ısınma turları o zaman
@SekerPancari71 detoks önerilerini bekliyorum o zaman
aynen kuzum alışma dönemi olarak düşün sonra listedesin 100gr bile etkiliyo listeyi
Toparladn sen cnm masallah
bidaha okadr alma sakin bidaha ara vermeeeee bitene kdr
aynen kuzusisskoommmm

Kaynanaya hazırlık
Aaa bana dimedi kaynanasim geliyomus ohh dokturur simdii
şok o şok sen anlaman biz iyi biliyok

aynen kuzum alışma dönemi olarak düşün sonra listedesin 100gr bile etkiliyo listeyi

ben anlar benim anlamiyacgm konu yok kilo verme isini cozmus bi insanla dikkatli konus sen kivircik
Onu bende yapiyorm harbiden ise yariyo

Aaa bana dimedi kaynanasim geliyomus ohh dokturur simdii
ben anlar benim anlamiyacgm konu yok kilo verme isini cozmus bi insanla dikkatli konus sen kivircik
Onu bende yapiyorm harbiden ise yariyo

hamburger yapcam diyodu resim attırcam bakam nası olcak @SekerPancari71 duy foto istiyokkk.
tatlı yapcakmış temizlikte yapcak tabi perti cıkar yavrum kıyamam

Dikkat et kendibe canimmm yaaa sen bisee lasimsinnnnnnn
Coook sevibdiler herkea cok sevindiii onlar sevinince bis dahada sevindik rabbim ennkosa zamanda sizlerede bu guzel duyguyu tatmayi nasip etsin insssss

Bardak ne kiz merah ettim baa nii söylemedin cocugun seyinimi kapatiyonuz ben anlamadim bilmimm coh cahalimm
Kiz senin yavruu bezde degilll ondan sulemedim cociskonun pipisine kopuk bardak koyuyolar bez ezmuyoo yavrucagi yarasi carcabuk uyilesiyor buyuk cocukta hec duymadim ondan demediydimm kuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…