- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.741
Toparladn sen cnm masallahAhhh anlamam mı hiç :) ben de yeni başlayanlar gibi oldum karataya geri dönünce..biraz toparla kendini harika menülerin olacak..
aynen kuzusisskoommmmaynennn biz önümüze bakalım
Kaynanaya hazırlık
şok o şok sen anlamanO yiyip sasirtma detoksu yapio hahahahahaha
aynen kuzum alışma dönemi olarak düşün sonra listedesin 100gr bile etkiliyo listeyi
Toparladn sen cnm masallah
bidaha okadr alma sakin bidaha ara vermeeeee bitene kdr
aynen kuzusisskoommmm
aynen kv ye tatlı neynn yapıyodur o şimdiKaynanaya hazırlık
Aaa bana dimedi kaynanasim geliyomusKaynanaya hazırlık
ben anlarşok o şok sen anlamanbiz iyi biliyok
aynen kuzum alışma dönemi olarak düşün sonra listedesin 100gr bile etkiliyo listeyi
Aaa bana dimedi kaynanasim geliyomusohh dokturur simdii
ben anlarbenim anlamiyacgm konu yok kilo verme isini cozmus bi insanla dikkatli konus sen kivircik
Onu bende yapiyorm harbiden ise yariyo
Yemesindehamburger yapcam diyodu resim attırcam bakam nası olcak@SekerPancari71 duy foto istiyokkk.
tatlı yapcakmış temizlikte yapcak tabi perti cıkar yavrum kıyamam
Yemesinde
Hee ozaman tmmm olabilir yapar benim pnpikimmmmyer o herseyi diyete uygun yapcakmış firinda ve ev ekmeğiyle
bize de yapsın bigünnnHee ozaman tmmm olabilir yapar benim pnpikimmmm
Yarin sabahtan itibaren baslayim canim Sağol. .günde 1 kere iç diyetisyen 1 çay bardağı sabah kahvaltıdan önce veriyordu 1 haftada düzelmişti sorunum
ivittttttttttbize de yapsın bigünnndidikodu yaparızzzz
Ay sorma bn pilav yedim ama bende acıktımçokk cıktım ben yediklerim bugün çok az geldi
Ay öldürcek bizi gelinceivittttttttttbosver onu biz senle.ozelde yaparik
Dikkat et kendibe canimmm yaaa sen bisee lasimsinnnnnnnAyy canim benim yok kafama birsey takmadim benim migrenim yok ama feci bi baş ağrısı boyun ağrısı çekiyorum şuan bilmiyorum ben ilactan diye suphelendim yanildim galiba bas agris cekerken kanadi neyse önemli birsey yok maşallah hep güzel hsberlerini okuyorum susamimiz fasulye yaklaştı galiba büyümüş gunler tez geciyor bi okuyacagim 3-4 aylik :)) olmuş vayyy beee sen sağlıklı beslen annengil kv gil hamileligini duyunca nasil tepki verdiler merak etmistim kaçırdım galiba o sayfalari..
Kiz senin yavruu bezde degilll ondan sulemedim cociskonun pipisine kopuk bardak koyuyolar bez ezmuyoo yavrucagi yarasi carcabuk uyilesiyor buyuk cocukta hec duymadim ondan demediydimm kuzuuBardak ne kiz merah ettim baa nii söylemedin cocugun seyinimi kapatiyonuz ben anlamadim bilmimm coh cahalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?