Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Değişiyor ki
Pembikiz bu hafta

Hayiirr bu nasil hamile menusu sabah guzel kahvalti yok sagliksiz aksam cok yetersiz.
Guzel yemek neden yemedin. Ayrica niye bir isirik borek sen biz degilsin ki onun yerine guzelce yemek yemeliydin olmadi
Tatlisko coook haklisin. Sabah ise gec kalinca kahvaltisiz ciktim meecburen pogacaya kaldim yanina sut ekledim saglikli ossun diyee
Aksamda fasulye vardi gaz yapi ya yimedim baska yemek yapacak halim kalmadi avm yi dolasinca corba ictim kalktim boregide icimde kalmasin diye yedim aslinda oglenki durum beni baya tutmustuu mazeretlerimm kabill ediliyooomiii pampikimmm

Kizlar esim erken geliyo bu hafta eve ondan pek gelemiyom suan bulasik yerlestirirken az bisey baktim msjlara öpüyorum siziiii

Eve gelince konuştuk bebeğim çok bunaldim dedi yoruldum dedi bende ikimiz yapalım herseyi kimseden bişey istemiyorum az olsun bizim olsun dedim

Ben beğendim kisss durum olsada yesek

Ayy ben yoruldum okurken
Zayif kiz tıkınıyo ayy bugun pek guzel beslenemedim msjlari okuyamadim bildirimlere bakiyom beni dürten var mi diye
Var miymis

Hayiirr bu nasil hamile menusu sabah guzel kahvalti yok sagliksiz aksam cok yetersiz.
Guzel yemek neden yemedin. Ayrica niye bir isirik borek sen biz degilsin ki onun yerine guzelce yemek yemeliydin olmadi
Arada olur kiiizzz nolcakk kızma hamise zaten normalde güzel besleniyo bugün serbest gün yapmış

Eve gelince konuştuk bebeğim çok bunaldim dedi yoruldum dedi bende ikimiz yapalım herseyi kimseden bişey istemiyorum az olsun bizim olsun dedim
konusa konusa halledin ins. Guzel guzel birlesin. Kendinizide oyle daglar kadar borcun altina sokmayin o horclar adami yer bitirir aman dikkat diyimm kuzu

Ayyy yiyek valla kiz cik guzel oliyyooo

Keptinim spor listesini getirsene gorek pempikligiii

Yoh giz yarin gelecekler yemedim hamburger
Cissssssssssss
bilmiyorum dusunmem laximmmmmm

burda ben varken acaba sana begenmek dusuyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…