- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.721
Suan huzunlenemedimeve gideyimde açarım müziğii
göklerle yer birleşirr
kalplerle göz birleşiiirr
düşmanla dost birleşiiirr
bir biz yarı düşeriizzz
ne kadan arabeskim
Bidaha deniyecekmisin yani imkan varmi. Insallah nasip olur canimmm. Burda o sekilde uzun zamandir bekleyen arkdsmz hamille kaldi gitti.yok canım tedavilerim sonuçsuz kaldı iptal oldu transferim ... belki allah söyletti
Herkes 1 kilo vermeye calissin bence o zaman gireriz ilk 3 ehadi bakalım şimdide kaçamak yapın
bu hafta ilk 3 e girmezsek cezalardan ceza begenin ben diyim.
eğer tek bi kişide dahi kaçamak görürsem
kızlar wc sorunu olanlar çözsün birazn önce ödem var diyenler ödem atıcı cay içsin bu hafta ilk 3 e girmemiz lazım rica ediyorum
olanı fururm ben diyimWuhuuy son sans ne zamandi diye dusunmustum bu haftaymiss. :)insallah kimse arti olmazzz
aynen öyle olcak kuzu perşembe herkes kendine uygun detoksu yapsın ayarlayın kendinizHerkes 1 kilo vermeye calissin bence o zaman gireriz ilk 3 e
kuzuumm inşallah Rabbim minicik bi evlat nasip etsin sana da en hayırlı zmandayok canım tedavilerim sonuçsuz kaldı iptal oldu transferim ... belki allah söyletti
Valla ben 1 seneyi gecik burdym bak istersem cooook nadirdir oda regl geciktiyse yoksa ben en fazla sabt kalrm dimi @sekerpancari7 bencede vuuuuurrolanı fururm ben diyim
şarkı kız dinle bak hüzünlencen gör
eğer biz bu hafta o ilk 3 e giremeyelim elimden cekiceniz varValla ben 1 seneyi gecik burdym bak istersem cooook nadirdir oda regl geciktiyse yoksa ben en fazla sabt kalrm dimi @sekerpancari7 bencede vuuuuurr
yok giremem moda litfen zaten reglm beni sey etme :)
Evettt takima geldim izinden dondum hastalandim yok cenem kotulesti bi toparlanamadim ki snr oldm ya. Nyse cok sukur havalarda duzelio artik duzelir.eğer biz bu hafta o ilk 3 e giremeyelim elimden cekiceniz varhakket seni pek ekside görmedm ben azar azar iniyosun
Senin dukan menülerin çok güzeldi canım..hala devam ediyo musunEvettt takima geldim izinden dondum hastalandim yok cenem kotulesti bi toparlanamadim ki snr oldm ya. Nyse cok sukur havalarda duzelio artik duzelir.
Bide ben yeni baslayan biri olmadigim icin yoksa haftada 2 3 gidiyodu benim.
67 kilo benim kirilma noktam cnm yani elimde degil o bir kirilrsa bence devami gelr. Ben eskidende 78 de takilmstm. Ama onxeki 68ile suan ki 68 incelme farki cok.
maadi ve manevi olarak yok ama zaman kaybetmemem de gerek haftaya pazartesi ünv. hastanesine gidip tüm testleri tekrar yaptırcam yumurta takibi yaptırcam bakalım ne olcak ... amin darısı bana ve isteyenlere olsun manevi olarak çok yorucu insanın psikolojisi alt üst oluyorBidaha deniyecekmisin yani imkan varmi. Insallah nasip olur canimmm. Burda o sekilde uzun zamandir bekleyen arkdsmz hamille kaldi gitti.
Bi munter hamilemiz daha var hadi insallah darisi senle selcanmehmetin basina
amin canım rabbim ağzınızdan da duysunkuzuumm inşallah Rabbim minicik bi evlat nasip etsin sana da en hayırlı zmanda
Evettt takima geldim izinden dondum hastalandim yok cenem kotulesti bi toparlanamadim ki snr oldm ya. Nyse cok sukur havalarda duzelio artik duzelir.
Bide ben yeni baslayan biri olmadigim icin yoksa haftada 2 3 gidiyodu benim.
67 kilo benim kirilma noktam cnm yani elimde degil o bir kirilrsa bence devami gelr. Ben eskidende 78 de takilmstm. Ama onxeki 68ile suan ki 68 incelme farki cok.
Canimm sen anlarsn beni yeniden baslamak zor oldu braz ben sadece uzun suredir normal beslenip dikkat ediyorum tamamen diyet yapmiorm bide tam baslamstm yeniden hastalandm bide disim olayi cikinca karisti kafam bunaldm suan iyiyim ama insallah yaza bitmis olucakSenin dukan menülerin çok güzeldi canım..hala devam ediyo musun
rabbiiimm nasip eder insallah canmmmm senin icin dua ederiz her zamanmaadi ve manevi olarak yok ama zaman kaybetmemem de gerek haftaya pazartesi ünv. hastanesine gidip tüm testleri tekrar yaptırcam yumurta takibi yaptırcam bakalım ne olcak ... amin darısı bana ve isteyenlere olsun manevi olarak çok yorucu insanın psikolojisi alt üst oluyor
Tabi cnm dusunsene 1 ayda 9.5 vermistim :) sonra daha az az gitmisti. Nyse onumuze bakalm cnm :)sabret vericeksin eminim ilk başlandıgında illaki hızlı hızlı veriliyo ben kilom az olmasına ragmen 1 er kilo vermiştim ilk haftalar. menülerinde güzel bence artık vermeye baslarsın
yok beybi senin daha 2 haftan var :)amin canım rabbim ağzınızdan da duysun
......
benim verdiğim kilolar yarışmaya dahil olacak mı peki ? detoks dedin günlük detoks var mı tarif isterim bende
Ahhh anlamam mı hiç :) ben de yeni başlayanlar gibi oldum karataya geri dönünce..biraz toparla kendini harika menülerin olacak..Canimm sen anlarsn beni yeniden baslamak zor oldu braz ben sadece uzun suredir normal beslenip dikkat ediyorum tamamen diyet yapmiorm bide tam baslamstm yeniden hastalandm bide disim olayi cikinca karisti kafam bunaldm suan iyiyim ama insallah yaza bitmis olucak
rabbiiimm nasip eder insallah canmmmm senin icin dua ederiz her zaman
aynennn biz önümüze bakalımTabi cnm dusunsene 1 ayda 9.5 vermistim :) sonra daha az az gitmisti. Nyse onumuze bakalm cnm :)
O yiyip sasirtma detoksu yapio hahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?