Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım tedavilerim sonuçsuz kaldı iptal oldu transferim ... belki allah söyletti
Bidaha deniyecekmisin yani imkan varmi. Insallah nasip olur canimmm. Burda o sekilde uzun zamandir bekleyen arkdsmz hamille kaldi gitti.
Bi munter hamilemiz daha var hadi insallah darisi senle selcanmehmetin basina

Herkes 1 kilo vermeye calissin bence o zaman gireriz ilk 3 e

Valla ben 1 seneyi gecik burdym bak istersem cooook nadirdir oda regl geciktiyse yoksa ben en fazla sabt kalrm dimi @sekerpancari7 bencede vuuuuurr
yok giremem moda litfen zaten reglm beni sey etme :)
eğer biz bu hafta o ilk 3 e giremeyelim elimden cekiceniz var hakket seni pek ekside görmedm ben azar azar iniyosun

eğer biz bu hafta o ilk 3 e giremeyelim elimden cekiceniz var hakket seni pek ekside görmedm ben azar azar iniyosun
Evettt takima geldim izinden dondum hastalandim yok cenem kotulesti bi toparlanamadim ki snr oldm ya. Nyse cok sukur havalarda duzelio artik duzelir.
Bide ben yeni baslayan biri olmadigim icin yoksa haftada 2 3 gidiyodu benim.
67 kilo benim kirilma noktam cnm yani elimde degil o bir kirilrsa bence devami gelr. Ben eskidende 78 de takilmstm. Ama onxeki 68ile suan ki 68 incelme farki cok.

Senin dukan menülerin çok güzeldi canım..hala devam ediyo musun

Bidaha deniyecekmisin yani imkan varmi. Insallah nasip olur canimmm. Burda o sekilde uzun zamandir bekleyen arkdsmz hamille kaldi gitti.
Bi munter hamilemiz daha var hadi insallah darisi senle selcanmehmetin basina
maadi ve manevi olarak yok ama zaman kaybetmemem de gerek haftaya pazartesi ünv. hastanesine gidip tüm testleri tekrar yaptırcam yumurta takibi yaptırcam bakalım ne olcak ... amin darısı bana ve isteyenlere olsun manevi olarak çok yorucu insanın psikolojisi alt üst oluyor

sabret vericeksin eminim ilk başlandıgında illaki hızlı hızlı veriliyo ben kilom az olmasına ragmen 1 er kilo vermiştim ilk haftalar. menülerinde güzel bence artık vermeye baslarsın

Senin dukan menülerin çok güzeldi canım..hala devam ediyo musun
Canimm sen anlarsn beni yeniden baslamak zor oldu braz ben sadece uzun suredir normal beslenip dikkat ediyorum tamamen diyet yapmiorm bide tam baslamstm yeniden hastalandm bide disim olayi cikinca karisti kafam bunaldm suan iyiyim ama insallah yaza bitmis olucak
rabbiiimm nasip eder insallah canmmmm senin icin dua ederiz her zaman

sabret vericeksin eminim ilk başlandıgında illaki hızlı hızlı veriliyo ben kilom az olmasına ragmen 1 er kilo vermiştim ilk haftalar. menülerinde güzel bence artık vermeye baslarsın
Tabi cnm dusunsene 1 ayda 9.5 vermistim :) sonra daha az az gitmisti. Nyse onumuze bakalm cnm :)

Ahhh anlamam mı hiç :) ben de yeni başlayanlar gibi oldum karataya geri dönünce..biraz toparla kendini harika menülerin olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…