- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.981
Ayy cok sağol canim valla iyi olduu
Dur anlatiyim sana yaptigim detokslari kuzum
---Karabugday kürü en guzel sonuc aldığım kür ara ara yaparim hep
1 bardak karabugdayi yagsiz tuzsuz pisirip sabahtan başlayip aksam 6 ya kadar acıktıkca yogurtlayip baharatlayip yiyosun yaninda yarımşar elma da yiyebilirsin boll su kahve yok 2 gün yapiyosun kuzum 1 bucuk 2 kiloya yakin gidiyo ve hemen geri gelmiyo verdigin kilo
----İkincisi ayran aşı detoksu
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı(kopyaladim yaziyi)
----Üçüncüsü de yesil elma detoksu geceden hazirlanacak çay
2 yesil elmanin kabuğu kalin bi seklide soyulmus
Yarim demet maydanoz saplariyla
1 limon kabuklariyla
Bi kaç top karabiber
Bi kac top yaseminli yesil cay(ben sade yesil cay kullanmıştım)
1 kabuk tarcin
1 parça taze zencefil kabuğuyla
Bu malzemeleri tencereye koy ustune 2 litre su ekle ve 10 15 dk kaynat
Ertesi gün gün boyu bu çayi süzüp içiceksin ve 3 haşlanmis yumurta yiceksin(sabah-ogle-aksam) az gibi duruyo ama cay insani doyuruyobir gün yapicaksin bunu da kuzum bu kadar benim denedigim detokslar
teşekkür ederim bu hafta karabuğdayı yapayım haftaya da 2.cisini yapayım .. 1.de kahvaltımızda karabuğday yanlış anlamadıysam eğer teşekkür ederimAyy cok sağol canim valla iyi olduu
Dur anlatiyim sana yaptigim detokslari kuzum
---Karabugday kürü en guzel sonuc aldığım kür ara ara yaparim hep
1 bardak karabugdayi yagsiz tuzsuz pisirip sabahtan başlayip aksam 6 ya kadar acıktıkca yogurtlayip baharatlayip yiyosun yaninda yarımşar elma da yiyebilirsin boll su kahve yok 2 gün yapiyosun kuzum 1 bucuk 2 kiloya yakin gidiyo ve hemen geri gelmiyo verdigin kilo
----İkincisi ayran aşı detoksu
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı(kopyaladim yaziyi)
----Üçüncüsü de yesil elma detoksu geceden hazirlanacak çay
2 yesil elmanin kabuğu kalin bi seklide soyulmus
Yarim demet maydanoz saplariyla
1 limon kabuklariyla
Bi kaç top karabiber
Bi kac top yaseminli yesil cay(ben sade yesil cay kullanmıştım)
1 kabuk tarcin
1 parça taze zencefil kabuğuyla
Bu malzemeleri tencereye koy ustune 2 litre su ekle ve 10 15 dk kaynat
Ertesi gün gün boyu bu çayi süzüp içiceksin ve 3 haşlanmis yumurta yiceksin(sabah-ogle-aksam) az gibi duruyo ama cay insani doyuruyobir gün yapicaksin bunu da kuzum bu kadar benim denedigim detokslar
Evet kuzum karabugdayla baslaniyo guneteşekkür ederim bu hafta karabuğdayı yapayım haftaya da 2.cisini yapayım .. 1.de kahvaltımızda karabuğday yanlış anlamadıysam eğer teşekkür ederim
incecik çıtı pıtıAynen iyle yapicummiyce guru giz olacum
yormadan gelir bebişin caın inşallahHosbuldum tatlim.Artık bebiş olana kadar her yolu denicem canim.bu ayda hamile kalmazsam.önümuzdeki ay bal corek otu tarçin karışimini denerim
hemen su içince gidiyoBende onu bi kere denedim çay kaşığıyla attım ağzıma damağıma bi yapıştı ne kusabiliyorum ne yutabiliyorum
off faciaydı
kaynanana selamlarBen kactim kizlar bugun misafirim vargörüşemeyebilirik aksama kadar
midemi bulandırıyon bak
ayy etiketlemiş bak hele yaaaa
baktım karabugday yazıyo heemen geçtimBegeni yapmissin yaaokumadan mi beğeniyon yooosam ahhahajajajahha
bunu begendiiimm en azından sadece cay olabilirr sabha yumurta yerim öğle corba akşamda ypgurt salata falann
he elimde barrdakla durdum keten tohumunun arkasından hemen su içtimsen öyle yaptın yani
hayır canım niye olsun sonucta kendini tutunca kilo veriyosunnnn insiülin direnci olan 1 günde 400 gr verebilir mi hiçç kuuzuumKızlar bende insülin direnci olabilir mi acaba
İnsallahhyormadan gelir bebişin caın inşallah
he sana yapiyimsenin için yapiyim partiş duymasın
Tatlimm ben aslinda diyet seklinde yapamim sadece dikkat etmeye calisiyorum. Kuruyemis beni tok tutmuyor acikiyorum sut falan icebiliyorum ama yaninda tok tutucu biseyler yemem gerekiyor yoksa aralarda kuruyemis yiyommmunter gebelikte diyet zor olmuyor mu sakıncası var mı bebeğe .... dünkü menüde pastane poağaçanı bende beğenmedim ... iş yerinde sağlıklı tıştırmalıklr bulundursan mesela ceviz badem fıstık gibi yanında 1 bardak süt içsen daha sağlıklı olur tatlım
hayır canım niye olsun sonucta kendini tutunca kilo veriyosunnnn insiülin direnci olan 1 günde 400 gr verebilir mi hiçç kuuzuum
Huc denemedim tam bugday ununu nerden aliyorsun cnmmTam buğday unlu saglikli pogacalar yapsaaneehem guzil olur hemde saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?