Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben güneşli havalarda sviyorum temizliği kışın hiç sevmem
hadi inşallah istediğin gibi işe yarar biran önce
İnsallah Güneydogu anadoludayım ben .Esim memur o yuzden biz sene basinda tasindik buraya . Burda suan yaz havasi var gibi canım

olcaksın yarın akşam yemeği yok sana yogurtlü kür yiceksin sadece
bende yarın için detoks bakıyorum kendime SekerPancarii bi el atsna
3 dene detoks yazdim sec begen al bence yumurta çay olan detoksu yap valla onu iki kez yaptim ben 1 kilo gitti birinde de 700 gr gitti ve geri gelmedi verdigim kilo

Bu sabah ilk defa kullandim canım bakalim umarim hem zayiflamama hemde hamile kalmama yardimci olur . Evde fazlasiyla yorcam galiba kendimi coook isim var biri yardima gelse yaa
hoş geldin tatlım .. bende çörek otu soğuk pres yağını kullanıyorum bana pek faydası olmamıştı ama arkadaşım pkolu tedavi görüyordu 3 yumurtası büyümüştü ama bal tarçın çörek otu karışımı ile ki onun büyümesi çok zor oluyodu sana tavsiye ederim adetin 5.günü başlıyorsun

Hosbuldum tatlim.Artık bebiş olana kadar her yolu denicem canim.bu ayda hamile kalmazsam.önümuzdeki ay bal corek otu tarçin karışimini denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…