- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.961
bak demek ki spordan oluyomuşşşşş sen bi istediğin kiloya in sonra spor yaparsın yaza miiisssSonundaonce kilomu verip sonra mi spora asilsam kii acaba spor mu engelliyodu beni
ben sabah keten tohumu içtim kusuyodum nerdeyseGuzel geldi bana kiz cay kasiginin ucuyla attim
İnsallahben güneşli havalarda sviyorum temizliği kışın hiç sevmem
hadi inşallah istediğin gibi işe yarar biran önce
3 dene detoks yazdimolcaksınyarın akşam yemeği yok sana yogurtlü kür yiceksin sadece
bende yarın için detoks bakıyorum kendimeSekerPancarii bi el atsna
bende cok korkuyorum ondan
...
zaten birgün burda bir tanıdıkla rastlaşacam sonuçtaolcak
hoş geldin tatlım .. bende çörek otu soğuk pres yağını kullanıyorum bana pek faydası olmamıştı ama arkadaşım pkolu tedavi görüyordu 3 yumurtası büyümüştü ama bal tarçın çörek otu karışımı ile ki onun büyümesi çok zor oluyodu sana tavsiye ederim adetin 5.günü başlıyorsunBu sabah ilk defa kullandim canım bakalim umarim hem zayiflamama hemde hamile kalmama yardimci olur . Evde fazlasiyla yorcam galiba kendimi coook isim var biri yardima gelse yaa
Aynen canım.Çok saģlıklı daha ilk defa ictim hemen etkisi oldu mideme iyi geldiGunaydin canimm hosgeldinnnbende öğütülmüş çörek otu iciyorum faydali dye
yumurtayı soy tabaga koy direk acar yersin 2 dk yaşu yeşil elmalı detoksu mu yapsam yarın acaba
ama işyerine haşlanmış yumurta getirmem lazım buralar leşşşşşşşşşş kokar
Aynen iyle yapicummbak demek ki spordan oluyomuşşşşş sen bi istediğin kiloya in sonra spor yaparsın yaza miiisss
ben sabah keten tohumu içtim kusuyodum nerdeyse
yumurtayı soy tabaga koy direk acar yersin 2 dk yao nasıl bişeymiş bana da anlatsana
Hosbuldum tatlim.Artık bebiş olana kadar her yolu denicem canim.bu ayda hamile kalmazsam.önümuzdeki ay bal corek otu tarçin karışimini denerimhoş geldin tatlım .. bende çörek otu soğuk pres yağını kullanıyorum bana pek faydası olmamıştı ama arkadaşım pkolu tedavi görüyordu 3 yumurtası büyümüştü ama bal tarçın çörek otu karışımı ile ki onun büyümesi çok zor oluyodu sana tavsiye ederim adetin 5.günü başlıyorsun
he sana yapiyimBana serenat yapaysunyiyeerimm seni gobekli degilsin ki sen
Cok haslayinca yeşeriyo kiz dksini az tut haslarken
Duymasınhe sana yapiyimsenin için yapiyim partiş duymasın
Cok haslayinca yeşeriyo kiz dksini az tut haslarken
bende bursadayım uludag tarafından bi soguk geliyo ki sormaİnsallahGüneydogu anadoludayım ben .Esim memur o yuzden biz sene basinda tasindik buraya . Burda suan yaz havasi var gibi canım
ben onu görmedm kız nerde yazdın3 dene detoks yazdimsec begen al bence yumurta çay olan detoksu yap valla onu iki kez yaptim ben 1 kilo gitti birinde de 700 gr gitti ve geri gelmedi verdigim kilo
Begeni yapmissin yaaben onu görmedm kız nerde yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?