Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin bayanlarr
Once corek otu yaģı kapsulu ictim sonra
Guzel bir kahvalti ile gune basladim:)
Şimdi evde temizlik işm var mutfak dolaplarimi ve diger heryeri temizlicem işim bitince uģrarım yine
günaydın cınısıııı o kapsül işe yarıyo mu kolay gelsiiinn yorma kendini

Benım cumaya kadar 1 kg vermem için şimdiden cumaya kadar hiçbişey yememem lazım 7
Pazartesi 61,6 çıktım bu sabah 60,7 ye düştüm -1 olmam içinde 59,6 olmam gerek
olcaksın yarın akşam yemeği yok sana yogurtlü kür yiceksin sadece
bende yarın için detoks bakıyorum kendime SekerPancarii bi el atsna

günaydın cınısıııı o kapsül işe yarıyo mu kolay gelsiiinn yorma kendini
Bu sabah ilk defa kullandim canım bakalim umarim hem zayiflamama hemde hamile kalmama yardimci olur . Evde fazlasiyla yorcam galiba kendimi coook isim var biri yardima gelse yaa

KİMYONLU KİMYONLU BUGÜN BENDE İÇTİM BEN TÜM HALİ İLE YAPIYORUM TORTU AĞZIMA GELMİYOR HEM .. TADI GÜZEL BEN SEVDİĞİM İÇİN RAHATSIZ ETMEDİ BENİDE .... BENİM DETOKSU UNUTMADIN DİMİ
Ayy cok sağol canim valla iyi olduu
Dur anlatiyim sana yaptigim detokslari kuzum
---Karabugday kürü en guzel sonuc aldığım kür ara ara yaparim hep
1 bardak karabugdayi yagsiz tuzsuz pisirip sabahtan başlayip aksam 6 ya kadar acıktıkca yogurtlayip baharatlayip yiyosun yaninda yarımşar elma da yiyebilirsin boll su kahve yok 2 gün yapiyosun kuzum 1 bucuk 2 kiloya yakin gidiyo ve hemen geri gelmiyo verdigin kilo
----İkincisi ayran aşı detoksu
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı(kopyaladim yaziyi)
----Üçüncüsü de yesil elma detoksu geceden hazirlanacak çay
2 yesil elmanin kabuğu kalin bi seklide soyulmus
Yarim demet maydanoz saplariyla
1 limon kabuklariyla
Bi kaç top karabiber
Bi kac top yaseminli yesil cay(ben sade yesil cay kullanmıştım)
1 kabuk tarcin
1 parça taze zencefil kabuğuyla
Bu malzemeleri tencereye koy ustune 2 litre su ekle ve 10 15 dk kaynat
Ertesi gün gün boyu bu çayi süzüp içiceksin ve 3 haşlanmis yumurta yiceksin(sabah-ogle-aksam) az gibi duruyo ama cay insani doyuruyo bir gün yapicaksin bunu da kuzum bu kadar benim denedigim detokslar

Bu sabah ilk defa kullandim canım bakalim umarim hem zayiflamama hemde hamile kalmama yardimci olur . Evde fazlasiyla yorcam galiba kendimi coook isim var biri yardima gelse yaa
ben güneşli havalarda sviyorum temizliği kışın hiç sevmem
hadi inşallah istediğin gibi işe yarar biran önce

Gunaydin bayanlarr
Once corek otu yaģı kapsulu ictim sonra
Guzel bir kahvalti ile gune basladim:)
Şimdi evde temizlik işm var mutfak dolaplarimi ve diger heryeri temizlicem işim bitince uģrarım yine
Gunaydin canimm hosgeldinnn bende öğütülmüş çörek otu iciyorum faydali dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…