- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.941
liste hazırlarkende yersin helvaları
bende dış ticaret mezunuyumkeyiflide aynı zamanda
bende dış ticaret mezunuyumadımı soyadımı da verdim mi deşifre oldum demektir bi açık adres vermedim yani
günaydın cınısııııGunaydin bayanlarr
Once corek otu yaģı kapsulu ictim sonra
Guzel bir kahvalti ile gune basladim:)
Şimdi evde temizlik işm var mutfak dolaplarimi ve diger heryeri temizlicem işim bitince uģrarım yine
olcaksınBenım cumaya kadar 1 kg vermem için şimdiden cumaya kadar hiçbişey yememem lazım7
Pazartesi 61,6 çıktım bu sabah 60,7 ye düştüm -1 olmam içinde 59,6 olmam gerek
Bu sabah ilk defa kullandim canım bakalim umarim hem zayiflamama hemde hamile kalmama yardimci olur . Evde fazlasiyla yorcam galiba kendimi coook isim var biri yardima gelse yaagünaydın cınısııııo kapsül işe yarıyo mu kolay gelsiiinn yorma kendini
bende mi öle yapsamyemek yerine onu koydum 400 gram verdim
olcaksınyarın akşam yemeği yok sana yogurtlü kür yiceksin sadece
bende yarın için detoks bakıyorum kendimeSekerPancarii bi el atsna
Ayy cok sağol canim valla iyi olduuKİMYONLU KİMYONLUBUGÜN BENDE İÇTİM BEN TÜM HALİ İLE YAPIYORUM TORTU AĞZIMA GELMİYOR HEM .. TADI GÜZEL BEN SEVDİĞİM İÇİN RAHATSIZ ETMEDİ BENİDE .... BENİM DETOKSU UNUTMADIN DİMİ
oo meslektaşızzzbende dış ticaret
bende mi öle yapsam
sabah yulaf gevreği yedim sütle cok begendim
SonundaGünaydın cınım cınım cınımmmmm
sonundaaaaaaaa
ben güneşli havalarda sviyorum temizliği kışın hiç sevmemBu sabah ilk defa kullandim canım bakalim umarim hem zayiflamama hemde hamile kalmama yardimci olur . Evde fazlasiyla yorcam galiba kendimi coook isim var biri yardima gelse yaa
Guzel geldi bana kiz cay kasiginin ucuyla attimay bende yapsam mı onu yaaa tadı nası
yoğurtlu kür ne nasıl yapcam
Gunaydin canimm hosgeldinnnGunaydin bayanlarr
Once corek otu yaģı kapsulu ictim sonra
Guzel bir kahvalti ile gune basladim:)
Şimdi evde temizlik işm var mutfak dolaplarimi ve diger heryeri temizlicem işim bitince uģrarım yine
bende dış ticaret mezunuyumadımı soyadımı da verdim mi deşifre oldum demektir bi açık adres vermedim yani
yogurt pul biber limon
bunun tadı yoktu pek ya normalde bende yiyemiyorum ama hoşuma gittiay ben onları hiç sevmiyorum geri gelcek gibi oluyo
Bana serenat yapaysunbenzemez kimseee sanaaaaaa
burda göbekli olmadıgından ben hiç birine benzemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?