Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BENDE GÖBEK ÇOK MEKİK ŞART BANA AMA BÖBREĞİME AĞRI YAPIYOR İLK DÖNEMLER BÖBREĞİM PELVİK YANİ DÜŞÜK BÖBREK .. AMA GİYECEM GÖBEKLİ OLSAM GİYCEM
yaza zayıf ve fit olmak için bütün önlemleri aldık
BENDE GÖBEK ÇOK MEKİK ŞART BANA AMA BÖBREĞİME AĞRI YAPIYOR İLK DÖNEMLER BÖBREĞİM PELVİK YANİ DÜŞÜK BÖBREK .. AMA GİYECEM GÖBEKLİ OLSAM GİYCEM
amaan herkeste var göbek yaa sen yaza kadar zayıfla zaten göbeğin olsa da kendini iyi hissedersin verdiğin kiloları düşünerek mekik çekme zararlıysa kuzum plank falan yapsan o da etkili göbek bacak için

evet olabilir plank ... titreşim kemerim de var yıllardır duruyor ara ara yapıyorum onu da kullanayım üst karın bölgeme

Ayy cok sevindirik oldummm begenmene canim
Doktoea bir daha ki gidiste soracagim ins. Aksam ayaklarimi yuksege yttim biraz daha dikkat edecegim guzel guzel giderken kotulesmeyeyimm

Günaydin bayanlarrrr
Nasılsınizzzz

İyiyiz bomba gibiyiz:)) Hoş geldin aramıza :)) hepberaber fitleşmek dileğiyle:))

orucluyum bugun kuzu aksamda hafif yersem tamam
Allah kabul etsin

evet olabilir plank ... titreşim kemerim de var yıllardır duruyor ara ara yapıyorum onu da kullanayım üst karın bölgeme
ben de şoktan 9 teleye bel için twist aleti aldım, aldığımız şeyleri kullanmak lazım

İyiyiz bomba gibiyiz:)) Hoş geldin aramıza :)) hepberaber fitleşmek dileğiyle:))

Allah kabul etsin

ben de şoktan 9 teleye bel için twist aleti aldım, aldığımız şeyleri kullanmak lazım
ben onu gördüm elime aldım geri bıraktım nasıl kullanımı rahat mı

bende de va felaket kaşındırıyo sende de oluyo mu öyle 5 dk tutamıyorum ben
Evet oluyor bende de öyle oldu mu üstümü çıkarıp banyoya soğuk suya koşuyorum yada buz küpleri ile bölgeyi soğutuyorum ... şöylede yapabilirsin iki 3 kat giyinip dene daha az kaşınır

annemde pide yapayım diyodu bugün cuma yap nolur didim
senin hiç sesin solugun cıkmıyo kuzu hayırıdr
ayy kocamın iş saatleri değişti canım önceden sabah 10 akşam 10 3 gün tatildi evde bos vaktim oluyordu aksamlari falan buralardaydm hep şimdi 8 5 oldu erken geliyor yemek çocuk uyutma derken saat 9 u geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…