- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.361
BENDE GÖBEK ÇOK MEKİK ŞART BANA AMA BÖBREĞİME AĞRI YAPIYOR İLK DÖNEMLER BÖBREĞİM PELVİK YANİ DÜŞÜK BÖBREK .. AMA GİYECEM GÖBEKLİ OLSAM GİYCEMbu yaz o bikini giyilicek
bnmkide göbeğin gitsin giy dedi
ödem mi oldu acaba ki
BENDE GÖBEK ÇOK MEKİK ŞART BANA AMA BÖBREĞİME AĞRI YAPIYOR İLK DÖNEMLER BÖBREĞİM PELVİK YANİ DÜŞÜK BÖBREK .. AMA GİYECEM GÖBEKLİ OLSAM GİYCEM
amaan herkeste var göbek yaa sen yaza kadar zayıfla zaten göbeğin olsa da kendini iyi hissedersin verdiğin kiloları düşünerekBENDE GÖBEK ÇOK MEKİK ŞART BANA AMA BÖBREĞİME AĞRI YAPIYOR İLK DÖNEMLER BÖBREĞİM PELVİK YANİ DÜŞÜK BÖBREK .. AMA GİYECEM GÖBEKLİ OLSAM GİYCEM
bugün coookk hafif beslenmen gerekkk bari sabit çıkbilmiyorum suda içtim 50 dkda yürüdüm
bugün coookk hafif beslenmen gerekkk bari sabit çık
evet olabilir plank ... titreşim kemerim de var yıllardır duruyor ara ara yapıyorum onu da kullanayım üst karın bölgemeyaza zayıf ve fit olmak için bütün önlemleri aldık
amaan herkeste var göbek yaa sen yaza kadar zayıfla zaten göbeğin olsa da kendini iyi hissedersin verdiğin kiloları düşünerekmekik çekme zararlıysa kuzum plank falan yapsan o da etkili göbek bacak için
Ayy cok sevindirik oldummm begenmene canimGuzel ama menulerin miktarlari coook yetersiz. Afiyet olsun.
Canimmmm yorulmussun demekki kendini yorma lutfeeen. Yuruyus vaktini doktoruna sor. Bisey olmaz ayaklarjni uzat yat
bence menun cok guzldo cnmm 7 8 parca sana fazla degil hamis oldugun icin
Günaydin bayanlarrrr
Nasılsınizzzz
Allah kabul etsinorucluyum bugun kuzu aksamda hafif yersem tamam
ben de şoktan 9 teleye bel için twist aleti aldım, aldığımız şeyleri kullanmak lazımevet olabilir plank ... titreşim kemerim de var yıllardır duruyor ara ara yapıyorum onu da kullanayım üst karın bölgeme
ben onu gördüm elime aldım geri bıraktım nasıl kullanımı rahat mıİyiyiz bomba gibiyiz:)) Hoş geldin aramıza :)) hepberaber fitleşmek dileğiyle:))
Allah kabul etsin
ben de şoktan 9 teleye bel için twist aleti aldım, aldığımız şeyleri kullanmak lazım
İyiyiz bomba gibiyiz:)) Hoş geldin aramıza :)) hepberaber fitleşmek dileğiyle:))
Allah kabul etsin
ben de şoktan 9 teleye bel için twist aleti aldım, aldığımız şeyleri kullanmak lazım
aa allah kabul etsin canım bende bi tutamadım yaaorucluyum bugun kuzu aksamda hafif yersem tamam
bende de va felaket kaşındırıyo sende de oluyo mu öyle 5 dk tutamıyorum benevet olabilir plank ... titreşim kemerim de var yıllardır duruyor ara ara yapıyorum onu da kullanayım üst karın bölgeme
Günaydınlar bebişlerrr:)) Fit bir gün bizim oldun:))
Bu sabah 15 dakika koştum üstüne bir de bu videodan spor yaptım
tavsiye edilir
Amin inşallah canım sorma bende erteleye erteleye günler uzuyo 9 günüm var şimdi tutmazsam bu sene yine birikcek başlayayım artık dedimaa allah kabul etsin canım bende bi tutamadım yaa
sabah sporlarına o kadar özeniyorum ki
Evet oluyor bende de öyle oldu mu üstümü çıkarıp banyoya soğuk suya koşuyorum yada buz küpleri ile bölgeyi soğutuyorum ... şöylede yapabilirsin iki 3 kat giyinip dene daha az kaşınırbende de va felaket kaşındırıyo sende de oluyo mu öyle 5 dk tutamıyorum ben
ayy kocamın iş saatleri değişti canım önceden sabah 10 akşam 10 3 gün tatildi evde bos vaktim oluyordu aksamlari falan buralardaydm hepannemde pide yapayım diyodu bugün cuma yap nolur didim
senin hiç sesin solugun cıkmıyo kuzu hayırıdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?