Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeniliste 11.38
SPOR LİSTESİ(21/28)

PEMBE TAKİM
(50)hedef52:30+20
()htc71 :
(50)munter:50
()elaalemi:
(130)sarraf:130

MOR TAKİM
() SekerPancarı71:
()selcanmehmetcan:
()Poncikbirgelincik:
()Kova01:

PEMBE TAKİM:180
MOR TAKIM: 50

mor takım 50dk diyi kim yaptı silinmiş mi nolmus o spor nirdeee

bugün yanım aktivia aldım onunla ara öğün yapcam akşam 3 gibi. yine wc sorunum başladı

selültlere iyi geliyor ben popo ve göbeğimi fazladan ağaç lifi ile temizlerim ölü deride kalmıyor ... halam 70 yaşında cildini gör bebek gibi lif ve defne sabunu kullanır çatlak yok kadında
defne sabunu neymiş ki. selülit bende de var ya fazla kilomda yok ama nasıl oldu anlamadım denesem mi ki

bugün yanım aktivia aldım onunla ara öğün yapcam akşam 3 gibi. yine wc sorunum başladı
kayısı yiyorsun ya canım marketten alıyorsn onlar normal kurutulan kayisilar gibi çok fayda etmiyor ben kaynanamdan getiriyorum kendi bahcesinde var yazin kurutuyor 1 kere yiyince bile ise yarıyor öyle bulabilirsen çok faydasi oluyor

ya aynı kayısı değil mi ki onlar
bulabilir miyim bilmiyorum ki bi arastıraym ben en iyisi

acaba yazdan alıp kendimiz kurutsak olr mu kuzu nası kurutuluyo onlar

defne sabunu neymiş ki. selülit bende de var ya fazla kilomda yok ama nasıl oldu anlamadım denesem mi ki
YEŞİL SABUN AKTARLARDA TEKLİ OLARAK SATILAN SABUNDAN ALABİLİRSİN ZEYTİNYAĞLI ... AĞAÇ LİFİDE AL HER BANYODA BÖLGEYE UYGULA AMA AĞAÇ LİFİNİ KULLANMADAN ÖNCE SICAK SUDA BEKLETMEN GEREKLİ YADA BANYO HAVLUSU İLE MAKİNEYE AT ÇÜNKÜ ÇOK SERT SIYIRIR

ne değişik şeyler ya sağol bebeğim önce zaıflayalım sonra hep beraber bunları yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…