- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.381
allah kabul etsin canımAmin canım inşallah
ben ne zaman başlıcam bakalım. rabbim kolaylık sağlamış biz hala bahaneler..Amin inşallah canım sorma bende erteleye erteleye günler uzuyo 9 günüm var şimdi tutmazsam bu sene yine birikcek başlayayım artık dedim
aynen eve gidince bi ağırlık çöküyo banaakşam insan sadece yatmak istiyo dimi
korkuyorum açıkcası çünkü çekilcek gibi değilEvet oluyor bende de öyle oldu mu üstümü çıkarıp banyoya soğuk suya koşuyorum yada buz küpleri ile bölgeyi soğutuyorum ... şöylede yapabilirsin iki 3 kat giyinip dene daha az kaşınır
BEN ONLA GÜZEL SIKILAŞMIŞTIM BİR DÖNEM AMA BU KADAR KİLO YOKTU 59 58 GİBİYDİMkorkuyorum açıkcası çünkü çekilcek gibi değil
ama deniyeyim boş boş durmasın vardır onunda bi faydası
ay 8 5 güzelmişşş erkenden gelir ne güzeelll hafta sonu tatildir ama dimiayy kocamın iş saatleri değişti canım önceden sabah 10 akşam 10 3 gün tatildi evde bos vaktim oluyordu aksamlari falan buralardaydm hepşimdi 8 5 oldu erken geliyor yemek çocuk uyutma derken saat 9 u geçiyor
o zman ben yapayım net 56 olcam bu haftaBEN ONLA GÜZEL SIKILAŞMIŞTIM BİR DÖNEM AMA BU KADAR KİLO YOKTU 59 58 GİBİYDİM
Senin esindeeeee yaniiiiBide breber bulusup dr gittik geldik zaten adrenalim yüksek bi agiz tadiyle gerginligimi yasatmiylarbeyumizde regl olcak ya anlayışlı olmam lazimm
Aksamda nohut isladimdi bugun onu pisiriyim pilavda yapamda yesin bakem valla 4cesit var dunku pisirdigim makarna öyle duruy yogurtlu yapem bide anacigim dun eve geldigimizde pisirdiydi sulu kofte var kucuk bi tencere bide benim pirasa corbam var ben onu yerim belkimm cok seviyim sbze corbasi hahh sindi sofra doldu tasti iste ..
Gunaydin bu arada canim ve kizlar
merak etmeee tatlim bunlar normal seylerrrr kendjni yorma lutfen demekki yurumek seni cok yorfu dikkat etAyy cok sevindirik oldummm begenmene canim
Doktoea bir daha ki gidiste soracagim ins. Aksam ayaklarimi yuksege yttim biraz daha dikkat edecegim guzel guzel giderken kotulesmeyeyimm
evet tatlim cumartesi pazar tatilay 8 5 güzelmişşş erkenden gelir ne güzeelll hafta sonu tatildir ama dimi
Amin canım inşallahallah kabul etsin canım
başlarsın canım inşallahben ne zaman başlıcam bakalım. rabbim kolaylık sağlamış biz hala bahaneler..
En az yarım saat her bölgeye uyguluyordum sıra ile göbek popo üst bacako zman ben yapayım net 56 olcam bu hafta
günlük kac dk kullanıyodun
yok vazgectim ben kurdeşen dökerim öle yaparsmEn az yarım saat her bölgeye uyguluyordum sıra ile göbek popo üst bacak
evet kuzuuummmm çok şükür bu hafta artı cıkcam diye düşünüyodum ben
iş yerleri hep aynı pilav makarnakızlar iş yerinde makarna var bugün kendime ayrı yemek yapsam çok zaman alcak iki gün verdiğim birden alacam ... ne yesem diyede düşünüyorum aklıma birşey gelmiyor ... bugün sabah ekmekte yemedim yarın daha eksileyim diye
normalde patronun eşi gönderiyor değişik yemekler gelir ... bugün biz yapcaz stajer de makarna biliyor bende yoğunum gitti verdiğim -400 griş yerleri hep aynı pilav makarna
salata getir yanında canım yada akşam evde yaptıgın yemeklerden al yanına küçük kablarda
yok vazgectim ben kurdeşen dökerim öle yaparsm
evet kuzuuummmm çok şükür bu hafta artı cıkcam diye düşünüyodum ben
@SekerPancari71 nirdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?