Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tepsiye seriyor cekirdeklerini cikarip koyuyor dışarı kuruyor canım rengi falan zaten bayağı koyu oluyor hazırlar sarı sarı duruyor onlara işlem uyguluyorlar diye biliyorum kükürtluyorlar
ay faydalı diye aldıgıımız kuru meyvelere bak yaa neye güvencez biz

valla ben daha bugün yeniden diyet moduna geçtim, kilomu korumaktı hedefim onu da başardım. Eksi çin haftaya katkı sağlayabileceğim gruba :))
bu hafta ilk 3 e giremezsek gruptan 4 kişi 1 hafta liste düzenlicek ama cok karışık bi işşşş bnm gözüm korktu açıkcası bugün hafif atlat kuzum olma mı belki eksi cıkarsın
yarın artı cıktım diyeni viririmmm

yeniliste 13.01
SPOR LİSTESİ(21/28)

PEMBE TAKİM
(50)hedef52:30+20
()htc71 :
(50)munter:50
(50)elaalemi: 50
(130)sarraf:130

MOR TAKİM
() SekerPancarı71:
()selcanmehmetcan:
()Poncikbirgelincik:
()Kova01:

PEMBE TAKİM:180
MOR TAKIM: 50

hemen bu sabahki sporumu ekleyeyim
25 dakika evde +25 dakika işe yürüme
I'm amazingggggg

ayy umarım başarırız

you are amazing but yanlış liste hayatım du bn düzeltim başlangıç iiçin 50 dk cok iyi akşamda yaparsın ohhh sahane

tm beybi doğruymuş @poncikbirgelincik liste sorduydu yazmıştır dedim yazmamışşşş

13.09
SPOR LİSTESİ(21/28)

PEMBE TAKİM
(50)hedef52:30+20
()htc71 :
(50)munter:50
(50)elaalemi: 50
(130)sarraf:130

MOR TAKİM
() SekerPancarı71:
()selcanmehmetcan:
()Poncikbirgelincik:
(140)Kova01:60+80

PEMBE TAKİM:180
MOR TAKIM: 140

Sporumu ihmal etmiyorum.salı 45 dk aerobik +15 dk eliptik.dün 50 dk aerobik+30 dk yürüyüş.bugünün sporunu da akşam eklerim henüz yapmadım.bu yazı niye mor oluyor ya

üstteki rengin devamı kuzum
80 dk spor hemde evde kuzum sen napicaksın izine mi ayrılcaksın yoksa cumadan cumaya bildirim mi yapıcaksın

kızlar bu arada farklı seyler deneyenler ve fayda görenler burda da paylaşsın ki isteyenler deneyebilsin

1)selcanmehmetcan 2artı 2eksi
2)ParteMoralll 1sabit 1artı 2eksi
3)poncikbirgelincik 3eksi 1artı
4)elaalemi 3sabit 1eksi

5)hedef52 2sabit 2eksi
6)htc71 0.3 1sabit 3eksi
7)06derya 4eksi

kızlar sıralama bu sekilde yani eğer bu hafta listeye giremezsek ilk 4 sıra 1 er hafta sonuc listesi hazırlıcak ama bu kesin liste değill ben yarınki listeyi de eklicem o yüzden yarınki sonuclara göre karar verilicek kimin olcagına.

he bu arada bahsettiğim sonuc listesi bizim takım için olan değil tüm takımları kapsayan bi liste

wooo liste hazırlamamak için verilir o kilolar hemde tüm takımların listesi diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…