Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yarın 2 kere wc ye girip cıbıl tartılıyoruz tm mı ne varsa atın hatta kuaföre gitcek varsa bugün gitsin ahahahaahah
sabah 6 da uyanıp boşaltım yapıp 7 ye doğru tekrar boşaltım yapıp 5 dakika sonra tartılmak en iyi yöntem hergün uyguluyorum

senden yarın cok iyi sonuclar bekliyorum ben niyeyse sen enseyi kararttıkca bnm beklentim artıyo
Bende bekliyorm hahahah heycanlandm
kızlar yarın 2 kere wc ye girip cıbıl tartılıyoruz tm mı ne varsa atın hatta kuaföre gitcek varsa bugün gitsin ahahahaahah
Hahahahahahahah deli ya
canm eger aksi bisey yemiosan tika basa ye ben oyle yapiodum bence mayisa 6larda olucaksin

araya onuda sikistiririz cokta severim kopekleri ama korkuyorum kızımla bebek arasındaydı bi kopek saldirmisti isirmadi ama ondan beri yanasamiyorum önceden hiç korkmazdim
koşuda yapmış olursun işte fena mı olur

Bende bekliyorm hahahah heycanlandm

Hahahahahahahah deli ya
canm eger aksi bisey yemiosan tika basa ye ben oyle yapiodum bence mayisa 6larda olucaksin

bende cok heyecanlıyım yarın için senin dönüm noktan olcak gibi hissediyorum

benimki yakın canım ama Annem çalışıyor izinli oldumu gidiyorum bende genelde sonra kızı bırakıp yürüyüşe
Iyi yapiyosunnnn ay hava sogk ki nereye cikip yuruym cockla. Yazn cikip sahile gidio insan yuruyo kotuu kisssss bi bitmediii

araya onuda sikistiririz cokta severim kopekleri ama korkuyorum kızımla bebek arasındaydı bi kopek saldirmisti isirmadi ama ondan beri yanasamiyorum önceden hiç korkmazdim
ay allah muhafaza biizimde anneme saldırmıştı öyle biz küçükken cok korkutucu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…