- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.481
sabah 6 da uyanıp boşaltım yapıp 7 ye doğru tekrar boşaltım yapıp 5 dakika sonra tartılmak en iyi yöntem hergün uyguluyorumkızlar yarın 2 kere wc ye girip cıbıl tartılıyoruz tm mı ne varsa atın hatta kuaföre gitcek varsa bugün gitsin ahahahaahah
Bende bekliyorm hahahahsenden yarın cok iyi sonuclar bekliyorum ben niyeyse sen enseyi kararttıkca bnm beklentim artıyo
Hahahahahahahah deli yakızlar yarın 2 kere wc ye girip cıbıl tartılıyoruz tm mı ne varsa atın hatta kuaföre gitcek varsa bugün gitsin ahahahaahah
canm eger aksi bisey yemiosan tika basa ye ben oyle yapiodum bence mayisa 6larda olucaksinbugün 74,90 ü gördüm ama bildiğin aç geziyorum 2 gündür yarında bu şekilde geçirecem ... cumartesi günü ankaraya uçacam günü birlik o günde 3 sat kadar yürürüm tek öğün olur 3 günde 1 kilo veririmpazar günü bir ödülü hak ederim
koşuda yapmış olursun işte fena mı olurevet nasil da biliyoryürüyorum suan bilmiyom daha önce gelmediğim bi sokaktayim inşallah kopek görmem
geri dön bacım oş oş görmek en son isticeğimiz şeyevet nasil da biliyoryürüyorum suan bilmiyom daha önce gelmediğim bi sokaktayim inşallah kopek görmem
Bosaltim olursa tabisabah 6 da uyanıp boşaltım yapıp 7 ye doğru tekrar boşaltım yapıp 5 dakika sonra tartılmak en iyi yöntem hergün uyguluyorum
sabah 6 da mısabah 6 da uyanıp boşaltım yapıp 7 ye doğru tekrar boşaltım yapıp 5 dakika sonra tartılmak en iyi yöntem hergün uyguluyorum
Bizde ciktik yarim saat kizimla tintini tinitni yoruldum huuuf yapiyoduevet nasil da biliyoryürüyorum suan bilmiyom daha önce gelmediğim bi sokaktayim inşallah kopek görmem
koşuda yapmış olursun işte fena mı olur
Bende bekliyorm hahahahheycanlandm
Hahahahahahahah deli ya
canm eger aksi bisey yemiosan tika basa ye ben oyle yapiodum bence mayisa 6larda olucaksin
çömünce bişey yapmıyolarmışgeri dön bacım oş oş görmek en son isticeğimiz şey
mayıs çok geçBende bekliyorm hahahahheycanlandm
Hahahahahahahah deli ya
canm eger aksi bisey yemiosan tika basa ye ben oyle yapiodum bence mayisa 6larda olucaksin
benimki yakın canım ama Annem çalışıyor izinli oldumu gidiyorum bende genelde sonra kızı bırakıp yürüyüşeBizde ciktik yarim saat kizimla tintini tinitni yoruldum huuuf yapiyoduyakn olsa bende birakirdm anneme :)
ivit bu hafta bir U donusu yaptm. Su pis 67den bi kirarsam senin yerine mezdeke acip oynucambende cok heyecanlıyım yarın içinsenin dönüm noktan olcak gibi hissediyorum
Pardon ya 74sun ohoo nisana kadar 10kg rahat verirsinmayıs çok geçnisan da 6larda olmalıyım .. hızlıca gitmeli
öyle diyorlar hiç denemedim arkamı dönüp koşmak tercihimdirçömünce bişey yapmıyolarmış
Iyi yapiyosunnnn ay hava sogk ki nereye cikip yuruym cockla. Yazn cikip sahile gidio insan yuruyo kotuu kisssss bi bitmediiibenimki yakın canım ama Annem çalışıyor izinli oldumu gidiyorum bende genelde sonra kızı bırakıp yürüyüşe
oyy yorulurmuştaBizde ciktik yarim saat kizimla tintini tinitni yoruldum huuuf yapiyoduyakn olsa bende birakirdm anneme :)
evet hergün o saatte kalkıyorum üşenmedensabah 6 da mıalarm kurayım ben bari
ay allah muhafazaaraya onuda sikistiririzcokta severim kopekleri ama korkuyorum kızımla bebek arasındaydı bi kopek saldirmisti isirmadi ama ondan beri yanasamiyorum önceden hiç korkmazdim
10.kattayim aslinda insem :d cikmak zararliymis inmek iyiymis :) biz asansorle indik. Parka gittik markete grdik ancak iste soguk olmasa az daha gezdirridimoyy yorulurmuştasen 3 tur merdiven insen yeter bence sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?