Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bbu neeeeeeeee

ben bu akşam çok az yicem inşallah eksi çıkarım yarın Çok açım başım agrıyor

14:47
SPOR LİSTESİ(21/28)

PEMBE TAKİM
(50)hedef52:30+20
()htc71 :
(50)munter:50
(50)elaalemi: 50
(130)sarraf:130

MOR TAKİM
() SekerPancarı71:
()selcanmehmetcan:
()Poncikbirgelincik:50
(140)Kova01:60+80

PEMBE TAKİM:180
MOR TAKIM: 190

liste tepetaklak olmuş neden böyle oldu

çinkilim bu hafta biz yindiikkk

bencede kişileri bulmak ayrı bir zordur wooo kaydene kolay gelsin
her takım kaptanı kendi listesini ayarlıyo ortak alana atıyo ordan listeler alınıp sıralaması yapılıyo kuzum yani sadece takımlar arası sıralama ve bireysel derecelerden ilk 3 kişi bulunuyo
ama yinede zor

her takım kaptanı kendi listesini ayarlıyo ortak alana atıyo ordan listeler alınıp sıralaması yapılıyo kuzum yani sadece takımlar arası sıralama ve bireysel derecelerden ilk 3 kişi bulunuyo
ama yinede zor
ay yinede sıkıcı valla zorluğuda geç bunlar aklımda olacak ben önümüzdeki haftdan sonra listeye girecem değil mi kabul edilirsem eğer

evet kuzuuummmm çok şükür bu hafta artı cıkcam diye düşünüyodum ben
@SekerPancari71 nirdeeeee[/QUOTE]
Hic blmiyormmmm kaynanayi gordu bizi unuttu ahahah
hahahah insallah yarin bize vurmaz piyango ben kesin eksideyim deinsallah dahada inerm

birinci sırada kim var kaç kişiyiz kaç kişi alınacak
1. sırada her daim munter var ama o listeye girmiyo izinde olmasına ragmen bildirim yapıyo. siz adaylar 3 kişisiniz kuzum şu anlık 3 ünüzede yer var listede ama başka kimseyi alamıcaz malesef ki çünkü 15 kişiden fazl alamıyo takımlar

evet kuzuuummmm çok şükür bu hafta artı cıkcam diye düşünüyodum ben
@SekerPancari71 nirdeeeee
Hic blmiyormmmm kaynanayi gordu bizi unuttu ahahah
hahahah insallah yarin bize vurmaz piyango ben kesin eksideyim deinsallah dahada inerm [/QUOTE]
doyamamıştırlar hasret gideriyodurlar
ay inşallahh yaaa herkes ekside olsun hepimiz zayıflayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…