- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.441
yeniliste 11.38
SPOR LİSTESİ(21/28)
PEMBE TAKİM
(50)hedef52:30+20
()htc71 :
(50)munter:50
()elaalemi:
(130)sarraf:130
MOR TAKİM
() SekerPancarı71:
()selcanmehmetcan:
()Poncikbirgelincik:
()Kova01:
PEMBE TAKİM:180
MOR TAKIM: 50
mor takım 50dk diyi kim yaptı silinmiş mi nolmus o spor nirdeee
1)selcanmehmetcan 2artı 2eksi
2)ParteMoralll 1sabit 1artı 2eksi
3)poncikbirgelincik 3eksi 1artı
4)elaalemi 3sabit 1eksi
5)hedef52 2sabit 2eksi
6)htc71 0.3 1sabit 3eksi
7)06derya 4eksi
kızlar sıralama bu sekilde yani eğer bu hafta listeye giremezsek ilk 4 sıra 1 er hafta sonuc listesi hazırlıcak ama bu kesin liste değill ben yarınki listeyi de eklicem o yüzden yarınki sonuclara göre karar verilicek kimin olcagına.
he bu arada bahsettiğim sonuc listesi bizim takım için olan değil tüm takımları kapsayan bi liste
evet malesef hepsiniwooo liste hazırlamamak için verilir o kilolar hemde tüm takımların listesi diyorsun
bbu neeeeeeeee
ben bu akşam çok az yicem inşallah eksi çıkarım yarınÇok açım başım agrıyor
bencede kişileri bulmak ayrı bir zordur wooo kaydene kolay gelsinevet malesef hepsinibn sadece 1 kere yaptım ciddi zahmetli bi iş
çinkilim bu hafta biz yindiikkk14:47
SPOR LİSTESİ(21/28)
PEMBE TAKİM
(50)hedef52:30+20
()htc71 :
(50)munter:50
(50)elaalemi: 50
(130)sarraf:130
MOR TAKİM
() SekerPancarı71:
()selcanmehmetcan:
()Poncikbirgelincik:50
(140)Kova01:60+80
PEMBE TAKİM:180
MOR TAKIM: 190
liste tepetaklak olmuş neden böyle oldu
her takım kaptanı kendi listesini ayarlıyo ortak alana atıyo ordan listeler alınıp sıralaması yapılıyo kuzum yani sadece takımlar arası sıralama ve bireysel derecelerden ilk 3 kişi bulunuyobencede kişileri bulmak ayrı bir zordur wooo kaydene kolay gelsin
ay yinede sıkıcı valla zorluğuda geçher takım kaptanı kendi listesini ayarlıyo ortak alana atıyo ordan listeler alınıp sıralaması yapılıyo kuzum yani sadece takımlar arası sıralama ve bireysel derecelerden ilk 3 kişi bulunuyo
ama yinede zor
onu -1kg yapsana kuzumSabah geçen haftaya göre -600 düm bugün saçma geçiyor inşallah -600 sabit kalır
aynen kuzum zayıflarsan eger kurallara da uyuyosun dikkat ettiğim kadarıyla süren dolunca listedesinnnay yinede sıkıcı valla zorluğuda geçbunlar aklımda olacak ben önümüzdeki haftdan sonra listeye girecem değil mi kabul edilirsem eğer
İnşallah kaptan bakalımonu -1kg yapsana kuzum
kendimi buraya girmiş kabul edeyim o zaman motivasyonum düşmesinaynen kuzum zayıflarsan eger kurallara da uyuyosun dikkat ettiğim kadarıyla süren dolunca listedesinnn
aynen beybi sizinde listeniz var zaten aday listesi olarakkendimi buraya girmiş kabul edeyim o zaman motivasyonum düşmesin
birinci sırada kim varaynen beybi sizinde listeniz var zaten aday listesi olarak
1)selcanmehmetcan 2artı 2eksi
2)ParteMoralll 1sabit 1artı 2eksi
3)poncikbirgelincik 3eksi 1artı
4)elaalemi 3sabit 1eksi
5)hedef52 2sabit 2eksi
6)htc71 0.3 1sabit 3eksi
7)06derya 4eksi
kızlar sıralama bu sekilde yani eğer bu hafta listeye giremezsek ilk 4 sıra 1 er hafta sonuc listesi hazırlıcak ama bu kesin liste değill ben yarınki listeyi de eklicem o yüzden yarınki sonuclara göre karar verilicek kimin olcagına.
he bu arada bahsettiğim sonuc listesi bizim takım için olan değil tüm takımları kapsayan bi liste
1. sırada her daimbirinci sırada kim varkaç kişiyiz kaç kişi alınacak
Hic blmiyormmmm kaynanayi gordu bizi unuttu ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?