- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.461
doyamamıştırlar hasret gideriyodurlarHic blmiyormmmm kaynanayi gordu bizi unuttu ahahah
hahahah insallah yarin bize vurmaz piyango ben kesin eksideyim deinsallah dahada inerm
çok iyi o zaman1. sırada her daim @munter varama o listeye girmiyo izinde olmasına ragmen bildirim yapıyo. siz adaylar 3 kişisiniz kuzum şu anlık 3 ünüzede yer var listede ama başka kimseyi alamıcaz malesef ki çünkü 15 kişiden fazl alamıyo takımlar
aynen beybiiii cok iyi siz son üyeler olcaksınızzzçok iyi o zaman
çok iyi kaç aydan beri burdasın
alıntılar bozuldu
cnm ben 1 seneyi gecik burdym.çok iyi kaç aydan beri burdasın
Hahahaahahah ben o gazla 55 oluyomusumalıntılar bozuldu
30 kg
bende daha 3 virdim
evet munter son anda yetti biz yendikçinkilim bu hafta biz yindiikkk
cnm ben 1 seneyi gecik burdym.
Ama zaten 19 20 kiloyu 4 ayda vermistim mayisin basinda 69lardaydim cnku dugun vardi kuzenin ordan bliorm.
Sonra yapmadm iste korumakda cok zorree hayatim korumakla gecicek versemde
66 gordum bi ara sonra tatiller fln iste. bide o kadar kilo verince insan bikiyo keske ara vermesydm smdiye bitmisti.
Simdi 58 istiyorum az kaldiii insallahhhhhhhhh biter yaaa nisan ayidnaaaaaw
bende 13 virdimalıntılar bozuldu
30 kg
bende daha 3 virdim
Hahahaahahah ben o gazla 55 oluyomusumnyse 60i gorimdeee yeter simdilik ilk hedefim 75 di hey gidi :)
Hahahaahahah ben o gazla 55 oluyomusumnyse 60i gorimdeee yeter simdilik ilk hedefim 75 di hey gidi :)
hemde ne hosss 88 den oraya gelene kadar neler cektimmmmmm. Sen suan tam kacsin? Valla ben pek yorum yapmiyorm benim yorumlar sert ve kirbacli oluyonisanda istediğn kiloya kavuşursun .. 4 ayda 20 kilo kulağa hoş geliyor.. ben 69 olsam bile bana yeter ama ilk hedef 65 diyorum ki bırakırsm 60larda kalayım ... kamçıladı beni 4 ayda 19 20 kilo
bende 13 virdim
kuzucugu bırakıp kacıyon dimievet munter son anda yetti biz yendikbende annemgile geldim yürüyüşe çıktım
Okdr istemiorm aslnda gozm yok 58 bana yeter suanbi bakıyomuşuz @SekerPancari71 na yetişiyosun
valla insan azımli oldu mu yapıyo bee sende yaarsın yaparsıınnn
senden yarın cok iyi sonuclar bekliyorum ben niyeyse sen enseyi kararttıkca bnm beklentim artıyoOkdr istemiorm aslnda gozm yok 58 bana yeter suan
sende iyi vermişin bnmki azıcık bende 10a tamamlar bırakırımbende 13 virdim
bugün 74,90 ü gördüm ama bildiğin aç geziyorum 2 gündür yarında bu şekilde geçirecem ... cumartesi günü ankaraya uçacam günü birlik o günde 3 sat kadar yürürüm tek öğün olur 3 günde 1 kilo veririmhemde ne hosss 88 den oraya gelene kadar neler cektimmmmmm. Sen suan tam kacsin? Valla ben pek yorum yapmiyorm benim yorumlar sert ve kirbacli oluyohahaahahah ama sende azimlisin cnmm o isigi aldim hadi insallah
evet nasil da biliyorkuzucugu bırakıp kacıyon dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?