Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hic blmiyormmmm kaynanayi gordu bizi unuttu ahahah
hahahah insallah yarin bize vurmaz piyango ben kesin eksideyim deinsallah dahada inerm
doyamamıştırlar hasret gideriyodurlar
ay inşallahh yaaa herkes ekside olsun hepimiz zayıflayalım[/QUOTE]
bu hafta eski duzene dondum cok sukur biliyosun zaten nisanda bu is bticeeeek lutfeeeeeeen

çok iyi kaç aydan beri burdasın
cnm ben 1 seneyi gecik burdym.
Ama zaten 19 20 kiloyu 4 ayda vermistim mayisin basinda 69lardaydim cnku dugun vardi kuzenin ordan bliorm.
Sonra yapmadm iste korumakda cok zorree hayatim korumakla gecicek versemde
66 gordum bi ara sonra tatiller fln iste. bide o kadar kilo verince insan bikiyo keske ara vermesydm smdiye bitmisti.
Simdi 58 istiyorum az kaldiii insallahhhhhhhhh biter yaaa nisan ayidnaaaaaw

nisanda istediğn kiloya kavuşursun .. 4 ayda 20 kilo kulağa hoş geliyor.. ben 69 olsam bile bana yeter ama ilk hedef 65 diyorum ki bırakırsm 60larda kalayım ... kamçıladı beni 4 ayda 19 20 kilo

nisanda istediğn kiloya kavuşursun .. 4 ayda 20 kilo kulağa hoş geliyor.. ben 69 olsam bile bana yeter ama ilk hedef 65 diyorum ki bırakırsm 60larda kalayım ... kamçıladı beni 4 ayda 19 20 kilo
hemde ne hosss 88 den oraya gelene kadar neler cektimmmmmm. Sen suan tam kacsin? Valla ben pek yorum yapmiyorm benim yorumlar sert ve kirbacli oluyo hahaahahah ama sende azimlisin cnmm o isigi aldim hadi insallah

hemde ne hosss 88 den oraya gelene kadar neler cektimmmmmm. Sen suan tam kacsin? Valla ben pek yorum yapmiyorm benim yorumlar sert ve kirbacli oluyo hahaahahah ama sende azimlisin cnmm o isigi aldim hadi insallah

bugün 74,90 ü gördüm ama bildiğin aç geziyorum 2 gündür yarında bu şekilde geçirecem ... cumartesi günü ankaraya uçacam günü birlik o günde 3 sat kadar yürürüm tek öğün olur 3 günde 1 kilo veririm pazar günü bir ödülü hak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…