Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Basliyayim evet ama bu ara değil daha yeni barıştık
Krediyi çekin ev veya esya almaya başlayın sonra ödeme planından konu ac nasil oderiz ay icinde bize ne kalir ne kalmaz hesabına gir takilarda var onlari hemen mi bozdursak borcun bir kısmını kapatsak yoksa sikisinca mı bozdururuz vs de baska turlu acarsan tartışmaya döner

Ödeme planlari var bide her ay taksitler odemeler daha çok zayiflarim ben

Öyle mi dusunurler ay ben çok mu safim. Bnm bi arkadaşın bilezigini almışlar borç yaptık diye
Neler var neler canım..arkadaş takilarını balayına giderken kv ye bıraktı geldiğinde yok ben borçlara verdim demiş kiz da bişey deyimemiş garibim..siz dikkat edin onceden uyarın..

Öyle mi dusunurler ay ben çok mu safim. Bnm bi arkadaşın bilezigini almışlar borç yaptık diye
Neler var neler canım..arkadaş takilarını balayına giderken kv ye bıraktı geldiğinde yok ben borçlara verdim demiş kiz da bişey deyimemiş garibim..siz dikkat edin onceden uyarın..

Biz eğer düğün gecesinden kurtarirsak bankaya yatiralım herseyi dedim kalsın orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…