- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.741
Guzel oluyormu bende denemek istim mesala 6kisilik icin nekadar kereviz almam gerekir kizlar..Kerevizi portakal sulu ve icine yarin limon sıkarak denemelisin cok lezzetli bnde ilk defa bu sene yedim elimden geldigunce pişiririm
Göze alamiyosa demek :d yap ama yeme kuzum yarın öğle yemeği olarak yersin is yerine götürAy bu saatte barbunya yapıyorum eşim birşey istemez bir laz böreği istiyor bur barbunya bakti ciddi ciddi gidiyor kilolar
Güzel olmak ne kelimee ben yemeye doyamiyorumm çok güzel oluyo portakalli limonluGuzel oluyormu bende denemek istim mesala 6kisilik icin nekadar kereviz almam gerekir kizlar..
Ben hiç yapmadim canım bilmiyoeum tadı nasılki acabaGuzel oluyormu bende denemek istim mesala 6kisilik icin nekadar kereviz almam gerekir kizlar..
bence annenin sozunu dinle onlar senin pesine dolansin bir yandada haklisin sen ama..Aramasam daha çok bozulcak ara ben napcam bilmiyorum
Yiyen biri olarakBen hiç yapmadim canım bilmiyoeum tadı nasılki acaba
Bir büyük 1 orta boy al küçük alma ve sert olmasina dikkat et yapraklar yesil olsun ... icine patates havuc giriyo bereketli olur ama yanina baska yemekte yap begenilmez iseGuzel oluyormu bende denemek istim mesala 6kisilik icin nekadar kereviz almam gerekir kizlar..
Ben bi ara laf sokcam onlara inceden içimi rahtlatir otururum kuzum oh misbence annenin sozunu dinle onlar senin pesine dolansin bir yandada haklisin sen ama..
Valla eksiyi severim kiz tarif verirsini nspiyoz rendeliyokmu küçük kare karemi dogruyoruz deneyim insGüzel olmak ne kelimee ben yemeye doyamiyorumm çok güzel oluyo portakalli limonlu
Oyle yapacam ... yanimda sarelle nin beyaz çikolatalı gofretini yedi agzimin suyu aktı bir lokma bile yemedim ama bitterden attim agzima azıcıkGöze alamiyosa demek :d yap ama yeme kuzum yarın öğle yemeği olarak yersin is yerine götür
Valla eksiyi severim kiz tarif verirsini nspiyoz rendeliyokmu küçük kare karemi dogruyoruz deneyim inssarraf istersen bi deneyim tadini soylum valla eksili güzel olur hersl agzim sulandi
Tavsiye eserim cok guzel oluyorBen hiç yapmadim canım bilmiyoeum tadı nasılki acaba
Ay bak hele yaa masus mu yapiyoOyle yapacam ... yanimda sarelle nin beyaz çikolatalı gofretini yedi agzimin suyu aktı bir lokma bile yemedim ama bitterden attim agzima azıcık
Sanırım devamı da gelir bunlar fragmandı hep böyle yapiyorAy bak hele yaa masus mu yapiyo
Sen dene bakalım nasıl olacak..bürüksel lahanasınıda yeni yapmaya başladım mesela çok güzel oluyomuş limonlu belki o da öyle olur..Valla eksiyi severim kiz tarif verirsini nspiyoz rendeliyokmu küçük kare karemi dogruyoruz deneyim inssarraf istersen bi deneyim tadini soylum valla eksili güzel olur hersl agzim sulandi
bayaa faydası oluyor benimde borcum var, korkumdan aldığım ton balıklarının bile gramajını hesaplayıp alıyorumÖdeme planlari var bide her ay taksitler odemeler daha çok zayiflarim ben
Ben çıkıyorum az mekik cekeyim otur otur nereye kadar yarin görüşürüz optum.kizlar ... tarifi verebilirim isteyenlere
ben yiyorum tatlım ama sevdigimden hiç bakmadım öyle faydasi var mi diyehttp://www.huysuzvetatli.com/tahin-kilo-vermenize-yardimci-oluyor-c4248.html
Böyle bir yazı okudum ve kahvaltılarıma bir tatlı kaşığı tahini ekleme kararı aldım, bilgisi deneyimi olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?