Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel oluyormu bende denemek istim mesala 6kisilik icin nekadar kereviz almam gerekir kizlar..
Bir büyük 1 orta boy al küçük alma ve sert olmasina dikkat et yapraklar yesil olsun ... icine patates havuc giriyo bereketli olur ama yanina baska yemekte yap begenilmez ise

Ben çıkıyorum az mekik cekeyim otur otur nereye kadar yarin görüşürüz optum.kizlar ... tarifi verebilirim isteyenlere

menüm kahvaltı
1 küçük tam tahıllı lavaş
5 az tuzlu zeytin
1 tatlı kaşığı tahin
nane
yarım kaşık ev tapımı kahvaltılık sos
1 kk muratbey tam yağlı beyaz peynir
ara
elma kurusu
Öğlen
kefir+müsli
ara
elma kurusu
akşam
1 muz
1 küçük bardak capuchino
ara
küüçük bardak sütlü nescade
2 dilim fıntıklı çikolata

Valla eksiyi severim kiz tarif verirsini nspiyoz rendeliyokmu küçük kare karemi dogruyoruz deneyim ins sarraf istersen bi deneyim tadini soylum valla eksili güzel olur hersl agzim sulandi
Sen dene bakalım nasıl olacak..bürüksel lahanasınıda yeni yapmaya başladım mesela çok güzel oluyomuş limonlu belki o da öyle olur..

Ödeme planlari var bide her ay taksitler odemeler daha çok zayiflarim ben
bayaa faydası oluyor benimde borcum var, korkumdan aldığım ton balıklarının bile gramajını hesaplayıp alıyorum

Ben çıkıyorum az mekik cekeyim otur otur nereye kadar yarin görüşürüz optum.kizlar ... tarifi verebilirim isteyenlere

ben de 25 dakika sporumu yapıp, duşumu alıp, kitabımı okuyup yatacağım harika mıyız neyiz yarebbim gaza gelelim azucuk . Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…