- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.761
Guzel canim hafif bi menu makarnayi aksami hafif kapatmakla dengelemissinSabah
1 domates / 1 salatalık/ ince 2 dilim peynir / yeşil biber/ süt/ maydanoz
Ara öğün
Portakal küçük
Öğlen
1kase makarna / 1 kase salata / 2 kasik yoğurt
Ara
Turk kahvesi / portakal
Aksam
Domates/ salatalık / peynir/ maydonoz / biber
Birazdan sut icicem 1 elma yerim canim cok istedi
Yarim saat kadar yürüdüm büroda çok enerji sarf ettim kalk otur yaptım sürekli yarin ki hedefim -200 gr daha
Ucunda nisanlin var bos ver :)))cok hakediyler bunlar lafları cok fenalar ha benim hic gucum yetmez benim kaynanam kp cokk cekinmm tirsim seninkiler oyle olmaz inş. .ama nisanliyken sana ne verirlerse al sen alma onlara ,gizz adetleri bilmemezlikten gel yapabilirsen ne kadar kotuyum dimiBen bi ara laf sokcam onlara inceden içimi rahtlatir otururum kuzum oh mis
Tmm canim bizim buranin parazari pazar günü allah izin verirse aliyim orda cok gormustumdeSen dene bakalım nasıl olacak..bürüksel lahanasınıda yeni yapmaya başladım mesela çok güzel oluyomuş limonlu belki o da öyle olur..
Niye kiz maşallah sana bence basarirsin ben bi ara 74 gordumdu ahhh ahhh ama birakmicam 69 gorene kadarr..Ben de eşimden söz aldım 75 e inince yimek yimeğe gidiciizz umutsuz galiba söz vermiş bulundu
Amannn gitme takimimin gülü gülusen..Ben gitsem biraz sessizlicek ama gidemiuorum
Ayyy canim benim rabbim sana evladına hayırlı uzun ömürler versin ♥♡♥Ivitt bebikkten cok kolay :) her ani guzelll oyy dogsunda anlarsnrabbim herkeeese nasip etsin insallaahh
O zaman iyi ki aramışsın sonra nişanlın zorda kalır aranıza yansır... altin olayina gelince kese al mutlaka ve düğün boyu elinde tut çıkarma... eşya da onemli değil ev alabilme imkânınız varsa eve yonelin once boşa kira ödemeyin
Ama senin bildiginden haberleri yokmus ben bu msjlari okumadimdi sondan geriye sayfalar karidmis yahu onemli konulagg bunlaggAdını yazmism
Yok değil işte onlarda hersey norml annem kızıyo o kadar şey demisler soğuk tut arayı diyo
Sagir duymaz uydururmus bende bunuHey Allahım yaa..sanki günde bir kilo veriliyo da biz veremedik..az veren candan çok veren maldan :) az olsun bizim olsun yani..
Ayy sakin isterlerse virme takini bilezigini onlar senin sermayen hazinenn ne dicegimi unuttum..Öyle mi dusunurler ay ben çok mu safim. Bnm bi arkadaşın bilezigini almışlar borç yaptık diye
Neler var neler canım..arkadaş takilarını balayına giderken kv ye bıraktı geldiğinde yok ben borçlara verdim demiş kiz da bişey deyimemiş garibim..siz dikkat edin onceden uyarın..
Tmm canim sagol alir almaz denicem size fikirlerimi soylucem..Bir büyük 1 orta boy al küçük alma ve sert olmasina dikkat et yapraklar yesil olsun ... icine patates havuc giriyo bereketli olur ama yanina baska yemekte yap begenilmez ise
Aksam yemegin niye yoktu evde degilmiydin yarin cuma oldugi icinmi böyle yedin beybisi atistirmalik olmus sankimm yarin eksi cikta ,yoksa kaptin bizi kitiyg kitiyg dogrucakkmenüm kahvaltı
1 küçük tam tahıllı lavaş
5 az tuzlu zeytin
1 tatlı kaşığı tahin
nane
yarım kaşık ev tapımı kahvaltılık sos
1 kk muratbey tam yağlı beyaz peynir
ara
elma kurusu
Öğlen
kefir+müsli
ara
elma kurusu
akşam
1 muz
1 küçük bardak capuchino
ara
küüçük bardak sütlü nescade
2 dilim fıntıklı çikolata
tahin hiiç yiyememhttp://www.huysuzvetatli.com/tahin-kilo-vermenize-yardimci-oluyor-c4248.html
Böyle bir yazı okudum ve kahvaltılarıma bir tatlı kaşığı tahini ekleme kararı aldım, bilgisi deneyimi olan var mı??
günaydın kuzuuummGünaydın kızlar.kilom bu hafta sabit
Oglenki makarna mecburi oldugu icin guzel olmus menu aksam cok hafif olmus muhakkak eksidesindirSabah
1 domates / 1 salatalık/ ince 2 dilim peynir / yeşil biber/ süt/ maydanoz
Ara öğün
Portakal küçük
Öğlen
1kase makarna / 1 kase salata / 2 kasik yoğurt
Ara
Turk kahvesi / portakal
Aksam
Domates/ salatalık / peynir/ maydonoz / biber
Birazdan sut icicem 1 elma yerim canim cok istedi
Yarim saat kadar yürüdüm büroda çok enerji sarf ettim kalk otur yaptım sürekli yarin ki hedefim -200 gr daha
Ucunda nisanlin var bos ver :)))cok hakediyler bunlar lafları cok fenalar ha benim hic gucum yetmez benim kaynanam kp cokk cekinmm tirsim seninkiler oyle olmaz inş. .ama nisanliyken sana ne verirlerse al sen alma onlara ,gizz adetleri bilmemezlikten gel yapabilirsen ne kadar kotuyum dimikiz ben nisanliyken hic bişey görmedim ne cerezler ne tatlilar vs bizi yani babamgili zengin gorduler hepp pintiler yaaa :))
Puff eskiyi hatirlayincabenim nisanliminn isi bilem doğru dürüst yoktu hic gun gormedimm bee
Ama sindi allahima binlerce sukur iyi isi vaag her sikintinin sonu Selamet sende sabri ogrencen yeni gelinn rabbim bir ömür boyu mutlu etsinnseni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?