- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.321
Deşifre olan varmıdır ya ... ben doktoruma oldum gerçi belki neler yazdigima sürekli bakıyordur hemşireler ilegercek mi kizcok tirsiyom
Hic yapmadik cevremizde yapanda yok sen musait oldugunda bana tarif yazarmisin deneriz biz degisik seyler yemeyide denemeyide severikama sucuk seklini nasil verecik
Oyy canim benimmm kotu hissetme kendini lutfennnben oyle yaziyorum ama canim cekmiyor hani olsada yesem demiyorum su ana kadar hic oyle asermedim hani biseyi seversin de gorunce veya boyle okuyunca guzel dersin oyle benimkisi sulemem ben kiz korkirim desifre olmaktan @SekerPancari71 da aniden gitti hepten tirsirik oldum valla
sucuk doldurmak için makina var küçük bişey yoksa da huniyle de oluyorgercek mi kizcok tirsiyom
Hic yapmadik cevremizde yapanda yok sen musait oldugunda bana tarif yazarmisin deneriz biz degisik seyler yemeyide denemeyide severikama sucuk seklini nasil verecik
Oyy canim benimmm kotu hissetme kendini lutfennnben oyle yaziyorum ama canim cekmiyor hani olsada yesem demiyorum su ana kadar hic oyle asermedim hani biseyi seversin de gorunce veya boyle okuyunca guzel dersin oyle benimkisi sulemem ben kiz korkirim desifre olmaktan @SekerPancari71 da aniden gitti hepten tirsirik oldum valla
Bilmim valla ... ama benim sansim agirdir ben kesin desifre olurummm boyle talihsizlikler bejim basima gelir korkitim o yusdenDeşifre olan varmıdır ya ... ben doktoruma oldum gerçi belki neler yazdigima sürekli bakıyordur hemşireler ilebaska olmadım ama tırstım bende şimdi
Yaaa ama bagirsagi nirden bulacikkkksucuk doldurmak için makina var küçük bişey yoksa da huniyle de oluyordoldurup kurutuyorsun sucugu
aktarlarda satiliyor kuzum bizim burdakilerde var geneldeYaaa ama bagirsagi nirden bulacikkkk
bende olmadım henüzDeşifre olan varmıdır ya ... ben doktoruma oldum gerçi belki neler yazdigima sürekli bakıyordur hemşireler ilebaska olmadım ama tırstım bende şimdi
Yaa gercwk mi koz cok sevindim nettende tarif buldumaktarlarda satiliyor kuzum bizim burdakilerde var genelde
at kuzum ben sana da yazarım ihtiyacın olursa bişey sorarsan yaparken filan @selcanmehmetcan aslında daha iyi bilir onlarda kendi yapiyidi herhalde bizde 2 senedir yapıyoruzYaa gercwk mi koz cok sevindim nettende tarif buldumsucuk yaparsam atcam buraya
Araba mı aliyosun kuzu hayırlı olsun
owww ben bu hafta iddialıyım, bakalım diğer arkadaşlar nasıllarKuzum bu hafta zayiflayin ilk 3 e girelim ben hazirlicam hepinizin yerine size bi sansta ben veriyorum
gayet güzel afiyet olsun canım25 subat 2017 menum
Sabah
Kavurmali soganli yumurta
5 zeytin
2 catal tel peynir
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz.cay
Ara sekersiz kahve
Aksam saat 5 gibi
5 kasik makarna
Salata
Ara sekersiz kahve
Yesilcay
Su 2 olmustur
afiyet olsun canım, ekmek olmasa dukanın bir aşamasımı derdim, bana göre biraz fazla protein olmuş ama zayıflamada faydalı diyorlar, o nedenle iidir sanırımBugun dısardaydim alişveriş falan yaptim ne kadar yurudum su ne kadar ictim bilemiyorum
Sabah
İki haslama yumurta,zeytin,peynir
Iki catal ton balığı
Bir dilim ç.ekmeģi
Ara;1yesil elma
Aksam
Bir kucuk tabak kofte
Birkactane salatalık tursusu
Yarim kase yogurt
Bol salata
Yarım dilim ekmek
bebişe ve annesine afiyet olsunMenum sabah
1 gun kurusu ile 1 sb ilik su
Saat 10-11 arasi
Kk beyaz peybir
1 patates uzerine 1 yumurta
1 dilim tb ekmegi
6 siyah zeytin 1 salatalik 1 tk suzme yogurt
Ara
1 portakal 1 kase yayla corbasi 1 hurma
1 salatalik yarim avuc karisik kuruyemisimden (bunlari hep aralikli yedim)
Aksam
1 kase yayla corbasi
1 porsiyon patatesli taze fasulye yemegi
(taze fasulyesinden az yedim pattisinden cok)
1 sb ayran
2 isirik tavuk durum esim aldi ben yemek istemedim koktugu icin o kadar tadina baktim
2 lt su
Spor yok evdeydim
çay kaşığının ucuyla bal çok ii olmuş canım keser insanı ve gerçekten tüketmek gerekiyormenüm
sabah
ev yapimi sucukla yumurta
1 dilim ekmek
kk peynir
çay kasiginin ucuyla bal
öğlen
sabah geç yediğim için acikmadim gecistirdim öyle
1 portakal küçük
bi parça ekmek peynir
ara
1 kare çikolata
akşam
6 7 yk tavuklu mantar sote
salata
yarım dilim ekmek
su 2 litre
spor 60 dakika yürüyüş
Sen kavurmali yumurtayı taktin mi bu ara bana mı öyle geldi :) makarna akşam olmasaymis iyiymiş kuzum25 subat 2017 menum
Sabah
Kavurmali soganli yumurta
5 zeytin
2 catal tel peynir
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz.cay
Ara sekersiz kahve
Aksam saat 5 gibi
5 kasik makarna
Salata
Ara sekersiz kahve
Yesilcay
Su 2 olmustur
1.5 tabak lac köfteye tekabül ediyo kuzumBugun dısardaydim alişveriş falan yaptim ne kadar yurudum su ne kadar ictim bilemiyorum
Sabah
İki haslama yumurta,zeytin,peynir
Iki catal ton balığı
Bir dilim ç.ekmeģi
Ara;1yesil elma
Aksam
Bir kucuk tabak kofte
Birkactane salatalık tursusu
Yarim kase yogurt
Bol salata
Yarım dilim ekmek
Geldi gitti bide onlara çay kahve falan oyyyyKv sevmimm gelmesin
Afiyet olssun canim kan can olsun bebegeMenum sabah
Saat 10-11 arasi
Kk beyaz peybir
1 dilim tb ekmegi
Ara
Aksam
1 kase yayla corbasi
1 sb ayran
2 isirik tavuk durum esim aldi ben yemek istemedim koktugu icin o kadar tadina baktim
2 lt su
Spor yok evdeydim
Ya cok geeec saat degildi makarna yedim diye aksami gecistirdim kavurmali yumurta menemen cok oldu bu ara haklisin h3men haslanmis yumurtaya geri donuyorumSen kavurmali yumurtayı taktin mi bu ara bana mı öyle geldi :) makarna akşam olmasaymis iyiymiş kuzum
1.5 tabak lac köfteye tekabül ediyo kuzum
Geldi gitti bide onlara çay kahve falan oyyyy
sağol kuzum bende iyi biseyler bekliyorum bu haftaYok canım arabanın aküsüyle ilgili bir problem oldu, uzun zaman kullanmayınca olabiliyormuş onu hallettik :))
owww ben bu hafta iddialıyım, bakalım diğer arkadaşlar nasıllar
gayet güzel afiyet olsun canım
afiyet olsun canım, ekmek olmasa dukanın bir aşamasımı derdim, bana göre biraz fazla protein olmuş ama zayıflamada faydalı diyorlar, o nedenle iidir sanırım
bebişe ve annesine afiyet olsun
çay kaşığının ucuyla bal çok ii olmuş canım keser insanı ve gerçekten tüketmek gerekiyorsporun, yemeğin suyun çok güzel bir gün olmuş afiyet olsun
Bugün iyi gibi sanki 3 ana öğün yap kuzum ve yeterli Beslen aralarda istediğini yap bence yani bnm fikrim bilemedim suan yanlış yonlendirmekte istemiyorum yaMenum sabah
Saat 10-11 arasi
Kk beyaz peybir
1 dilim tb ekmegi
Ara
Aksam
1 kase yayla corbasi
1 sb ayran
2 lt su
Spor yok evdeydim
Kofteler minik minik ti o yuzden canim yoksa sayardim lokmalikti yaniSen kavurmali yumurtayı taktin mi bu ara bana mı öyle geldi :) makarna akşam olmasaymis iyiymiş kuzum
Wuu çok güzel bi menuuumenüm
sabah
ev yapimi sucukla yumurta
1 dilim ekmek
kk peynir
çay kasiginin ucuyla bal
öğlen
sabah geç yediğim için acikmadim gecistirdim öyle
1 portakal küçük
bi parça ekmek peynir
ara
1 kare çikolata
akşam
6 7 yk tavuklu mantar sote
salata
yarım dilim ekmek
su 2 litre
spor 60 dakika yürüyüş
keptinimiz gelmişSen kavurmali yumurtayı taktin mi bu ara bana mı öyle geldi :) makarna akşam olmasaymis iyiymiş kuzum
Ben olmadim çok şükür ablama4bile demedim burdaki adımıDeşifre olan varmıdır ya ... ben doktoruma oldum gerçi belki neler yazdigima sürekli bakıyordur hemşireler ilebaska olmadım ama tırstım bende şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?