Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Deşifre olan varmıdır ya ... ben doktoruma oldum gerçi belki neler yazdigima sürekli bakıyordur hemşireler ile baska olmadım ama tırstım bende şimdi

sucuk doldurmak için makina var küçük bişey yoksa da huniyle de oluyor doldurup kurutuyorsun sucugu

Deşifre olan varmıdır ya ... ben doktoruma oldum gerçi belki neler yazdigima sürekli bakıyordur hemşireler ile baska olmadım ama tırstım bende şimdi
Bilmim valla ... ama benim sansim agirdir ben kesin desifre olurummm boyle talihsizlikler bejim basima gelir korkitim o yusden

Araba mı aliyosun kuzu hayırlı olsun

Yok canım arabanın aküsüyle ilgili bir problem oldu, uzun zaman kullanmayınca olabiliyormuş onu hallettik :))

Kuzum bu hafta zayiflayin ilk 3 e girelim ben hazirlicam hepinizin yerine size bi sansta ben veriyorum
owww ben bu hafta iddialıyım, bakalım diğer arkadaşlar nasıllar

25 subat 2017 menum
Sabah
Kavurmali soganli yumurta
5 zeytin
2 catal tel peynir
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz.cay
Ara sekersiz kahve
Aksam saat 5 gibi
5 kasik makarna
Salata
Ara sekersiz kahve
Yesilcay
Su 2 olmustur
gayet güzel afiyet olsun canım

afiyet olsun canım, ekmek olmasa dukanın bir aşamasımı derdim, bana göre biraz fazla protein olmuş ama zayıflamada faydalı diyorlar, o nedenle iidir sanırım

bebişe ve annesine afiyet olsun

çay kaşığının ucuyla bal çok ii olmuş canım keser insanı ve gerçekten tüketmek gerekiyor sporun, yemeğin suyun çok güzel bir gün olmuş afiyet olsun

kahvaltı-öğlen yemeği
1 kaşık rus salatası
yarım simit
5 az tuzlu zeytin
1 kk beyaz, 1 kk kaşar peyniri
nane
1 tatlı kaşığı tahin
ara
1.5 avuç fındık
elma kurusu
akşam
2 kaşık rus salatası
2 kaşık kepekli haşlama makarna(yağsız)
2 kaşık nohut yemeği
2 kaşık mantarlı, patatesli kavurma
ara gece yatmadan sütlü nescafe
su
2 lt
spor 25 dakika

25 subat 2017 menum
Sabah
Kavurmali soganli yumurta
5 zeytin
2 catal tel peynir
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz.cay
Ara sekersiz kahve
Aksam saat 5 gibi
5 kasik makarna
Salata
Ara sekersiz kahve
Yesilcay
Su 2 olmustur
Sen kavurmali yumurtayı taktin mi bu ara bana mı öyle geldi :) makarna akşam olmasaymis iyiymiş kuzum
1.5 tabak lac köfteye tekabül ediyo kuzum
Kv sevmimm gelmesin
Geldi gitti bide onlara çay kahve falan oyyyy

Afiyet olssun canim kan can olsun bebege

Sen kavurmali yumurtayı taktin mi bu ara bana mı öyle geldi :) makarna akşam olmasaymis iyiymiş kuzum

Ya cok geeec saat degildi makarna yedim diye aksami gecistirdim kavurmali yumurta menemen cok oldu bu ara haklisin h3men haslanmis yumurtaya geri donuyorum

sağol kuzum bende iyi biseyler bekliyorum bu hafta bi regl olayım 1 2 gün kaldı ondan sonra güzel olacak inşallah

Bugün iyi gibi sanki 3 ana öğün yap kuzum ve yeterli Beslen aralarda istediğini yap bence yani bnm fikrim bilemedim suan yanlış yonlendirmekte istemiyorum ya uff hamileye Yorum yapmak ne zorrr

Kofteler minik minik ti o yuzden canim yoksa sayardim lokmalikti yani

Wuu çok güzel bi menuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…