Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksamin az az da yesen cok geldi bana canim diyet menusune gore fazla gelmis

afiyet olsun tatlim bol karbonhidratlı olmuş bugün

Sabah:kuymak 3 dilim küçük ince ekmek
Öğle: 2 dilim börek
Aksam: minik gözleme
1.5 litre su
Çok yürüdüm bugün temizlikte yaptım eritirim dimi eritirim
Öğle ablam yedirdi zorla akşam da nisanlimla yedik annem yapmış yarın hafif beslenicem

Aksam azıcık fazla mi olmuş sanki

Kola haric harika menu canım afiyet olsun
Tesekkur ederim cnm icmek nasip olmadi zaten :)
Ohh afiyet olsun tatlimmm cok guzel. Iki ogunde de ekmek yok mikemmel
Kolayi sevmedigim ve cok zararli buldugum icin sana yakistiramadimm o olmamiss
sagol tatlimmmm yok kiz icemwsm kutu istemistim sise varma alma dedm. Kaldi icemesm icimde kaldi ahhaah demek icinize dogms :) tesekkrler yorm icin :)

Ben bugün biraz kaçırdım kızlar galiba
Sabah: 3 ceviz 4 zeytin 2 kk süzme peynir 1 omlet çeyrek tereyağlı bazlama
Öğle: bir tabak börülce bir kase yoğurt
Akşam : 1 çupra buğulama ve 2 dilim ekmek
Arada da bir kayısı çayı vardı

Bugün cumartesi bende çok kacirdimm

at kuzum ben sana da yazarım ihtiyacın olursa bişey sorarsan yaparken filan @selcanmehmetcan aslında daha iyi bilir onlarda kendi yapiyidi herhalde bizde 2 senedir yapıyoruz
sag ol canim benimmmm @selcanmehmetcan kesin bilir kayserili o tam yerinden

menu cok cesitli ama hep tadimlik o yuzden begendimmm afiyet ossun cnmmm

Bugün iyi gibi sanki 3 ana öğün yap kuzum ve yeterli Beslen aralarda istediğini yap bence yani bnm fikrim bilemedim suan yanlış yonlendirmekte istemiyorum ya uff hamileye Yorum yapmak ne zorrr
Sen bbidehamileyken beslenmenin zorlugunu bilsen
Kiz boyle acikmadan surekli bisiler yiyom saglikli atistirmaliklar ne bilem oyle surekli duzenli sekilde beslenemim bazende acikmiyom o yuzden birseyler yiyom karisik gidiyoo ama sen yorum yap bana sevim ben boyle degisik yorumlarii dikkat edicem kuzucukkk
Kızlar ben geldiiimm herkese yorum yapamadim bulasik yıkamam lazım daa
KV ler geldi konuşuldu anlaşıldı çok mutluyummm
Menü yazcam ama çok cemkirmyn bana bugün çok kötü beslendimm
ayy gercekten mi kendi kizlardesim gibi sevindim hadi goUn aydin bundan sonra tadini cikar hic uzulme ins

Koz bu ne kuymak miktari yohkkk bborekler gozlemeler havada ucusmus yarin olum orucu yap sen sen
Arayi duzelttiniz sevinclisin diye yimisak yorum yaptim

Tesekkur ederim cnm icmek nasip olmadi zaten :)
sagol tatlimmmm yok kiz icemwsm kutu istemistim sise varma alma dedm. Kaldi icemesm icimde kaldi ahhaah demek icinize dogms :) tesekkrler yorm icin :)
Ovvv mikemmel omussunnn isabet olmusss icme sakin pis oo sagliksizz bogg ugg ooo

Akşam 2 dilim ekmek olmamış ama erken saatte yediysen yarinda dengelersen sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…