Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamm bi yil olacak canim ben bi program indirmistim hep dedigi tarihte mutlaka regl yumurtlama oluy adi *takvimim*
Venim cok sancim var ga simdi regl oldum aha simdi agrilardan hele kasik agrisi hayirlisi inş olsunn bebisimiz
Benimde kullandığım takvim var ama dongum değişti tedaviden sanırım.... hayırlısı olsun canım... çocukların ablaları dedin arada cocuklar diyon da ozel değilse? Çözemedim

Ben mesala pisirirken hic yag koymam bi paken yiyecegimiz kadar yaptik ya zayetn yagli kiymada sucuk oldugu icin tavaya koyarim sucugu ustune yarim cay bardak su koyarim agzini kapatirim kisik ateste pistiginde goreceksini suyunu cekmis vaziyette yagkari icee erimis vaziyette oluyg istege bagli yumurta yada sade yersiniz hem midenize dokunmuyor hafif olugg

buzluga atilanida duydum hiç öyle denemedim aslında öyle daha kolay dimi
Biz bağırsakta yaptik uzun süre kilo kilo sizin gibi ama tadi degisik gelyordu yiyemiyordum ben .. kv buzlukta yapmış tuzu az baharatı az yapmış kendine baharat yasak kml hastası baharatı tam olsa harika olurmuş

Benimde kullandığım takvim var ama dongum değişti tedaviden sanırım.... hayırlısı olsun canım... çocukların ablaları dedin arada cocuklar diyon da ozel değilse? Çözemedim
Cocuk aldim yurttan birinci tup tutmayinca depresyona girdim babam gel cocuk alalim annelik babalik yapin dedi bizde aldik bi kizim bi oglum var..kisa ozet yazdim canimm :))

Kizz esimm bosa umitlenme cok tama yine uzuleceksin guya beni teselli edoy ama bana da soruy hala sancin varmi die hayirlis valla bilmimm suan regl oldum gibi agri gerci benim hastalikta psikolojik olarak hamile hissi verdirirmis..
Hayırlısı olsun canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir..inanıyorumki güzel yüreğinin karşılığını alacaksın..

Cocuk aldim yurttan birinci tup tutmayinca depresyona girdim babam gel cocuk alalim annelik babalik yapin dedi bizde aldik bi kizim bi oglum var..kisa ozet yazdim canimm :))
Yaa cok sevindim... bende düşünüyorum ama asgari ücretli insanlarız bize verirler mi... tabi 2 kez daha denicem bir yandan da kendimi hazırlıyorum... çocuklar alıştı mı sana nasıl gidiyor

Yaa cok sevindim... bende düşünüyorum ama asgari ücretli insanlarız bize verirler mi... tabi 2 kez daha denicem bir yandan da kendimi hazırlıyorum... çocuklar alıştı mı sana nasıl gidiyor
Verirler canım bizde asgari ücret le calisy sizin herseyonizi scilinizi arastiritlar verirler sen netten arastir cok cocuk var annesiz babasiz onlar sayesinde elhamdulillah bizde tattik bu duyguyu..cok iyiler 4yil olcak bende olalı acisiyla tatlisiyla bin kere maşallah cok düzenli cocuklarim var..

Maşaallah allah daha cok mutlu etsin... biliyorlar mı peki ? Ne mutlu onlara ne mutlu sana ....

Oyle bir mucizeki hele ilk gordugumde ayyyy tin tin tin servisten indiler geliyler sirtlarinda küçük renkli sirt çantaları yurda girdiler boyle idari odaya getiriyorlar bende camdanda goruyorum annem gordu ihhhh ihhh kizimmmm nekadar güzel cocuklarr dedi ya benim yuregim pir pir atiyordu heyacandan olecegimm sandim ve gordum ben sok aglasam aglayamiyorum konussam konusamiyorum nutkum durdu dilim tutuldu titriyordum ,esimi gorseniz baslarda ben karismam diyen adamm benden önce esim sarildi konustu kucagina aldi ve ben hic konusamadim orda pedogogda vardi beni gordu halimden anladı...sonra pedogog bi haftaligina gezmeye gideceksiniz dedi kizima sordu gidermisin die yokk gitmem dedi,kucugum cok kucuktu ve oglum hemen ordan ben giderim dedi kizimda kardesini birakmamak yanliz kalmamak icin geldi ama bi gorseniz gozleri cakil yesili esmerim benimm..benim gozler renkli degil hep hayalimdi gozleri rekli cocugum olsun.oglanda esime cokk benziyor eger ben dogursam bu kadar benzemez di heral..
Ve oglan babasinin kucagindan hic inmez ilk başlarda esimin suratina suratini sakalina surterdi taki surati kirmizi olup aciyana kadar babamm babam diee
Kizim icine kapanik utangacti sindi ise systuramiyorumm kardesiyle birlikte hic ayrilmazla bilginiz yapisik ikiz ne yerse yasin bir birinden habersiz yemezler seslenirle su var bu var diee :)))
Bunlar en cok en iyi yönleri ama sindi elhamdulillah cok iyiyiz ..
Evet kizlar nasil bi duygu oldugunu belki biraz olsun anlatabilmisimdirr.. arada böyle duygulari sizlerle paylasinca cok rahatliyorum.. sıkkmadim ins sizleri

Ben cok mutlu olfum gözlerim doldu okurken doğurmak anne olmak degil hicbir zaman herkes karnında buyutemiyor ama yüreğinde büyütüyor... allah herkese annelik babalık duygusunu yaşatsın o zaman tam oluyorsun sanki peki konuyu eşine nasıl açtın ben nasil acacam bilemiyorum da evet derse tedaviden bile vazgeçerim o derece istiyorum ...

canimm insallah yureginden gecendir sana hep dua ediyorum bunu bil

Bana cok gelmedi 3 ogun guzel beslenmissin aksamda balik hafif zaten belki ekmek 1 dilim olabilirdi o kadar kotu degil bence

Yazdigimdan anladinmi valla bravo. Kizim kucagimdaydi nasil yazmisim ben bile anlamadim
Biz zaten eve sokmuyoruz cola yi.
Ancak misafir gelirse iciyolar vs :)
Anladim anlamam mii
biz misafire bi almiyoz icmesinler ayran meyve suyu soda limonata komposta ocsinler colaya hayir hic sevmim

kiz ben sana dikkat et demedimmm mi iki saat yurumussun evde canin cikmiss eve bisi demiyomda iki saat yurumek nedir dikkat et dinlen sen birnkac gun lutfen bebis olabilir

Karisimi yapip buzlugami koyuyorsunuz cnmm

Okurken gozlerim doldu inan cnm. Rabbim kendi canindan kanindan da evlat sahibi olmayi nasip etsin. Olmasa bile senin cok guzel iki evladin var masallah ne kadar guzel sevginiz merhametiniz Allah daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…