- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.441
gecen yaz aklimda vardi kaldiii :)Emekli olunca köye yerlescem benhayalim sebze yetistirmeye bayılırım balkonda domates falan yetistiriyorum yazın sende yap bak kızın sever eminim sularsjniz berabr
Bende no.kacamak ama pis 67de sorun olursa bilemem yoksa arti fln ckmam anca sabitHee saa diyim sen kaçamak yapmiyon ama seni 66.9 görmek istiyim yarın aksami hafif atlat
kendineeeee geeeeeeeeelNidumm zeka.oyunu yapim dedimm onuda bozdunn :)))))))))
sen kucuk yerde oturmuyomusun kiz? Bence kucuk yerlerde yasayanlar yemiodur hormonlu ne biliyim bana oyle geliyo.Essah saba ymurta yerine surekli ne yenilcek ben hormon dan kacimm zannederken ice bulasmisimya(
Sen bitki çayı içme bence kuzum ya hamile kalirsan riske atma benceYapacam kiz bir bucuk haftadir spor yok ne güzel yürüyüş yspiydim oglan sunnet oldu benim regl dengem sasti yiterbe olacaksam olsam garii surekli agri bu ne ParteMoralll sen kac gun gecikyide regl oldundu..biden ben kac agri kesici ictimdi bitki caylar falan ictimdi oooo
30 tanesi kucuk yumurta 30tl. Buyuk 30tane 40 tl :)evet bizde kolisini 20 ye satiyoduk Tavuklar satilmadan poşetlere kırıp buzluga attık yufka makarna yaparkenn kullanalim diye çok lezzetli oluyo makarnalarda bile farkediyoo
Biz yegenlerimle yapıyoruz bnm balkonda biber domates salatalık falan oluyo şu döküp diplrini eseliyoruz bi hoşuna gidiyor ki sormagecen yaz aklimda vardi kaldiii :)
Bende no.kacamak ama pis 67de sorun olursa bilemem yoksa arti fln ckmam anca sabitcuma onemli
kendineeeee geeeeeeeeel
sen kucuk yerde oturmuyomusun kiz? Bence kucuk yerlerde yasayanlar yemiodur hormonlu ne biliyim bana oyle geliyo.
Ama istanbuldyz biz kesin. Organik aliyorum guya ama blmiyorum. Kahve rengi ve kucuk aliyorum buyuk tiksindirici geliyo.
Ayy benim esimde diyip duruy bahçeye tsvuk alalım die iki gunde bir gitcegimiz icin sansar tilki tavuklari yiirr bide acindan olur sizin ev mustakilmi alsan nerde beslicen..Bu zaman da hormonsuz besin bulmak zor ben annemlere o kadar dedim 2 taVUK alalım bakarız hergün 2 yumurta olur dedim yok dedi
Değil ama bizim burda bakıyorlar bahçeleri var evlerin kapı önüne sebze falan ekiyolar değişik bi yer site ama değil gibiAyy benim esimde diyip duruy bahçeye tsvuk alalım die iki gunde bir gitcegimiz icin sansar tilki tavuklari yiirr bide acindan olur sizin ev mustakilmi alsan nerde beslicen..
Seeeen kendineee baaaaaakYırtamadin beyni olmadı yanibende kizarmis ekmek yedim sabah citir çıtır allah tan az ekmek kalmış evde de çok yiyemedim
Bi hafta aksiyo benim gunler hep tutmaz. Sen bence test al bitane umut olmasn ama olsun yap bakalimYapacam kiz bir bucuk haftadir spor yok ne güzel yürüyüş yspiydim oglan sunnet oldu benim regl dengem sasti yiterbe olacaksam olsam garii surekli agri bu ne ParteMoralll sen kac gun gecikyide regl oldundu..biden ben kac agri kesici ictimdi bitki caylar falan ictimdi oooo
Bizde yapariz kizimla balkonk var gunesi bol.Biz yegenlerimle yapıyoruz bnm balkonda biber domates salatalık falan oluyo şu döküp diplrini eseliyoruz bi hoşuna gidiyor ki sorma
oyle vallaa :)
Kiz kayseride yasiyom buyuk şehir guzel.memleket su bedava burda vc de :))gecen yaz aklimda vardi kaldiii :)
Bende no.kacamak ama pis 67de sorun olursa bilemem yoksa arti fln ckmam anca sabitcuma onemli
kendineeeee geeeeeeeeel
sen kucuk yerde oturmuyomusun kiz? Bence kucuk yerlerde yasayanlar yemiodur hormonlu ne biliyim bana oyle geliyo.
Ama istanbuldyz biz kesin. Organik aliyorum guya ama blmiyorum. Kahve rengi ve kucuk aliyorum buyuk tiksindirici geliyo.
Daha bugun 4cu gunum bi hafta olsun bakam olmasa salı günü test yaparim regl olmazsammSeeeen kendineee baaaaaak
Bi hafta aksiyo benim gunler hep tutmaz. Sen bence test al bitane umut olmasn ama olsun yap bakalim
Bizde yapariz kizimla balkonk var gunesi bol.
Kaçamak yapmicam artık kimseye bişey diyemiyom sonraSeeeen kendineee baaaaaak
Bi hafta aksiyo benim gunler hep tutmaz. Sen bence test al bitane umut olmasn ama olsun yap bakalim
Bizde yapariz kizimla balkonk var gunesi bol.
Bende diyodum ki nası durdun evdeNyse kizlar size doyum olmaz iki laklak yapim dedim. Ben disari cikarim aksam gorusurzz
Belli olmaz canim sen dikkat et kebdine ne olur ne olmaz hayirlisiyla bebis ossun ins.Tmm canim dikkat ederim umudum yok ya bu bünye 12yildir beni hep kandirdi :))
Evet canim malzemeyi yoguruyin icee buz dolabinda normal yerinde 24 saat dinlendiriyon kiyma bulustugu baharatla icee pisiyy dinleniyy istege gore yiyecegin kadar porsiyon yapıp buzdolabi posete yatsilayip kucuk kitap seklinde koyuyorsun cok yer tutumuyor boyle olunca sonra afiyet olsun. .
Oyle gozukuyor cmm bakalimmAnaaa munter senin bebis 10cu ayin 7sindemi dogacak terazi olcak benim gibi bende 6sinda dogmusumm..
Kiz kapilarini ortsen bile o sansar varya oooooo tel orgunun altini deseleerr girerr i garip taviklarin bogazindan isirip oldurup atiyy yise bari o zorumuza gitmezz sinnsiii tilki varya oooo artik dimeyim oda sansar gibi fena o yer koymaz zavalli tacukcularimin tuylerini yerde bulunn :)))Değil ama bizim burda bakıyorlar bahçeleri var evlerin kapı önüne sebze falan ekiyolar değişik bi yer site ama değil gibialın kiz yemini çok koyunca bitiremezler kapilarinida kapatirsiniz aksamlari veya bi yere gidrken
İnsan üzülür de dimiKiz kapilarini ortsen bile o sansar varya oooooo tel orgunun altini deseleerr girerr i garip taviklarin bogazindan isirip oldurup atiyy yise bari o zorumuza gitmezz sinnsiii tilki varya oooo artik dimeyim oda sansar gibi fena o yer koymaz zavalli tacukcularimin tuylerini yerde bulunn :)))
kiz ben onu duymadiydim. Iyi oldu ogrendigim ne yiycik ya pefffValla hepsinin geniyle oynuyorlar mesala haslanmis tavugun suyuyla yrmek yapiydim şimdi o suyu artik dokecem butun horman o suya cikiyormus..ben sadece er diye baslayan marka alim dini kesim oluyormuş o yonden yoksa koy tavugu bulmakts zor guvenilir olcakk. .
Dost aci suler ben begenmedim menunu borek lavas cig kofte miktar az olsada hamur isli en cok ayrani begendim yime borek cig kofte ev yapimi olsada bi ara ver bakim gitsin o kilolar ahan tohatt vurcimmmDunku menumu yazim
Öğle 13:00 gibi yedim sabah canim hic bisey istemedi
Yulaf ezmeli omlet yaptim zeytin peynir bir dilim mayali hamurdan yapilmis patates borek ten yidim yagsi kitti bir tatli kasik pekmez sekersiz cay
Ara iki küçük elma
Aksamda misafir vardi 19:30 dami ne
Yarim lavas 30gr kadar vardi marulla cig kofte durdum yidim iki sb ayran ictim sonra iki 3kupa sekersiz cay ictim gec saate taze çekilmiş turk kahvesinde ictim cok az sekerli di
Su iki lt icmisimdir 2 saat de yürüyüş. .
Abuuuu bunu gormemistim hele suratim nii aciyy taamm giz yemicem senin hatrin icin..Dun ve bugun az az derken goturuyosn afern sana
Ne olacak boyle yaa bende bir tane buldum ov.. diye baslii guzel geldi 80 90 gunde yetisimiss ne kadar guvenilir bilmim ama digerlerinden iyidir herhaldeiyiyim bebim sennn
Tavuk instgramda biyeri takibe aldim alanlar vs yazmis bide video cekiyolar yumurtalari, civcivleri, tavugun halini vshersey orjnl koy urunu. Kizim icin yunurta siparisi dusunuyorm bende. Organik aliyoruz ama ne kadar. Biktim vallahi yogurt evde yapiyoruz. Meyve suyu icmesinler diye kompsto hosaf yapiyoruz. Ee tavuguda bizmi besleyelim yaa pfff
bende orada gormustum balacagim cnm cok tesekkur ederimMigrosta satılıyordu bir ara bak istersen.. zor pişerse organiktir kuzenim sürekli alıyordu migrostan
BendeEmekli olunca köye yerlescem benhayalim sebze yetistirmeye bayılırım balkonda domates falan yetistiriyorum yazın sende yap bak kızın sever eminim sularsjniz berabr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?